Aika kumppanin kanssa

Aktiviteetit kumppanin kanssa ovat loistava tapa rikkoa rutiinit. Tässä osiossa kerromme miten suunnitella ensimmäiset treffit, yllättää kumppani ihanalla illallisella tai miten suunnitella viikonloppureissu kaksistaan, jotta romantiikka ja intohimo säilyvät parisuhteessa.

Rakkauteen ei kuulu omistushalua

Kun rakastut, tunnet toisen olevan suuren suuri osa elämääsi, etkä haluaisi että tuo tunne koskaan päättyy. Joskus tämä tunne voi muuttua tarpeeksi, ja siksi on syytä oppia rakastamaan ilman omistushalua, vaikka tämä voikin olla vaikeaa.

Miten saavutetaan onnellinen parisuhde

Onnellinen parisuhde ei ole mikään yksinkertainen asia. Joskus ilmenee pettymyksiä, erilaisuutta ja ongelmia, jotka voivat rasittaa suhdetta. Siksi haluamme nyt pohtia tätä kysymystä: mikä on salaisuus onnelliseen parisuhteeseen – mitä tällaiset ihmiset tekevät oikein?

Mistä tiedät, että kyseessä on kestävä rakkaus?

Jokainen haluaa löytää sellaisen rakkauden, joka on ”se oikea”. Jokainen haluaa löytää sellaisen rakkauden, joka saa ihmisen loistamaan, kuten myös sellaisen suhteen, jossa ei ole tilaa epäilyksille. Ihmiset haluavat tietää, että he ovat sellaisen kumppanin kanssa, joka rakastaa ja kunnioittaa heitä.…