Logo image
Logo image

Kuinka tehdä hääyöstä unohtumaton: 5 vinkkiä

2 minuuttia
Tiedätkö kuinka tehdä hääyöstä täydellinen? Toivomme, että nämä vinkit auttavat!
Kuinka tehdä hääyöstä unohtumaton: 5 vinkkiä
Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

Hääyöllä on erityinen merkitys vastavihitylle parille. Nuori pariskunta voi kuitenkin olla hermostunut ja hääpäivän tuoma väsymys voi muuttaa suunnitelmia. Tästä artikkelista löydät vinkkejä siihen, kuinka tehdä hääyöstä unohtumaton.

Hääparin tulisi valita hääyölle paikka, jossa he tuntevat olonsa mukavaksi ja rauhalliseksi. Näin ollen pari voi keskittyä vain toisiinsa, ilman häiriötekijöitä.

Katsotaan mitä muuta tulisi ottaa huomioon.

Kuinka tehdä hääyöstä unohtumaton?

1. Valmistele hääsviitti

Some figure
Varaa hääyölle rauhallinen ja romantti huone.

Kun häät ja juhlat ovat päättyneet, hääpari vetäytyy yleensä huoneeseensa juhlimaan hääpäiväänsä vielä kahden kesken. On tärkeää ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat, jotka voivat auttaa päättämään ikimuistoisen päivän parhaalla mahdolliselle tavalla. Katsotaanpa, mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon.

  • Ruusun terälehdet sängyllä. Ruusun terälehdet antavat romanttisen kosketuksen, jota me kaikki rakastamme. Terälehdet voivat olla myös jostain muusta kukasta, jolla on erityinen merkitys sinulle tai teille.
  • Romanttinen musiikki. Hiljainen, hidas musiikki, joka ei ole liian kovalla, voi auttaa luomaan romanttisen tunnelman ja kannustaa rentoutumaan sekä nauttimaan hääyöstä.
  • Hämärä valaistus. Huoneen valojen on oltava säädettävissä. Huone ei saa olla pimeä, mutta valaistuksen tulee olla riittävä luomaan romanttinen ilmapiiri.

2. Varaa huone, jossa on poreamme

Hääsviitissä saisi mielellään olla poreamme tai vaikkapa kylpytynnyri. Kun olet asettanut huoneen ilmapiirin, voit suunnata ammeeseen nauttimaan kuumasta vedestä ja erittäin rentouttavista suihkukoneista. Tämä on hyvä tilaisuus suudella, kommentoida hääpäivän hauskoja yksityiskohtia ja lyhyesti sanottuna rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Voitte myös juhlistaa päivää pullolla samppanjaa (jonka voitte pitää poreammeen vieressä). Tämä auttaa rentoutumaan nopeammin ja nauttimaan täysillä ainutlaatuisesta hetkestä kumppanisi kanssa.

Some figure
Rentoutumisen jälkeen voitte virittää sensuellimman ilmapiirin herättääkseenne intohimonne.

Vietettyänne aikaa porealtaassa voitte palata huoneeseenne kylpyhuoneen kautta. Harjaa hampaasi, levitä hajustettua vartalovoidetta ja pukeudu seksikkääseen asuun.

Sinun tulisi tuntea olosi itsevarmaksi ja olla valmis nauttimaan hääyöstänne.

Teillä voi olla myös leluja, joiden kanssa pitää hauskaa.

4. Esileikki

Parasta hääyössä on, että ei ole kiirettä minnekään. Sinulla on kaikki aika maailmassa nauttia tästä erityisestä hetkestä kumppanisi kanssa. Nauti ilmapiiristä ja samppanjasta pienen esileikin kera.

Suutele kumppaniasi hellästi, kaada samppanjaa hänen selkäänsä ja nuole se pois, tai aloita viettelevästi riisumaan alusvaatteitasi. Tärkeintä on nauttia jokaisesta hetkestä ja erityisesti kumppanisi vartalosta. Näin varmistat, että hääyöstänne tulee unohtumaton.

5. Nauti joka hetkestä

Some figure
Nauti hetkestä kumppanisi kanssa. Hyödynnä luomasi aistillinen ja rento ilmapiiri.

Kun kaikki yllä mainitut asiat on suoritettu, voitte päästää intohimonne valloilleen. Jotta tämä hetki olisi unohtumaton, sinun täytyy tuntea itsesi varmaksi ja luottaa kumppaniisi. Älä pelkää pyytää häntä tekemään asioita, joista pidät.

Toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua luomaan ikimuistoisen hääyön. Jokainen pari on erilainen. Osa hääpareista saattaa olla niin väsyneitä, että haluavat mieluummin nukkua ja nauttia hääyöstä joku toinen kerta. Luonnollisesti jokaisella hääparilla on oikeus tehdä oma valintansa!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Barría Iroumé, Cristián. (2005). El matrimonio de Tobías y la sexualidad: un estudio psicológico. Teología y vida46(4), 675-697. https://dx.doi.org/10.4067/S0049-34492005000300009
  • Maier, Elizabeth, & Alonso Meneses, Guillermo. (2011). Sexo y cultura: disputando el significado del matrimonio y la familia. La ventana. Revista de estudios de género4(33), 117-150. Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1405-94362011000100006&lng=es&tlng=es.
  • Tenorio Tovar, N. ¿ Qué tan modernos somos? El amor y la relación de pareja en el México contemporáneo. Ciencias99(099).
  • Trost, Jan, & Levin, Irene. (1999). Parejas sin domesticidad común. Desacatos, (2), 73-86. Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1607-050X1999000200005&lng=es&tlng=es.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.