Kumppani

Neuvoja vankkaan ja terveeseen parisuhteeseen; suosituksia parempaan seksielämään kumppanin kanssa ja paljon muuta.

10 merkkiä siitä, että olet suhteessa narsistin kanssa

Onko suhteessasi joitakin asioita, jotka tekevät olostasi epämukavan? Etkö pysty tarkalleen ottaen sanomaan, mikä sinua siinä häiritsee? Jos kumppanisi puhuu liikaa vain itsestään ja omista ongelmistaan sekä antaa itsestään idealisoitua kuvaa, voi se olla merkki siitä, että olet suhteessa narsistin…

Viisi tapaa näyttää kumppanille, että välität

Milloin viimeksi sait tilaisuuden näyttää kumppanille, että välität? Valitettavasti stressi ja arjen velvoitteet johtavat usein siihen, että ihmiset unohtavat parisuhteensa. Rakkautta tulisi kuitenkin vaalia joka päivä. Tästä syystä päätimme jakaa viisi tapaa näyttää kumppanille, että välität.

Mitä sukupuolitautitestejä tulisi teetättää ja miksi?

Jos olet seksuaalisesti aktiivinen ja erityisesti jos sinulla on useampia seksikumppaneita, on suositeltavaa seurata näiden infektioiden tyypillisiä oireita ja teetättää sukupuolitautitestejä säännöllisin väliajoin. Sukupuolitautitestien teetättäminen on erityisen tärkeää silloin, jos olet harrastanut seksiä ilman asianmukaista suojausta eli kondomia.

Keholle tapahtuu mahtavia asioita, kun rakastut

Et varmastikaan voi kieltää sitä tosiasiaa, että kaikki muuttuu, kun rakastut. On ihmisiä, jotka käyttävät koko elämänsä etsien seuraavaa rakkautta uudestaan ja uudestaan, sillä he haluavat kokea tuon tunteen niin usein kuin mahdollista.

Liian kontrolloiva kumppani? Nämä merkit kielivät ongelmista

Kaikki haluavat tietenkin sellaisen kumppanin, joka on kiinnostunut rakkaastaan ja tämän elämästä. Joskus välittäminen menee kuitenkin liian pitkälle, eikä se enää olekaan huomaavaista ja rakastavaista, vaan kontrolloivaa ja jopa manipuloivaa. Kontrolloiva kumppani saa aikaan ahdistusta.

Miksi seksuaalinen vietti kasvaa kesällä?

Vaikka sanotaankin, että ”kevät saa kaikki kukat kukkimaan”, kevät ei näyttäisi olevan kaikkein suotuisin aika rakkauden kukoistukselle, vaikka toki kaikki vuodenajat sitä saattavat olla. Yritämme selvittää seuraavaksi, miksi seksuaalinen vietti kasvaa juuri kesällä.

Vältä näitä asioita parisuhteessa

Hyvä ja terve parisuhde ei ole itsestäänselvyys. Hyvän parisuhteen eteen tulee tehdä töitä ja sitä tulee vaalia, ja lisäksi on olemassa joitakin huonoja tottumuksia jotka täytyy eliminoida omasta käytöksestä tai parisuhteesta. Vältä sinäkin näitä asioita parisuhteessa!

Miehelle mahdollisesti haitalliset seksiasennot

Peniksen vammat ovat erittäin suuri huolenaihe suurimmalle osalle miehistä, ja sen lisäksi että nämä vammat aiheuttavat kipua ja usein myös häpeää, riskinä ovat mahdolliset vakavat terveysongelmat. Tämä aihe aiheuttaa paljon stressiä monille miehille. Katsotaan siis, mitkä ovat miehelle mahdollisesti haitalliset…

Miksi kumppani on etäinen?

Kenties olet huomannut, että viime aikoina kumppanisi on käyttäytynyt etäisemmin kuin normaalisti – tai ainakin sinusta vaikuttaa tältä. Mistä voisi olla kyse, kun kumppani on etäinen?