Terveys ja seksuaalisuus

Seksuaalisuus on paljon muutakin kuin nautintoa; se on myös esimerkiksi ehkäisyä ja suojausta, joista on oltava tietoinen. Tässä osiossa puhumme fyysisistä ja psyykkisistä vaikeuksista, sukupuolitaudeista sekä niistä asioista jotka sinun tulee muistaa jotta voit nauttia seksistä täysin rinnoin fyysisessä, psyykkisessä sekä henkisessä mielessä.

Retrogradinen ejakulaatio: syyt ja riskitekijät

Toisinaan jotkut miehet saavat kuivia orgasmeja, toisin sanoen siemennestettä tulee ejakulaatiossa hyvin vähän tai ei lainkaan. Tämä ilmiö on nimeltään retrogradinen ejakulaatio, ja se tapahtuu silloin kun siemenneste kulkeutuu taaksepäin virtsarakkoon eikä poistu luonnollisesti peniksen kautta. Vaikka tämä ei ole…

6 naisen sukupuoliviettiä lisäävää ruokaa

Sukupuoliviettiä kiihottavat ruoat, juomat tai lääkkeet lisäävät seksuaalista halukkuutta. Tiesitkö, että on olemassa luonnollisia tuotteita, joita naiset ovat käyttäneet jo tuhansia vuosia tähän tarkoitukseen? Kyseessä ovat ayurveda-filosofiaan sisältyvät ainekset, joista kerromme nyt enemmän.

Erektiohäiriön diagnosointi ja hoito

Erektiohäiriö on ongelma, joka vaikuttaa yli 50 % yli 60-vuotiasta miehistä, vaikkakaan lääkärissä ei yleensä käydä häpeän vuoksi. Häiriö voi johtua monista tekijöistä, sekä fyysisistä että psyykkisistä. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin erektiohäiriön diagnosointiin ja hoitoon.

Sattuuko anaaliseksi ja kannattaako sitä kokeilla?

Jos yhdynnän rajaa ainoastaan sukuelimiin, jäisi anaaliseksi ja sen tuottama nautinto kokematta. Usein kuitenkin anaaliseksiin liittyy huolia, ja sen riskeistä onkin paljon kysymyksiä. Tällä kertaa haluammekin kertoa tarkemmin, mitä kannattaa ottaa huomioon, jos ryhdyt tämän tyypin seksin kokeiluun – jatka…