Askel Terveyteen

on yksi maailman luetuimmista suomenkielisistä terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvistä digilehdistä.

Löydät sivustoltamme sisältöä moneen eri aiheeseen liittyen: sairaudet ja hoitokeinot, hyvinvointi, luonnonrohdot, ruokavaliot ja reseptit, psykologia, parisuhteet, äitiys ja elämäntavat. Sisällön on kirjoittanut terveyteen erikoistunut toimittajatiimimme, ja tieto perustuu tieteellisiin tutkimuksiin, lääketieteellisiin löytöihin ja uutisiin eri aloilta.

Täsmällisen ja ammattitaitoisen tiimimme kirjoittamien artikkeleiden, videoiden, infografiikan, haastatteluiden ja reportaasien ansiosta meistä on tullut johtava terveyteen keskittyvä julkaisu.

Tiimimme

Rubén Zaballos

CEO

Gema Sánchez

Editor-in-Chief

Alberto Turrión

Marketing

Johtotiimimme kovan työn ansiosta Askel Terveyteen on luettavissa 23 eri kielellä. Meidän yli 300 työntekijämme panostus takaa korkean laatumme, ja julkaisuamme seurataan yli 60 maassa.

Seuraajamme

Kovan työmme ja ahkeran panostuksemme ansiosta Facebook -julkaisullamme on yli 67.000 seuraajaa. Heidän ansiostaan olemme motivoituneita parantamaan ja kasvamaan joka päivä.

Askel Terveyteen on sitoutunut välittämään laadukasta tietoa ja tuntemusta. Sen saavuttaaksemme tiimissämme on ammattilaisia, jotka erottuvat omilla aloillaan terveyden, lääketieteellisten löytöjen, psykologian, kauneuden ja elämäntapojen piirissä.


Askel Terveyteen -sivuston laatua tukee tavaramerkki MContigo, joka on maailman johtava digitaalisen sisällön tuottaja. Se on kehittänyt yli 80 webbisivustoa maailmanlaajuisesti, joilla on yli 100 miljoonaa vierailijaa kuukausittain..

Muita MContigon julkaisuja suomeksi ovat:

Ota meihin yhteyttä

Haluatko lääkärin mielipiteen?

Sivustomme kautta ei ole mahdollista saada henkilökohtaista palvelua, mutta voit käyttää Terveyshakemistoamme jonka sisältö on terveydenhuoltoalan ammattilaisten kirjoittamaa. Jos tilasi on kriittinen, soita hätänumeroon.

Haluatko ehdottaa yhteistyötä tai markkinointia? Haluatko tarjota meille tuotetta tai palvelua?

Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään sähköpostia kehitys- ja laajennustiimillemme.

Haluaisitko käyttää sisältöämme?

Pyydämme sinua lähettämään sähköpostia lakitiimillemme.

Haluatko mainostaa sivustollamme?

Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä mainontaosastoomme.

Toimisto

C/ Concejo 13
Salamancassa, Espanjassa
CP: 37002