Logo image
Logo image

Keitä me olemme

Haluamme antaa sinulle vastaukset kaikkiin kysymyksiisi, joita sinulla saattaa olla koskien sairauksia, hoitoja, mielenterveyttä, ravitsemusta, elämää kumppanisi kanssa, äitiyttä, kotia ynnä muuta.

About Us

Olemme 10 vuoden ajan tehneet töitä rakentaaksemme yli 8 000 artikkelista koostuvan kirjaston, jossa on kiinnostavaa, näyttöön perustuvaa ja ennen kaikkea helposti ymmärrettävää tietoa.

Hyvä olo ja terveys on ihmisten yhteinen tavoite. Siksi on tarpeen oppia terveellisistä tavoista ja saada käyttöön resursseja elämäntapojen parantamiseksi. Tässä prosessissa herää tietysti satoja epäilyksiä. Me Askel Terveyteen -portaalissa teemme jatkuvasti töitä tukeaksemme, inspiroidaksemme ja opastaaksemme lukijoitamme.

Yksinkertaistamme monimutkaisia terveyskysymyksiä ja keskitymme tarjoamaan selkeitä, ytimekkäitä ja luotettavia vastauksia, joiden avulla voit tehdä parhaat päätökset koskien sairauksia, ravitsemusta, mielenterveyttä, elintapoja, ihmissuhteita, kotia, äitiyttä ynnä muuta.

Tavoitteenamme on käsitellä kaikkia fyysiseen terveyteen ja mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä avoimesti ja puolueettomasti unohtamatta käyttäjien yksilöllisiä kokemuksia ja tarpeita, sekä unohtamatta ammattilaisten näkökulmaa.

Yhteisömme

Sen lisäksi, että verkkosivustoillamme on kuukausittain yli 700 000 kävijää, yhteisömme ulottuu eri sosiaalisiin verkostoihin. Meillä on yli 75 000 seuraajaa Facebookissa ja yli 8 000 seuraajaa Pinterestissä. Löydät meidät muualtakin sosiaalisesta mediasta, kuten Instagramista.

Arvomme

Askel Terveyteen on brändi, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia miljoonien lukijoiden yhteisössä, ja olemme tietoisia sisältömme vaikutuksesta. Siksi sitoudumme ja otamme vastuun positiivisten muutosten aikaansaamisesta paitsi käyttäjissämme myös ympäristön ja yhteiskunnan tasolla.

Ammattitaitoa unohtamatta tiimimme työskentelee empaattisesti ja monimuotoisuutta sekä osallisuutta kunnioittaen. Haluamme voimaannuttaa kaikkia ihmisiä, jotta he voivat ottaa aktiivisen roolin terveytensä ja kaiken siihen liittyvän hallinnassa.

Toimituksellinen sitoumus
Toimituksellinen sitoumus

Sitoumuksemme on tarjota laadukasta toimituksellista sisältöä. Luomme artikkeleita, jotka perustuvat perusteelliseen tutkimukseen, ja yksinkertaistamme monimutkaisia aiheita niin, että kuka tahansa voi ymmärtää ne.

Taattu laatu
Taattu laatu

Täältä löytyvien tietojen tukena annamme luotettavia tutkimuksia ja viitteitä, joita voi tarkastella linkkien tai kirjallisuusluetteloiden kautta. Lisäksi päivitämme aiheita säännöllisesti aina, kun uutta kehitystä tapahtuu.

Asiantuntijan tarkastus
Asiantuntijan tarkastus

Alan ammattilaiset luovat, tarkistavat ja hyväksyvät jokaisen artikkelin. Meillä on kokonainen tiimi, joka koostuu journalisteista, toimittajista, lääkäreistä, ravitsemusasiantuntijoista, psykologeista, hammaslääkäreistä ja muista yhteistyökumppaneista.

Sisältö, joka vastaa sen merkitystä

Asetamme sisällön luomiselle tiukat kriteerit. Pyrimme paitsi tiedottamaan, myös luomaan yhteyden lukijoihin. Siksi huolehdimme jokaisesta yksityiskohdasta: tutkimusprosessista, kunkin aiheen asiantuntijoiden mielipiteistä sekä helppokäyttöisen, ymmärrettävän ja osallistavan kielen käyttöönotosta.

logo

Sisältömme perustuu näyttöön tai ammatillisiin kriteereihin, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan tarkkaa ja luotettavaa tietoa.

logo

Terveydenhuollon ammattilaiset suorittavat tarkastusprosessin kliinisen sisällön kohdalla tietojen paikkansapitävyyden varmistamiseksi.

logo

Otamme mukaan useita henkilöitä ja näkökulmia varmistaaksemme monipuolisen ja osallistavan sisällön.

Asiantuntijatiimimme

Meille on selvää, että terveys- ja hyvinvointiasioihin ei pidä suhtautua kevyesti. Siksi vahvistamme uudelleen sitoumuksemme tarjota korkealaatuista tietoa integroimalla tiimimme riveihin ammattilaisia terveyden eri aloilta.

Lääkärit, ravitsemusterapeutit, farmaseutit, psykologit, fysioterapeutit, kouluttajat, biologit ja muiden alojen asiantuntijat liittyvät joukkoomme ja tukevat meitä tehtävässämme opastaa sinua tarkalla, luotettavalla ja näyttöön perustuvalla sisällöllä.

Tutustu ammattilaisten muodostamaan tiimiimme

Kirjoita meille

Perfil Ruben

Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä!
Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai ehdotuksia, voit ottaa yhteyttä toimitukseen sähköpostitse.

Perfil Ruben