4 harjoitusta siittimen pidentämiseksi ja turvallisuusvinkkejä

Jos haluat kasvattaa siittimesi kokoa, nämä harjoitukset ja suositukset voivat auttaa sinua. Lue eteenpäin ja opi, miten se tehdään turvallisesti.
4 harjoitusta siittimen pidentämiseksi ja turvallisuusvinkkejä
Leonardo Biolatto

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Leonardo Biolatto.

Viimeisin päivitys: 26 syyskuuta, 2023

Siittimen pidentäminen on edelleen kiistanalainen aihe. Jotkut haluavat kasvattaa siittimensä kokoa ja toiset vain haluavat tietää, onko se todellakin mahdollista. Tästä artikkelista löydät 4 harjoitusta siittimen pidentämiseksi sekä lääketieteellisiä neuvoja liittyen siihen, miten ne suoritetaan oikein ja turvallisesti.

Siittimen eli peniksen koko on aina ollut miesten huolenaihe. Pornografian yleistyminen ja sen helppo saatavuus on saanut miljoonat ihmiset omaksumaan virheellisen käsityksen siitä, miltä erektiossa olevan siittimen “pitäisi” näyttää.

Millaisia ovat harjoitukset siittimen pidentämiseksi ja miten ne toimivat?

Siittimen pidentämisellä tai suurentamisella tarkoitetaan ei-invasiivisten menetelmien (käsillä tehtävät harjoitukset), mekaanisten laitteiden (peniksen tyhjiöpumput) tai kirurgisten toimenpiteiden käyttämistä siittimen pidentämiseksi.

Tämäntyyppiset vaihtoehdot ovat suosittuja mikropeniksestä kärsivien tai peniksensä kokoon tyytymättömien ihmisten keskuudessa. Erään BJU International -lehden raportin mukaan  siittimen keskipituus levossa on 9,16 senttimetriä ja erektiossa se on 13,12 senttimetriä.

Ennen kuin aloitat, on tärkeää asettaa realistiset odotukset näille siittimen pidentämisharjoituksille. Vaikka on näyttöä siitä, että ne voivat auttaa koon muuttamisessa, tulokset ovat yleensä minimaalisia ja väliaikaisia. Ne eivät siis ole äkillisiä muutoksia.

Alustavat varotoimet ja turvallisuusvinkit

On tärkeää huomata, että suurin osa siittimen pidentämisharjoituksia koskevasta todistusaineistosta on anekdoottista, eikä ole tehty riittävästi lääketieteellisiä tutkimuksia sen tehokkuuden todistamiseksi. Tutkimus Torinon yliopistosta, joka keskittyi siihen, ovatko ei-invasiiviset peniksensuurennusmenetelmät todella tehokkaita, tuli seuraavaan johtopäätökseen:

Kirurgisille falloplastisille laajentumismenetelmille on ominaista huonosti määritellyt käyttöaiheet ja liian suuri komplikaatioiden määrä. Ei-kirurgisista menetelmistä ei ole tieteellistä näyttöä.

Siittimen pidennysharjoitusten kokeilemisesta ei kuitenkaan yleensä ole haittaa, kunhan ne tehdään oikein. Tarkista vain lääkäriltäsi, ennen kuin alat tehdä niitä säännöllisesti.

Tässä muutamia turvallisuusohjeita:

 • Harjoituksia tulisi tehdä vain silloin, kun siitin on veltossa tilassa.
 • Voit käyttää hieman öljyä, voidetta tai kevyttä liukuvoidetta liikkeiden helpottamiseksi.
 • Tee harjoitukset kerran tai kaksi viikossa, mutta ei enempää, jotta vältät loukkaantumisen.
 • Jos harjoitus aiheuttaa kipua, lopeta sen tekeminen.
 • Yritä olla mukavassa asennossa harjoituksen aikana. Istuminen tuolissa tai seisominen seinää vasten ovat hyviä vaihtoehtoja.
 • Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on kipua tai huomaat erektiossa muutoksia.

Harjoitukset siittimen pidentämiseksi

Ennen kuin päätät ostaa tyhjiöpumpun tai investoida leikkaukseen, manuaaliset harjoitukset ovat hyvä ajatus päästä alkuun siittimen pidennystehtävässä kotona. Tarvitaan vain hieman varovaisuutta, jotta siitin ei vahingoitu.

Näiden harjoitusten tarkoituksena on venyttää siittimen ihoa ja luoda kudokseen mikrorepeämiä. Tämä saa peniksen näyttämään suuremmalta, kun se turpoaa parantuessaan.

1. Perinteinen menetelmä

 1. Tartu siittimen päähän peukalon ja etusormen kanssa.
 2. Vedä siitintä ylöspäin venyttäen sitä 10-20 sekunnin ajan.
 3. Vedä nyt siitintä oikealle 10-20 sekuntia ja sitten vasemmalle saman ajan.
 4. Toista näitä kolmea vaihetta enintään 5 minuutin ajan 2 kertaa päivässä.

2. Perinteisen menetelmän muunnelma

 1. Tartu siittimen päähän kuten edellisessä harjoituksessa.
 2. Venytä siitintä ylöspäin ja paina samalla sen tyvestä.
 3. Pidä venytys 10-20 sekuntia.
 4. Toista vaiheet tällä kertaa vetämällä siitintä vasemmalle ja painamalla tyven oikeaa puolta.
 5. Vedä sitten siitintä oikealle pitäen painetta tyvessä vasemmalla puolella.
 6. Tee tätä harjoitusta vain 2 minuuttia yhden kerran päivässä.

3. Lypsymenetelmä

 1. Tätä erityistä harjoitusta varten siittimen on oltava 50-75 -prosenttisesti erektiossa. Jos se on täysin erektiossa, voit loukata itsesi.
 2. Muodosta peukalolla ja etusormella O-muoto.
 3. Pidä sormien muoto ja tartu niillä tukevasti ja kevyesti siittimen tyvestä.
 4. Liikuta O:n muodossa olevia sormia siittimen tyvestä ylöspäin kohti kärkeä ja pidä painetta yllä.
 5. Toista prosessia 20-30 minuutin ajan kerran päivässä.

4. Tyhjiöpumppu

 1. Aseta liukastettu, veltto siitin ilmatäytteiseen kammioon.
 2. Käytä pumppua imeäksesi ilman ulos kammiosta. Tämä kohonnut paine imee verta penikseen, jolloin saat erektion.
 3. Kun penis on täysin erektiossa, kiinnitä laitteen mukana tuleva rengas tai puristin, jotta erektio säilyy jopa 30 minuuttia. Voit harrastaa seksiä tai masturboida.
 4. Poista rengas ja lepää.

Milloin tulokset alkavat näkyä?

Ei ole olemassa yksityiskohtaista lääketieteellistä tietoa, joka viittaisi ajanjaksoon, jonka kuluessa manuaalisten harjoitusten tulokset näkyvät. Kaikki riippuu johdonmukaisuudesta ja oikeista harjoitustekniikoista.

Anekdoottiset raportit viittaavat siihen, että tyhjiöpumpun päivittäinen käyttö voi tuoda tuloksia paljon nopeammin kuin täysin manuaaliset menetelmät. Lääketieteellistä tutkimusta ei kuitenkaan ole olemassa tämän tueksi.

Siittimen pidennysharjoitusten riskit

Siittimen pidennysharjoitukset aiheuttavat kudokseen mikrorepeämiä, jotka voivat kasvattaa siittimen kokoa. Ne on kuitenkin suoritettava varoen ja sopivaa painetta käyttäen, jotta vältytään komplikaatioilta.

Seuraavassa on lueteltu joitakin virheellisten tekniikoiden riskejä:

 • Siittimen kehoon yhdistävien nivelsiteiden vaurioituminen.
 • Vaikeudet erektion ylläpitämisessä.
 • Pieniä mustelmia, värimuutoksia tai ärsytystä.
 • Hetkellinen tunnottomuus.
 • Suonen repeäminen.

Jos jokin näistä komplikaatioista kestää pari päivää tai on vakava, ota välittömästi yhteys lääkäriin ja lopeta harjoitukset. Liiallinen voimankäyttö voi johtaa äkilliseen ja kivuliaaseen erektion menetykseen, joten on suositeltavaa noudattaa kaikkia asianmukaisia varotoimia.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.