Sisustus

Parhaat sisustusvinkit, ideat ja trendit aina mukanasi. Jos haluat ottaa kaiken tilan irti pikkuruisesta keittiöstäsi tai saada lisää valoisuutta pimeään olohuoneeseesi, tässä osiossa löydät ratkaisuja pulmiisi. Muuta kotisi unelmakodiksesi näiden taloudellisten ja helppojen vinkkien avulla.

5 uniikkia ideaa kotitekoisten lampunvarjostimien tekemiseen

Olisitko uskonut, että lampunvarjostimien tekeminen kotona on sekä helppoa että edullista? Tänä päivänä yhä useammat meistä ovat innostuneet kokeilemaan erilaisia rakennus- ja tee-se-itse -projekteja oman kotinsa rauhassa. Seuraavat ideat uniikkien lampunvarjostimien tekemiseen sopivat erinomaisesti sekä kattolampuiksi ja pöytälampuiksi että joissakin…

7 tilaa vievää sisustusvirhettä pienessä makuuhuoneessa

Myös pienille huoneille voi luoda erittäin toiminnallisen käyttötarkoituksen välttämällä tietty virheitä, jotka vievät liikaa tilaa jo valmiiksi tilallisesti rajoitetussa huoneessa. Välttääksesi seuraavassa sisustusprojektissa näitä virheellisiä tilaratkaisuja, esittelemme sinulle seuraavaksi 7 yleistä tilaa vievää sisustusvirhettä pienessä makuuhuoneessa.

Kasvit osana kodin sisustusta

Monilla ihmisillä on ristiriitaisia mielipiteitä kasvien sisällyttämisestä osana kodin sisustusta. Harhaanjohtava uskomus siitä, että erityisesti makuuhuonessa pidettävät kasvit saattaisivat olla haitallisia terveydelle, ovat kaikkea muuta kuin totta. Sisäkasveilla voi nimittäin olla useita terveyshyötyjä.

Kuinka sisustaa vintage-tyyliin

Sisustusmaailmassa vintage-tyylillä viitataan mihin tahansa esineeseen, jonka arvo lisääntyy ajan myötä. Termi ”vintage” on mullistanut muotoilun, muodin ja sisustuksen maailman. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun on lähdettävä kiertelemään antiikkikauppoja: kotoasi löytyy varmasti sopivia materiaaleja, joilla voit sisustaa vintage-tyyliin.

Eteisaulan sisustusvinkit

Eteisaulaan tullaan, kun ulko-ovesta astutaan sisään. Sieltä on pääsy muihin huoneisiin. Unohdamme kuitenkin usein, että eteinenkin on osa taloa, ja se tulee myös sisustaa.

6 loistavaa tapaa sisustaa pieni keittiö

Pienet keittiöt ovat hyvin yleisiä nykyään. Mutta ei hätää! Tässä artikkelissa näytämme 6 loistavaa tapaa sisustaa pieni keittiö. Tulet nauttimaan sen tekemisestä ja saat huoneeseen myös hieman persoonallisuutta. Näillä vinkeillä teet keittiöstäsi toimivan mutta miellyttävän tilan ruoanlaittoon ja muihin askareisiin.

Vinkkejä kodin sisustamiseen tyylikkäästi

Täydellistä kotia ei ehkä ole olemassakaan, mutta on koteja, jotka on sisustettu ihanteellisesti siellä asuvien ihmisten tarpeiden ja persoonallisuuksien mukaan. Jokainen tila kodissa antaa mahdollisuuden päästää oma luovuus valloilleen.

4 edullista ratkaisua keittiötavaroiden säilytykseen

Oletko juuri muuttanut uuteen asuntoon, eikä keittiössä ole vielä tiloja kaikille välineille, kipoille, pannuille sun muille? Ei syytä huoleen! Nyt saat käteviä ideoita, jotta voit luoda itse oman ratkaisusi keittiötavaroiden säilytykseen – edullisesti ja helpoilla materiaaleilla. Nämä keittiön säilytysvalinnat tulevat taatusti…

Tee itse vaatteille ja tavaroille yksinkertaisia säilytysjärjestelmiä

Heitämme usein vaatteemme kaapin perälle ja kaappimme syntyy epäjärjestys. Vaatteet, laukut ja jopa kengät tulee heitettyä ensimmäiseen vapaaseen tilaan. Kuulostaako tutulta? Jos haluat järjestää kaappisi muttet tiedä mistä aloittaisit, lue eteenpäin niin saat tietää mitä tarvitset kaapin sisätilan rakentamiseen.

4 asiaa, joita vanhoilla hajuvesipulloilla voi tehdä

Jos olet ollut hajuvesiaddikti jo vuosien ajan, sinulla on luultavasti kasoittain hajuvesipulloja lojumassa ympäriinsä. Ne ovat yleensä melko kauniita ja tulevat kaikissa muodoissa ja kaiken kokoisina. Kierrätä vanhat hajuvesipullot ja luo niistä upeita sisustuselementtejä kotiisi!

5 ideaa minimalistiseen sisustukseen

Minimalismi on yksi suosituimmista nykyajan sisustustyyleistä. Jos haluat tietää mistä siinä on kyse tai haluat vinkkejä minimalistiseen sisustukseen omassa kodissasi, seuraavat ideat voivat olla hyödyllisiä sinulle.

5 tavallista kylpyhuoneen sisustamisessa tehtyä virhettä

Kodin sisustukseen kuuluu monia vaiheita ja se vaatii sinua huolehtimaan jokaisesta yksityiskohdasta. Se koskee kaikkia talossa olevia huoneita, jopa kylpyhuonetta. Oletko koskaan ajatellut sitä? Annamme sinulle tässä vinkkejä niiden virheiden korjaamiseksi, joita teet sisustaessasi kylpyhuonettasi.

9 tyylikästä ratkaisua tilan jakamiseksi kotona

Voit käyttää apuna tilanjakajia kotisi sisustamiseksi miellyttävämmin ja neliöiden käyttämiseksi paremmin. Tässä kannattaa hyödyntää luovuutta ja hyvää makua, mikäli haluat hyvän lopputuloksen. Tavoitteena on löytää ratkaisu tilan jakamiseksi siten, että tuloksena on miellyttävämpi koti ja tehokkaampi pinta-alan käyttö.

9 mahtavaa ideaa kylpyhuoneen sisustamiseksi

Kylpyhuoneen sisustaminen voi osoittautua hankalaksi tehtäväksi. Pienellä vaivannäöllä ja luovuudella siitä saa kuitenkin toimivan tilan. Tässä artikkelissa esittelemme yhdeksän mahtavaa ideaa kylpyhuoneen sisustamiseksi.

Miellyttävä makuuhuone näillä 5 muutoksella

Yksi asia on varma: vietämme enemmän tunteja makuuhuoneessamme kuin missään muussa kodin tilassa. Lisäksi makuuhuoneessa viettämämme aika on hyvin tärkeää hyvinvointimme kannalta. Siellä nimittäin lepäämme, rentoudumme ja mahdollisesti vietämme aikaa kumppanimme kanssa. Näiden seikkojen takia on tärkeää, että makuuhuonen on viihtyistä – tässä artikkelissa kerrommen,…