Logo image
Logo image

Kuinka toteuttaa edullinen sisustus keittiössä

2 minuuttia
Koristevinyyli, liimalaatat ja liitutauluseinät ovat vain muutama esimerkki edullisista muutoksista, joita voit harkita keittiösi kunnostamiseen. Kerromme mitä voit tehdä, jos sinulla on pieni budjetti keittiön sisustamiseksi.
Kuinka toteuttaa edullinen sisustus keittiössä
Viimeisin päivitys: 08 maaliskuuta, 2023

Se tunne, että emme enää pidä keittiön sisustuksesta ja haluamme remontoida sen, on melko yleinen. Jonkin ajan kuluttua on välttämätöntä, että sisustusta muutetaan trendien ja maun mukaan. Mutta entä jos sinulla ei ole suuri budjetti tähän tarkoitukseen? No, tänään annamme vinkkejä siihen, kuinka toteuttaa edullinen, uusi sisustus keittiössä.

Monilla koristeluilla voit saavuttaa suuren muutoksen, vaikka budjetti olisikin pieni. Sinun tarvitsee vain tietää, mitä haluat tehdä saavuttaaksesi sen. Tässä on joitakin ideoita.

1. Vinyyli

Kun etsit taloudellista ja hyvältä näyttävää vaihtoehtoa, vinyylitapetti tai -tarrat saattavat olla parhaita vaihtoehtoja. Niissä on kaikenlaisia malleja jokaiseen makuun. Lisäksi ne on helppo asentaa ja ne voidaan kiinnittää monille pinnoille, kuten keramiikkaan, laattaan ja puuhun.

Jotkut näistä tapeteista ja tarroista on suunniteltu lattialle tai keittiön seinille. Vinyylillä voit helposti muuttaa keittiösi nykyisestä tyylistä ihan uuteen.

Lisäksi on hyvä tietää, että ne kestävät tahroja ja kosteutta. Tämä on tärkeä ominaisuus, jota keittiö tarvitsee.

Some figure
Mieti budjettisi tarkkaan, jotta vältyt ylilyönneiltä keittiötä sisustaessasi. On olemassa paljon hienoja, edullisia vaihtoehtoja.

Saatat olla kiinnostunut lukemaan tämänkin artikkelin: Kuinka integroida vintage-tapetti kotisi sisustukseen?

2. Kauneutta itseliimautuvilla laatoilla

Kun harkitset edullista sisustusta keittiöösi, et voi jättää väliin itsekiinnittyviä laattoja. Niiden avulla keittiösi näyttää upealta lyhyessä ajassa ja ilman suuria investointeja.

Kustannusten lisäksi niillä on muitakin etuja. Valittavana on monia malleja, ne on helppo puhdistaa ja niiden asennus ei ole monimutkaista. Itse asiassa asennus on todella helppoa, ja voit tehdä sen itse.

3. Mitä mieltä olet liitutauluseinästä?

Seinän maalaaminen liitutaulumaalilla on hauskaa ja leikkisää: voit kirjoittaa seinään ja sinulla on aina käsillä tila, johon piirtää, kirjoittaa resepti tai suunnitella, mitä valmistat viikon aikana.

Sinun tarvitsee vain valita seinä tähän tehtävään!

4. Vanha luotettava vaihtoehto: muuta seinien väriä

Jo pelkkä värinmuutos antaa erilaisen kosketuksen mihin tahansa paikkaan. Voit surffata vähän netissä ja tutkia, mikä värimaailma näyttäisi hyvältä tällä kaudella. Ehkäpä kirkas sävy? Muutaman litran maaliämpärillä keittiösi näyttää uudelta jo muutamassa päivässä.

Toisaalta, mitä mieltä olet huonekalujen maalaamisesta seinän sijaan? Mitä tahansa valitsetkin, saat radikaalin muutoksen. Muista vain hoitaa paikka niin, että työtaso ja muut keittiön esineet eivät likaannu tai saa roiskeita maalauksen aikana.

Some figure
Puisten huonekalujen maalaus keittiössä saattaa riittää muuttamaan koko paikan ilmeen.

Pidätkö tästä artikkelista? Saatat haluta lukea tämänkin: Keittiön sisustus: 4 loistoideaa pienen keittiön sisustukseen

5. Taulu tai pari voi tehdä vaikutuksen

Joskus sinun ei tarvitse tehdä suurta työtä tehdäksesi uuden vaikutelman. Pieni yksityiskohta voisi riittää, kuten maalaus tai pari. Voit vaikka yhdistää ne uuteen astiastoon.

Kyse on oikeiden maalausten valitsemisesta, jotta keittiöön tulee haluamaasi muutosta.

Edullinen sisustus keittiössä ei ole mahdoton tehtävä

Pienet asiat tekevät radikaalin muutoksen sisustamisessa. Muista, että voit muuttaa valaistustakin; valitse vain uusi valaisin.

Toisaalta sinulla on myös mahdollisuus uusia kaappien kahvat. Nykyään on olemassa erilaisia malleja ja värejä, jotka voivat saada vitriinisi näyttämään modernilta tai vintagelta. Voit tehdä mitä haluat!

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.