Hyvinvointi

Voit tehdä monenlaisia asioita jokapäiväisessä elämässäsi parantaaksesi terveyttäsi, onnellisuuttasi sekä elämänlaatuasi. Niihin lukeutuvat esimerkiksi rentoutumistekniikat, tunteiden hallitseminen, nivelharjoitukset ja painonpudotus… Opi uusia tekniikoita joilla saat olosi paranemaan sekä ulkoa- että sisältäpäin.

Harjoituksia jalkalihasten kasvattamiseen

Ylikehittyneet käsivarret ja selkälihakset, jotka ovat reisi- ja pakaralihaksiakin isommat, ovat yleinen ongelma painonnostajilla. Alta löydät harjoituksia jalkalihasten kasvattamiseen, oletpa sitten kehonrakentaja tai haluat muuten vain näyttää paremmalta.

9 ihmistyyppiä, joista kannattaa pysyä kaukana

Elämämme aikana meillä on mahdollisuuksia tutustua erilaisiin ihmisiin, joilla kaikilla on erilaiset ​​persoonallisuudet ja elämäntavat. Joistakin näistä ihmisistä kasvaa meille se tuki ja turva, joka voi jopa osoittautua avaintekijäksi meidän henkilökohtaiselle ja ammatilliselle kasvuprosessillemme.

Emotionaalinen uupumus: kun henkinen taakka painaa liikaa

Emotionaalinen uupumus nousee esille silloin, kun ylitämme psykologisen kiintiön siitä mitä voimme hallita ja kanavoida. Puhumme tietenkin kaikista niistä emotionaalisista tiloista, jotka sisältyy niin stressiä, päivittäisiä huolenaiheita sekä jännitteitä joita muut meihin tartuttavat, kuten myös pelkoja, menneisyyden painoa, tulevaisuuden pelkoa…

Nuorekas iho 40-vuotiaana

Neljänkympin tienoilla ihossa ja kehossa alkaa näkyä useita muutoksia, mikä johtuu mm. siitä, että ikääntyessä hormonitoiminta muuttuu. Jos olet jo ylittänyt tämän ”rajapyykin”, ei kuitenkaan ole mitään syytä vaipua epätoivoon, vaan lue tämä artikkeli ja säilytä nuorekas iho nelikymppisenäkin!

Vaihdevuosien alku: näin helpotat siirtymää

”Olen aina masentunut, ärtynyt ja kiukkuinen”, kuuluu monen naisen suusta, kun vaihdevuosien alku osuu omalle kohdalle. Tässä vaiheessa nainen kokee tyypillisesti elimistössään sellaisia muutoksia, joihin on vaikea suhtautua. Onneksi tarjolla on kuitenkin paljon tietoa, jotta vaihdevuosiin voi valmistautua ja jotta…

Urheilijan nivuskipu: syyt, oireet ja hoito

Urheilijan nivuskipu on nivuksiin liittyvä ongelma, joka tunnetaan eri nimillä. Vaivaa kutsutaan muun muassa urheilijan tyräksi (tämä nimitys on kuitenkin harhaanjohtava, sillä todellisuudessa kyse ei ole tyrästä). Nämä nimitykset ovat peräisin siitä, että vaivasta kärsivät pääosin urheilijat, sillä he rasittavat…

8 syytä, miksi kävely on terveellistä

Ajatteletko, että sinun on käytävä kuntosalilla pitääksesi yllä aktiivista elämäntapaa? Todellisuudessa kuntosalia ei tarvita! Jos pelkkä päivittäinen kävely on hyvin hyödyllistä keholle. Tässä artikkelissa kerromme kahdeksan syytä, miksi kävely on terveellistä.

Yöllinen refluksi: näin ehkäiset sitä

Yöllinen refluksi vaivaa tuhansia ihmisiä, jotka etsivät jatkuvasti keinoja ehkäistä sitä. Vaikka refluksia voi esiintyä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, monilla se on yleisempää yöaikaan ja voi itse asiassa aiheuttaa unihäiriöitä.

Viisitoista tapaa ahdistuksen hoitamiseksi

Tuntuuko sinusta siltä, että olet jatkuvasti yhden langan varassa? Tuntuuko sinusta siltä, kuin sinulla ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin elää psyykkisen ja fyysisen ahdistuksen kanssa? Tällainen kova stressitaso voi olla vaarallista terveydelle. Hyvä uutinen on se, että ahdistuksen hoitaminen on…

Meditaation hyödyt: 7 terveellistä vaikutusta

Meditaatiota, josta on viime vuosina ollut hyvin paljon puhetta mediassa ja kirjallisuudessa, pidetään yhdenlaisena henkisenä työkaluna. Sen tarkoituksena on keskittyä ja suunnata ajatukset toisella tavalla kuin yleensä teemme. Haluatko tietää, mitkä ovat meditaation tärkeimmät hyödyt meille kaikille?

Hampaiden valkaiseminen luonnollisesti

Nykyisin on olemassa monia eri tyyppisiä hampaiden valkaisemiseen tarkoitettuja kaupallisia tuotteita, ja monet niistä ovat hyvinkin suosittuja. On silti muistettava, että usein näitä valmistetaan kemikaaleista ja muista ei-luonnollisista aineksista, ja tällöin tuloksena voi olla hampaiden kiilteen vahingoittuminen. Tämä vahinko saattaa…

Selluliitin poisto luontaishoidoilla

Jos yrität päästä eroon selluliitista, haluat varmaankin tietää, että on olemassa eräitä lääkekasveja sisältäviä luontaishoitoja, jotka auttavat häivyttämään appelsiini-ihoa. Jatka lukemista ja katso, kuinka selluliitin poisto onnistuu luonnollisesti kotikonstein!

Kuinka voittaa yksinäisyyden pelko? 6 vinkkiä

Onko yksinäisyyden pelko sinulle tuttua? Oletko käynyt läpi useita eroja etkä enää jaksa uskoa, että sinulla on vielä toivoa? Katosivatko ystäviksi luulemasi ihmiset elämästäsi? Oletko tullut siihen pisteeseen, että yksinäisyys tuntuu olevan kohtalosi?

Aivojen vahvistaminen neljällä tavalla

Ihmisen aivot ovat elin, joka muuttuu ja mukautuu lapsuudesta vanhuuteen jatkuvasti. Tämä merkitsee sitä, että tarjoamalla aivoille oikeanlaisia ärsykkeitä voimme parantaa kognitiivisia kykyjämme, oppia uusia asioita ja parantaa muistiamme. Mutta aivojen vahvistaminen vaatii myös joidenkin tapojen ja harjoitusten ottamista osaksi…