Terve mieli

Tässä osiossa löydät parhaat vinkit henkilökohtaiseen kasvuun, itsesi tuntemiseen, itsetuntosi parantamiseen ja tullaksesi siksi ihmiseksi joka haluat olla. Kerromme myös miten pystyt parantamaan ihmissuhteitasi ja ymmärtämään paremmin niitä mysteereitä jotka todella tekevät meistä ihmisiä: mieltämme.

Fyysisen kivun ja ahdistuksen yhteys

Fyysinen kipu ja ahdistus kulkevat usein käsi kädessä. Amerikan psykiatrisen yhdistyksen 161. kongressin raportin mukaan 60 % ahdistuksesta kärsivistä potilaista kärsii myös fyysisestä kivusta. Myös masennusta ilmenee 80 %:ssa tapauksia. Tässä artikkelissa tarkastelemme, mikä on fyysisen kivun ja ahdistuksen yhteys.

Mindfulness-harjoituksia ahdistukseen

Mindfulness on kykyä keskittyä nykyhetkeen, kykyä palata siihen silloin kun mieli on vaeltanut menneeseen tai tulevaan. Mindfulness-harjoitukset voivat auttaa treenaamaan tätä kykyä. Tässä artikkelissa esittelemme hyviä mindfulness-harjoituksia ahdistukseen.

Resilienssi lapsilla pandemian aikana

Resilienssi lapsilla pandemian aikana vaatii syvällistä tieteellistä analyysia. Pandemian päätyttyä saattaa ilmestyä uusia julkaisuja ja artikkeleja, jotka auttavat meitä ymmärtämään tätä ilmiötä paremmin.

Suru karanteenin aikana

Suru karanteenin aikana on todellisuus, jota esiintyy yhä useammissa kodeissa. Maailmanlaajuisesti koronaviruksesta johtuvia kuolemia on jo yli 250 000 (luvut 5. toukokuuta 2020), ja kaikki viittaa siihen, että lukumäärä kasvaa edelleen tulevina kuukausina, kunnes COVID-19 -viruksen aiheuttamaan tautiin löydetään tehokas…

Neuvoja iäkkäille karanteenin ajaksi

Vanhemmilla ihmisillä ympäri maailmaa stressikuormitus on varmastikin ollut viime viikkojen aikana normaalia suurempaa. Kukaan ei ollut varautunut näin äärimmäisiin toimenpiteisiin ja tilanteeseen, joka on muuttanut täysin arkemme ja rajoittanut liikkumistamme kaikin tavoin. Tässä artikkelissa annamme neuvoja iäkkäille karanteenin ajaksi.