Seksileikit parisuhteessa: 7 piristävää vaihtoehtoa

29 maaliskuun, 2019
Roolileikit ovat täydellinen apu seksielämän tylsyydelle, kun se on muuttunut rutiiniksi. Usein tämä on etenkin pitkään yhdessä asuneiden, naimisissa olevien parien ongelma.

Erilaiset rooli- tai seksileikit antavat maustetta parisuhteeseen. Niiden avulla voidaan virkistää tuttuja kuvioita makuuhuoneessa.

Vaikka rutiini seksielämässä onkin melko väistämätöntä vakiintuneissa parisuhteissa, innovatiivisuus ja uusien asioiden etsiminen auttavat nauttimaan ja pitämään enemmän hauskaa.

Ensinnäkin tärkeää on parantaa viestintää kumppanin kanssa, sillä molempien osapuolten tulee tehdä selväksi omat mieltymyksensä ja tyytymättömyyden aiheuttajat.

Tästä lähtien voidaan sitten päästä irti rutiinin tylsyydestä sekä nauttia erilaisista ja kiinnostavista leikeistä, jotka saavat takuulla jotakin aikaan makuuhuoneessa.

Uskallatko kokeilla itsekin? Tässä tulevat suosituksemme – kokeilunarvoisimmat seksileikit parisuhteen piristämiseksi ja tylsyyden välttämiseksi!

”Vanki”

seksileikit: vanki

Oletko ”alistuva” vai ”dominoiva” osapuoli? Tässä leikissä normaalilla kuviolla ei ole väliä, sillä voitte vaihdella rooleja.

Saatte aikaan hyvin jännittäviä tilanteita, kun toinen on kumppaninsa ”armoilla” – liikkumattomana ja puolustuskyvyttömänä.

Miten tämä tehdään?

 • Dominoiva osapuoli käyttää liinaa ja käsirautoja ”orjansa” tekemiseksi liikkumattomaksi.
 • Vangin roolissa oleva altistuu siis sille mitä toinen haluaa tehdä, ja hän saa ainoastaan nauttia ”tuomiostaan” valittamatta.
 • Dominoivassa roolissa oleva voi puolestaan tutkia kumppaninsa vartaloa huulillaan, käsillään tai seksilelulla.

Lue aiheesta lisää: 7 yleisintä (ja valheellista!) myyttiä seksistä

”Sokea”

Tämä on klassinen seksileikki, joka saa taatusti aikaan hyvän vaikutuksen! Leikki stimuloi aisteja etenkin siksi, että siinä kosketetaan toista esimerkiksi suulla, kun toinen ei näe mitään.

Tämä roolileikki on vähän kuin edellinen ehdotuksemme, mutta ei tarvita toisen alistamista.

Miten tämä tehdään?

 • Toinen peittää kumppaninsa silmät liinalla.
 • Sitten aloitetaan yksinkertaisesti molemminpuolinen stimulointi.

Lämpötilaleikki

seksileikit jääpaloja käyttäen

On monia tapoja pitää hauskaa makuuhuoneessa lämpötilaa hyödyntäen. Näin saadaan aikaan jännittäviä tuntemuksia kehon erogeenisilla alueilla sekä edistetään myös orgasmin saavuttamista.

On tärkeää tarkistaa, sopivatko käytetyt lämpötilat iholle, sillä tarkoituksena on tietenkin nautinto, ei vamman tai kivun aiheuttaminen.

Miten tämä tehdään?

Valitse ensin jotakin sellaisia asioita, joiden lämpötilat ovat erilaisia:

 • jääpala
 • kuuma öljy
 • kylmyyttä aiheuttavat ruoat
 • kuuma juoma

Sitten kyseisiä asioita laitetaan kumppanin iholle tai suuhun, tuotteen käyttötarkoituksesta riippuen, ja aloitetaan hidas stimulointi.

Lue aiheesta lisää: Kumppanini katsoo pornoa – eikö hän halua minua enää?

Vartalomaalaus

Etenkin luovuudesta pitävät ihmiset voivat innostua tästä, ja vartalomaalauksella luodaan jännittäviä kokemuksia, jotka vahvistavat pariskunnan tunnetason yhteyttä hyvin erityisellä tavalla.

Miten tämä tehdään?

 • Osapuolet riisuuntuvat ja maalaavat toistensa vartaloita vartalomaaleilla.
 • Tässä ei tarvita mestariteoksia, vaan ideana on nauttia harjauksen ja maalien aiheuttamista tuntemuksista iholla.
 • On tärkeää käyttää iholle sopivaa maalia, jotta allergisten reaktioiden riski voidaan minimoida.

Ammattileikit

mies ja nainen leikkivät seksileikkiä

Näitä seksileikkejä on loppumaton joukko. Klassisen ”dominointi-alistuminen” -tyyppisen asetelman lisäksi on lukemattomia erilaisia pukujen, tarinoiden, tehtävien sekä muiden elementtien leikkejä, joilla voidaan luoda jännittäviä fantasiaan pohjautuvia tilanteita.

Miten tämä tehdään?

 • Osapuolet ottavat itselleen houukuttelevat roolit – vaikkapa sihteeri ja johtaja.
 • Voitte ottaa aivan yllättävätkin roolit, jos haluatte jotakin epätavallista, tai vaihtaa sukupuolirooleja.
 • Tärkeintä on se, että molemmat eläytyvät rooliinsa täysin, ja että luodaan tarina, jossa on jonkin hahmon mukaista käytöstä sekä jännittävää sanojenvaihtoa.

Twister – mutta alasti!

Miksipä tätä lapsuudesta tuttua peliä ei voitaisi hyödyntää aikustenkin leikeissä, jotta tylsästä seksirutiinista tulisi taas jännittävä? Asennot voivat olla hyvinkin kiinnostavia…

Miten tämä tehdään?

 • Laita jalat ja kädet matolle värien mukaan – aivan kuten perinteisessäkin leikissä.
 • Erona on tietysti se, että alastomana oleminen tekee kaiken innostavaksi.

Räsypokka

strippipokeri

Räsypokka tai strippipokeri on yksi suosituimmista valinnoista seksuaalisen ilmapiirin luomiseksi. Se voi toimia kumppanin innostamiseksi, ja sen avulla saadaan nauttia tavallista pitkäkestoisemmasta erotiikasta ennen varsinaista seksiä.

Miten tämä tehdään?

 • Pelataan pokeria, mutta ei rahasta – häviäjän täytyy ottaa pois vaatteita, ja lopulta ollaan täysin alastomia.

Mitä mieltä olet näistä ehdotuksista seksielämän parantamiseksi? Jos suhde tuntuu tylsältä, ehdota kumppanillesi jotakin hiukan erilaista, jotta voisitte molemmat päästä irti tylsän seksielämän rutiinista. Seksileikit piristävät parisuhdetta varmasti!