Logo image
Logo image

Syyshääideoita suureen päivään

3 minuuttia
Tämän vuodenajan valitseminen avioliiton juhlimiseksi on asia, jota et tule katumaan. Lisäksi on tärkeää sisällyttää siihen mahdollisimman paljon luonnon kauneutta. Se on epäilemättä hyvä tapa yhdistää rakkaus ja luonto.
Syyshääideoita suureen päivään
Viimeisin päivitys: 09 elokuuta, 2022

Jos pidät syyshäät, koristelut kannattaa muokata vuodenajan mukaan. Tässä joitakin syyshääideoita, joiden avulla juhlasta tulee lämminhenkinen ja erityinen.

Syyshäät ovat kauniita heijastuksia herkkyydestä ja romantiikasta. Itse asiassa ympäristön luonnolliset sävyt tekevät kaikkien syyshäävalokuvien taustasta kauniin näköisen. Tasapainoinen ilmasto ja nostalginen kultainen maisema, jonka keskipisteenä morsian on, näyttää yksinkertaisesti mahtavalta.

Syyshääideoita, jotka takaavat täydellisen kauneuden

1. Syyshääideoita kutsukortteihin

Some figure

Syyskuukaudet ovat kuuluisia niiden yksinkertaisesta ja mystisestä eleganssista, joka peittää ympäristön. Kaikki värjäytyy kultaiseksi ja on parasta olla sopusoinnussa ulkona olevien sävyjen kanssa. Kutsukorttien tulisi siis kunnioittaa tätä vuodenaikaa ja olla tyyliltään kotoisia ja yksilöllisiä.

Voit hankkia lehdin koristeltuja kortteja, joita koristelevat myös kauniit kirjaimet. Älä myöskään unohda tärkeitä yksityiskohtaisia tietoja, joita vieraat tarvitsevat.

Älä jätä lukematta: Näin valitset mekkoon sopivat kengät

2. Syksyinen häämekko

Pitsi on syyshäiden kohokohta ja näyttää erityisen herkältä morsiamen hääpuvun hihoissa. Voit lisätä pitsiä myös puvun takaosaan tai kaulaan.

Emme suosittele käyttämään suuria ja muhkeita mekkoja syyshäissä. Jokaisella naisella on kuitenkin oma unelmahäämekkonsa. On siis tärkeää hankkia haluamansa mekko.

3. Kukkakimppu

Morsiankimppu, jonka monet naiset haluavat saada kiinni häävastaanoton aikana, näyttää hieman erilaiselta syksyllä. Tänä vuodenaikana kukkivat kukat ovat äärimmäisen elegantteja ja hyviä ideoita syyshäihin.

Jätä kuitenkin mukaan myös kuivia lehtiä. Perinteisemmät morsiamet voivat lisätä kontrastia näihin kukkiin kermanvärisillä ruusuilla.

4. Morsiusneitojen puvut

Morsiusneitoja suosittelemme käyttämään violetteja tai liiloja pukuja. Ne näyttävät syysvärien kanssa aivan satumaisen taianomaisilta.

Morsiusneitojen pukujen kontrasti maisemien kauniiden värien kanssa näyttää upealta. Kamera rakastaa tällaista kuvitusta, eikä tarvitse mitään muuta.

5. Syyshääideoita koristeluun

Kynttilät ovat aina muodissa, kuten myös muut koriste-esineet ja kauden hedelmät. Syyshäät eivät ole täydelliset ilman puuhalkoja tai puisia keskipisteitä, jotka tuovat lämpöä pöytiin.

Syyshäissä on tavallista käyttää luonnollisia kattauksia. Kuivattujen lehtien oksat ja puunpalaset ovat siis halpoja syyshääideoita, jotka saavat alueen näyttämään kauniilta.

6. Persoonallinen jälkiruokapöytä

Voit käyttää samanlaista puista teemaa luomaan jälkiruokapöytään oman tyylin. Sillä tavoin kaikki näyttää rustiikkiselta näyttäen samalla myös elegantilta. Voit sytyttää nurkkaan tulen ja antaa kaikkien tulla ja nauttia sen lämmöstä hetken aikaa.

Lisäksi voit valmistaa minileivonnaisia eri mauissa, kermalla ja ilman kermaa, pähkinöillä sekä muilla yhdistelmillä, joita vain voit kuvitella. Itse asiassa pekaanipähkinät, hasselpähkinät ja omenat ovat hyviä syyshääideoita jälkiruokapöytään.

Lue myös: Helpon omenapiirakan valmistaminen

7. Hääkakku

Harkitse monikerroksista kakkua eri muodoissa, jotka yhdistyvät toisiinsa kransseilla ja kuivatuilla kukilla. Voit myös rakentaa siltoja minileivonnaisista.

Nauhat ja kultaiset rusetit ovat erityisen kauniita syyshääkakuissa. Ne saavat kakun näyttämään kauniilta ja eleganteilta ja kaikki vieraat tulevat varmasti rakastamaan sitä. Tehdäksesi kakusta yksilöllisemmän ja lisätäksesi yksityiskohtia, voit käyttää morsiuskimpun kanssa samankaltaista kukka-asetelmaa.

8. Syyshääideoita juomiin

Some figure

Tiettyjä juomia, kuten samppanjaa ja kuohuviiniä, on aina tarjolla häissä. Sinun tulee myös huomioida kaikki vieraat. Jotkut saattavat pitää kuumasta siideristä ja toiset likööristä, jotka auttavat kylminä syysiltoina.

Pitääksesi juhlahenkeä yllä, voit tarjota eri hedelmäcocktaileja, jotta kenellekään ei jää jano. Juomakärryt voivat kiertää ympäri huonetta tarjoillen näitä juomia.

9. Persoonalliset lahjat

Anna vieraillesi persoonallisia muistoja kiittääksesi juhlaan osallistumisesta. Voit esimerkiksi käyttää kultaisia pusseja, joissa on suklaata ja viesti.

Voit myös hyödyntää käytännöllisiä astioita, joita vieraat voivat uusiokäyttää kotona. Voit jopa kaivertaa niihin nimikirjaimet ja täyttää ne aromaattisella suolalla. On monia syyshääideoita, joita voit käyttää lahjoja suunnitellessa!

10. Hääauto

Kaikissa syyshäissä on paras hylätä ajatus limusiinista ja miettiä jotakin klassisempaa. Hevoskärryt tai vanha auto, jossa on syyskasveja, ovat mahtavia ideoita tähän tilaisuuteen. Varmista kuitenkin, että niissä on katto, jotta niissä ei tule liian kylmä.

Jos menet naimisiin syksyllä…

Hyvin suunnitellut syyshäät takaavat romantiikan, herkkyyden ja aistillisuuden. Kauniit maisemat ja uskomattomat värit ovat etuoikeuksia, joista sinun ei tulisi jäädä paitsi.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.