Luo rauhallinen ympäristö suitsukkeilla

Suitsukkeet auttavat puhdistamaan kodin ilmapiiriä huonoista värähtelyistä ja tekevät kodista rauhallisen ja harmonisen paikan. Kokeile suitsukkeiden voimaa heti!
Luo rauhallinen ympäristö suitsukkeilla

Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Kotimme rauhallinen ympäristö on energiaa täynnä ja tällä energialla on eri muotoja ja värähtelytasoja. Yleisesti ottaen sanotaan, että on olemassa hyvää energiaa ja pahaa energiaa, joka paljastaa itsensä monella eri tavalla. Kun tätä huonoa, negatiivista energiaa alkaa kertyä yhteen paikkaan, se muuttaa energian värähtelyä, joka puolestaan vaikuttaa suoraan meihin.

Onneksi on olemassa monta eri keinoa päästä eroon negatiivisesta energiasta ja muuttaa kodin ilmapiiri ja kotiympäristö kevyemmäksi. Yksi suosittu keino on käyttää perinteisiä suitsukkeita, jotka on valmistettu käyttämällä kasvien ja mineraalien yhdisteitä ja niiden vahvoja tuoksuja. Suitsukkeita poltettaessa tuoksu vapautuu kaikkialle asuntoon ja houkuttaa positiivista energiaa takaisin ilmapiiriin. Suitsukkeen käyttämisellä on välitön vaikutus ja se auttaa puhdistamaan negatiivisen, painostavan energian kodista tuossa tuokiossa.

Miten suitsuketta käytetään?

 • Suitsuketta voi käyttää monissa eri rituaaleissa eri tilojen puhdistamiseen ja positiivisen energian luomiseen. Suitsuketta voi käyttää myös omien henkilökohtaisten energioiden manipuloimiseen.
 • Meditaation yhteydessä suitsuke auttaa meditoijaa pääsemään rauhan, selkeyden ja keskittymisen olotilaan.
 • Suitsukkeita on käytetty monissa salaisissa rituaaleissa kehosta poistumisen yhteydessä ja selkounien näkemisessä.
 • Suitsukkeita käyttämällä pääsee eroon huonosta energiasta kotona ja työpaikalla.
 • Suitsukkeita tulisi polttaa juuri niissä tiloissa, joissa negatiivista energiaa tuntuu esiintyvän; jos esimerkiksi nukkuminen on vaikeaa, voi sängyn läheinen alue olla negatiivisen energian vallassa, joten polta suitsuketta yöpöydällä.
 • Suitsukkeita on eri tuoksuisia eri tarkoituksiin: jos kaipaat keskittymiskykyä ja mielen selkeyttä, voit valita tiettyjä tuoksuja tähän tarkoitukseen.

Mitä suitsukkeita kannattaa käyttää kodin energioiden muuttamiseen

rauhallinen ympäristö makuuhuoneessa

On olemassa monia eri suitsukkeita, jotka sopivat käytettäväksi kotona ja jotka auttavat muuttamaan tiettyjen tilojen tuntua. Alta löydät listan niistä suitsukkeista, jotka sopivat parhaiten negatiivisen energian karkoittamiseen ja näin luoda rauhallinen ympäristö.

 • Meripihkaa suositellaan sellaisille ihmisille, jotka harjoittavat meditaatiota ja kaipaavat vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Meripihka sopii loistavasti niille, joiden elämä on sekavassa tilassa ja jotka kaipaavat siihen selkeyttä.
 • Setripuu tunnetaan näissä piireissä vahvuudestaan ja voimastaan. Setripuusuitsuketta suositellaan niihin kotitalouksiin tai tiloihin, jotka on rakennettu tai remontoitu hiljattain, sillä setripuu luo yhdistävää voimaa tilaan.
 • Santelipuuta voi käyttää ylimaallisten olentojen ja voimien voimistamiseen, ja sitä käyttämällä voi pyhittää ja puhdistaa alueita kotona ja työpaikalla.
 • Perinteistä suitsuketta käytetään yleensä kirkollisissa toimituksissa ja messuissa. Sitä käytetään mielen rauhoittamiseen ja tyynnyttämiseen, ja se sopiikin hyvin stressin ja ahdistuksen hoitoon. Tämäntyylinen suitsuke sopii negatiivisen energian, kateuden, vihollisten ja muiden esteiden karkoittamiseen jotta saadaan aikaan rauhallinen ympäristö.

Varmista myös työpisteen rauhallinen ympäristö

laventeli ja pullo
 • Laventeli kertoo rakkaudesta ja romantiikasta. Laventeli sopiikin pariskunnan yhteisiin rituaaleihin tai poltettavaksi ennen deitin saapumista kotiisi illalliselle. Laventeli sopii kaunistamaan käyttäjäänsä ja viekoittelemaan muita ihmisiä.
 • Kaneli on yksi suosituimmista suitsuketuoksuista, ja sitä onkin helposti saatavilla. Kaneli yhdistetään intohimoon, seksuaaliseen haluun ja himoon. Kaneli sopii nostamaan etenkin makuuhuoneen energiatasoa ennen intiimejä kohtaamisia. Kanelia suositellaan heille, jotka haluavat nostattaa libidoaan.
 • Vanilja tuo kotiin ihanan pehmeän ja makean tuoksun. Vanilja liittyy älykkyyteen, ajatteluun ja mentaaliseen kyvykkyyteen, joten se sopii hyvin tiukkoihin opiskeluputkiin tai muuten älykkyyttä ja keskittymistä vaativiin tilanteisiin. Esimerkiski toimistotilan ympäristö on erinomainen paikka vaniljan käyttöön.
 • Jasmiini liittyy rakkauteen ja parisuhteiden vahvistamiseen. Jasmiinia voi käyttää hyvien ystävyyssuhteiden vahvistamiseksi ja houkuttamiseksi, sillä jasmiini keskittyy pinnallisen kauneuden sijasta sisäiseen kauneuteen ja henkiseen yhteyteen.

Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Friborg JT, Yuan JM, Wang R, Koh WP, Lee HP, Yu MC. Incense use and respiratory tract carcinomas: a prospective cohort study. Cancer. 2008;113(7):1676‐1684. doi:10.1002/cncr.23788
 • Hwang YH, Lin YS, Lin CY, Wang IJ. Incense burning at home and the blood lead level of preschoolers in Taiwan. Environ Sci Pollut Res Int. 2014 Dec;21(23):13480-7.
 • Hung DZ, Yang KW, Wu CC, Hung YH. Lead poisoning due to incense burning: an outbreak in a family. Clin Toxicol (Phila). 2021 Aug;59(8):756-759.
 • Kammoolkon R, Taneepanichskul N, Pitaknoppakul N, Lertmaharit S, Lohsoonthorn V. Incense Smoke and Increasing Carotid Intima Media Thickness: A Cross-Sectional Study of the Thai-Vietnamese Community. Asia Pac J Public Health. 2018 Mar;30(2):178-187.
 • Koulivand PH, Khaleghi Ghadiri M, Gorji A. Lavender and the nervous system. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:681304. doi:10.1155/2013/681304
 • Pan A, Clark ML, Ang LW, Yu MC, Yuan JM, Koh WP. Incense use and cardiovascular mortality among Chinese in Singapore: the Singapore Chinese Health Study. Environ Health Perspect. 2014 Dec;122(12):1279-84.
 • Moussaieff A, Rimmerman N, Bregman T, et al. Incensole acetate, an incense component, elicits psychoactivity by activating TRPV3 channels in the brain. FASEB J. 2008;22(8):3024‐3034. doi:10.1096/fj.07-101865
 • Morikawa, T., Matsuda, H., & Yoshikawa, M. (2017). A review of anti-inflammatory terpenoids from the incense gum resins frankincense and myrrh. Journal of Oleo Science. Japan Oil Chemists Society. https://doi.org/10.5650/jos.ess16149
 • Shrestha O. Incense Stick: An Overlooked Source of Health Hazard. JNMA J Nepal Med Assoc. 2020 Oct 15;58(230):823-825.
 • Qin Z, Song Y, Jin Y. Green Worship: The Effects of Devotional and Behavioral Factors on Adopting Electronic Incense Products in Religious Practices. Int J Environ Res Public Health. 2019 Sep 26;16(19):3618.
 • Wong A, Lou W, Ho KF, Yiu BK, Lin S, Chu WC, Abrigo J, Lee D, Lam BY, Au LW, Soo YO, Lau AY, Kwok TC, Leung TW, Lam LC, Ho K, Mok VC. Indoor incense burning impacts cognitive functions and brain functional connectivity in community older adults. Sci Rep. 2020 Apr 27;10(1):7090.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.