Hyödyt päivittäisestä ruokalusikallisesta kanelia ja hunajaa

· elokuu 12, 2015

Kaneli ja hunaja ovat kaksi ravinteikasta ruokaa, joissa on monia terveellisiä ominaisuuksia ja ainesosia sekä herkullinen maku. Kun yhdistät kanelin ja hunajan, lisäät niiden hyötyjä ja niitä on helpompi käyttää joka päivä.

Tämä sekoitus voi auttaa sinua pudottamaan painoa, nostamaan vastustuskykyäsi, parantamaan ruoansulatusta, huolehtimaan nivelistäsi, hoitamaan unettomuutta ja stressiä, sekä lisäämään seksuaalista halukkuutta.

Hyödyt

Kanelin ja hunajan sekoitus päivittäin nautittuna antaa sinulle seuraavia terveydellisiä hyötyjä:

  • Pudottaa painoa: se auttaa sinua aktivoimaan aineenvaihduntasi ja vähentämään mielihalua sokerin syömiseen. Kaneli säätelee myös glukoosin tasoja veressä ja auttaa sinua myös poistamaan liiallisia nesteitä ja rasvoja elimistöstäsi. Käytä sitä kuumaan veteen sekoitettuna aterioiden välillä.
  • Nostaa vastustuskykyä: tässä yhdistelmässä on paljon kaloreita ja se toimii luonnollisena antibioottina. Toisin sanoen, se auttaa sinua pääsemään eroon flunssasta elimistössäsi ja estämään virusten ja bakteerien aiheuttamia tauteja.
  • Se taistelee nieluinfektioita vastaan ja helpottaa niitä: sen antibioottiset ja tulehduksia ehkäisevät ainesosat hoitavat nielutulehdusta, nielurisatulehdusta, puhekyvyttömyyttä, äänihäiriöitä ja niin edelleen. Sekoita ruokalusikallinen kuumaan veteen, juo ja kurlaa.
  • Parantaa nivelten terveyttä: sisältämiensä kalorien ja antioksidanttisten ainesosien vuoksi tämä sekoitus sopii hyvin niveltulehduksen, nivelrikon ja niin edelleen hoitamiseen.
  • Pienentää sydän- ja verisuonitautien riskiä: se parantaa verenkiertoa, alentaa kolesterolia, vahvistaa sydäntäsi ja säätelee sen rytmiä.
  • Lisää seksuaalista halukkuutta: kaneli on monien mielestä yksi parhaista lemmenrohdoista niin miehille kuin naisille. Ota ruokalusikallinen aamulla ja toinen illalla ennen nukkumaanmenoa.
kaneli

  • Parantaa ruoansulatusta ja torjuu hapokkuutta: tässä tapauksessa nauti ennen lounasta kupillinen kuumaa vettä, johon on sekoitettu ruokalusikallinen kanelin ja hunajan sekoitusta. Voit kuitenkin ottaa sen myös nesteen nauttimisen jälkeen.
  • Antaa energiaa ja ehkäisee stressiä: sen sisältämät kalorit ja värikkäät ainesosat auttamaan sinua vitalisoimaan elimistösi uudelleen. Nauti ruokalusikallinen mieluiten tyhjään vatsaan.
  • Nuorentaa elimistöäsi: kanelin ja hunajan sekoitus nuorentaa elimistöäsi sekä sisäisesti että ulkoisesti. Antioksidanttisten ainesosiensa vuoksi se auttaa vähentämään ajan kulumisesta johtuvaa kudosten kulumista, minkä vuoksi se on hyvä kauneushoito. Se auttaa myös ehkäisemään kroonisia tauteja.
  • Torjuu unettomuutta: ota ruokalusikallinen ja lasillinen kuumaa vettä ennen nukkumaan menoa.

Mitä tarvitset

Tarvitset vain kanelia ja hunajaa. Niiden molempien tulisi olla korkealaatuisia.

Hunajan tulisi olla orgaanista, koska se varmistaa että hunaja on tuotettu luonnonmukaisesti ilman lisäaineita. Sen myös tulisi olla raakahunajaa tai sellaista laatua, jota ei ole valmistettu korkeissa lämpötiloissa sen vuoksi että se aina näyttäisi nestemäiseltä. Toisin sanoen, hunajan tulisi kovettua kylmissä lämpötiloissa. Kun se on kylmää, voit kuumentaa sen vesihauteessa menettämättä sen hyviä ainesosia ja ominaisuuksia.

Toisaalta myös kanelin tulisi olla orgaanista. Kanelin tuoksu kertoo sen laadusta.

hunaja

Miten valmistat sitä

Sekoita nestemäistä hunajaa ja kanelia niin kauan, kunnes seos on todella paksua. Säilytä sitä ilmatiiviissä lasisessa säilytysastiassa. Voit säilyttää sitä myös jääkaapin ulkopuolella viileässä paikassa, jos ulkona ei ole liian lämmintä. Tämä valmiste säilyy pitkään ilman säilöntäaineita kanelin ja hunajan luontaisten ainesosien ja ominaisuuksien vuoksi.

kanelihunajasekoitus

Miten käytät sitä

Sinun tulisi ottaa tätä valmistetta päivittäin rutiiniannoksena. Pienille lapsille rutiiniannos tulisi olla teelusikallinen.

Voit sekoittaa valmisteen pieneen määrään kuumaa vettä, jolloin saat makeutetun nesteen maun. Voit sekoittaa sen myös kylmään veteen. Tällä tavalla se on virkistävä ja terveellinen juoma. Voit yhdistää sen myös mehun, maidon tai jogurtin kanssa, mutta ei koskaan kuumennettuna.

kanelijuoma

Suosittelemme, että keskustelet aina lääkärisi tai luontaishoitojen tarjoajasi kanssa ennen minkäänlaisia hoitoja, sillä luontaistuotteilla voi olla ristikkäisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Liiallinen kulutus voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Kuvaoikeudet: HealthHomeHappy.com, alsjhc, ion-bogdan dumitrescu ja sweetbeetandgreenbean