Luontaishoidot

Kotona valmistettavat luontaishoidot erilaisiin sairauksiin kuten diabetekseen, keuhkoputkentulehdukseen, astmaan ja allergioihin.

Ruoansulatuskanavasta johtuva halitoosi: 5 luontaishoitoa

Ruoansulatuskanavasta johtuva halitoosi tarkoittaa pahanhajuista hengitystä, joka on lähtöisin mahalaukusta. Sitä on tästä syystä yleensä vaikeampi kontrolloida, sillä pelkkä bakteereiden peseminen pois suusta ei riitä. Ja koska se aiheuttaa hyvin voimakasta ja epämiellyttävää hajua, se voi olla nolostuttava ja melko…

Miksi kvinoaa kannattaa käyttää ihonhoidossa?

Kvinoa on yksi uusimmista superruoista, joista on tullut suosittuja ympäri maailmaa. Jo satojen vuosien ajan alkuperäiskylien asukkaat ovat käyttäneet sitä kaikkialla Latinalaisessa Amerikassa, jossa sitä on arvostettu sen loistavan ravintoarvon vuoksi. Nykyään kvinoa on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota, sillä siinä…

Puolanmintun terveyshyödyt ja muuta tietoa

Puolanminttu on minttujen sukuun kuuluva maustekasvi, joka on lähtöisin läntisestä Aasiasta Välimeren seudulta. Se voi kasvaa jopa 30–40 senttimetrin korkuiseksi. Puolanmintulla on tummanvihreät lehdet ja pienet violetit kukat. Tässä artikkelissa käymme läpi puolanmintun terveyshyödyt ja muuta tietoa tästä kasvista.

Selkäkivun lievitys harjoituksilla

Nykyisin on hyvin tavallista kärsiä selkäkivusta. Erityisesti seuraavat syyt liittyvät siihen: työhön liittyvä jännite, elämän hektisyys, istuma-asentoon painottuva elämäntyyli, hallitsematon fyysinen rasitus ja tiedon puute. Näistä syistä moni meistä siis kärsii kivusta, josta voi ajan kuluessa tulla krooninen vaiva.

Kaihin oireiden hoito luonnollisesti

Kaihia sairastava potilas tietää paljon sairaudestaan, mutta sairaus voi olla tuntemattomampi niille, joilla ei ole omakohtaista kokemusta sen oireista. Tässä artikkelissa kerromme, mitkä ovat kaihin yleisimmät oireet ja kuinka kaihin oireiden hoito onnistuu luonnollisesti.

Kirkasta ihon tummia läikkiä

Kuinka monta kertaa ihosi on palanut auringossa? Vaikka saatatkin ajatella, että siten saat hyvän rusketuksen oikein nopeasti, voitkin saada iholla tummia läikkiä. Tuloksena on epätasainen ihonsävy. Voit kuitenkin kirkastaa näitä läikkiä seuraavilla luontaishoidoilla!

4 tapaa hoitaa selluliittia, ihon sidekudoskerroksen tulehdusta

Selluliitti eli ihon sidekudoskerroksen tulehdus on ihokudosten tulehdusta, erityisesti ihon keskikerroksessa (tunnetaan dermiksenä). Mutta toisinaan myös lihas voi olla sille altis. Tässä artikkelissa esittelemme 5 tapaa hoitaa selluliittia. Tätä bakteeri-infektiota ei tule sekoittaa tavalliseen ”appelsiini-ihoon”.

Halkeilevat kantapäät kuntoon 5 kotitekoisella voiteella

Kantapäät ovat sellainen kehonosa, joka jätetään usein vähälle huomiolle. Vaikka jalkaterien ja kantapäiden tehtävänä on pitää meidät tasapainossa, emme juuri koskaan hoida niitä pitääksemme ne pehmeinä ja terveinä. Tämän seurauksena niihin voi kertyä kuolleita ihosoluja, känsiä ja muita vaivoja, jotka…

Risiiniöljyn mahdolliset vaarat ja hyödyt

Risiiniöljyä uutetaan ricinus communis -siemenistä ja se on luonnollinen vaihtoehto perinteisille lääkkeille. Risiiniöljyllä on monia eri ominaisuuksia ja käyttötapoja. On kuitenkin tärkeää tietää mitkä ovat risiiniöljyn mahdolliset vaarat sen hyötyjen ja käyttötapojen lisäksi.

Kasvojen läiskien poisto luontaistuotteilla

Kasvojen läiskät ovat yksi yleisimmistä esteettisistä ongelmista. Ne voivat syntyä monien eri tekijöiden seurauksena, kuten auringonvalolle altistumisesta, perintötekijöistä, ikääntymisestä tai hormonihäiriöistä, joita lääkkeet tai muut tuotteet aiheuttavat sivuvaikutuksena. Alta löydät 14 helppoa ja nopeaa kasvonaamiota, joiden avulla kasvojen läiskien poisto…

Luonnollista helpotusta ruoansulatukseen näiden lääkekasvien avulla

Olet ehkä yrittänyt jo aikaisemmin helpottaa ruoansulatusta jollakin tavalla. Ehkä söit liikaa tai jokin ruoka sai sinut voimaan pahoin, tai ehkä sinulla on heikko ruoansulatusjärjestelmä. Tässä artikkelissa kerromme mitkä lääkekasvit tuovat parhaiten luonnollista helpotusta ruoansulatukseen. Annamme myös joitakin helppoja ja…

Aloe vera -mehun juominen kannattaa

Aloe vera on täynnä terveydelle hyödyllisiä vitamiineja, helposti imeytyviä hiilihydraatteja, antioksidantteja, kivennäisaineita, entsyymejä ja aminohappoja. Parasta siinä on sen neutraali maku, joka sopii yhteen lähes minkä tahansa kanssa. Tästä syystä aloe vera -mehua on helppo lisätä vaikka smoothieihin, virkistävään teehen…

Mustapäiden poistaminen 8 luontaishoidolla

Mustapäät ovat yksi tavallisimmista kauneuspulmista. Niitä ilmaantuu silloin, kun talijäämät ja kuolleet ihosolut tukkivat ihohuokoset. Tämä näkyy pieninä valkoisina tai kellertävinä mustapäinä, tavallisesti kasvojen T-alueella (otsa, nenä, leuka). Tässä artikkelissa kerromme, kuinka mustapäiden poistaminen onnistuu nopeasti luonnollisilla konsteilla.

Lihasvammasta toipuminen viidellä tavalla

Lihasvammasta toipumiseen tarvittava aika riippuu useista tekijöistä. Niihin kuuluvat muun muassa vamman tyyppi ja koko sekä potilaan terveys, fyysinen kunto ja hänen noudattamansa ruokavalio. Lihasvammasta toipuminen voi kuitenkin nopeutua seuraamalla alla olevia vinkkejä.

Verensokerin säätely ceylon-kanelin avulla

Verensokeriarvot nousevat monella helposti nykyään johtuen kehnosta ruokavaliosta sekä jalostettujen hiilihydraattien ja makeisten liiallisesta syönnistä. Onneksi on olemassa lääkitseviä ruoka-aineita, jotka auttavat tasapainottamaan verensokeria – tällainen raaka-aine on esimerkiksi ceylon-kaneli. Lue alta, kuinka verensokerin säätely onnistuu ceylon-kanelin avulla luonnollisesti.

Poltetta jaloissa? Parhaat vinkit ja kotihoidot

Jos tunnet poltetta jaloissa, on mahdollista, että se johtuu diabeettisesta neuropatiasta, mutta toisaalta se voi myös olla seurausta ravinnepuutoksista, lihasten liiasta rasituksesta tai tulehduksista, kuten myös eräistä muista jalkojen terveyteen vaikuttavista tekijöistä.

13 syytä käyttää inkivääriä päivittäin

Monia tuotteita ei suositella käytettäväksi päivittäin, sillä ne voivat kertyä elimistöön ja aiheuttaa haittaa. Toisaalta taas toisten tuotteiden käyttö edellyttää niiden jatkuvaa käyttöä vastaavien etujen saavuttamiseksi. Yksi näistä tuotteista on inkivääri, jonka käyttöä voidaan suositella päivittäin. Esittelemme seuraavaksi 13 syytä…