Luontaishoidot

Kotona valmistettavat luontaishoidot erilaisiin sairauksiin kuten diabetekseen, keuhkoputkentulehdukseen, astmaan ja allergioihin.

Näin saat täydelliset hiukset kanelin avulla

Kaneli on tunnettu ja laajalti käytetty mauste sen lukuisten etujensa ansiosta. Hiustenhoidossa kaneli on lisäksi yksi käytetyimmistä mausteista ja itse asiassa sen käyttöä suositellaan hiusten terveellisen kasvun edistämiseksi ja katkeilevien hiusten vähentämiseksi.

Nielutulehduksen oireiden hoito

Nielutulehduksen oireet voivat vaihdella aina kuumeesta karheaan kurkkuun, pahoinvointiin sekä yleiseen kipuun. Tänään kerromme, kuinka nielutulehduksen oireiden hoito onnistuu luonnollisin keinoin.

Lämpöuupumus: 4 luontaishoitoa

Aurinko on ihmisen terveydelle hyväksi, kunhan sen kanssa ollaan varovaisia. Kun auringonsäteet ovat liian voimakkaita ja lämpötila on hyvin korkea, tuloksena voi olla lämpöuupumus.

Ihottuman lievittäminen 5 paikallisella hoidolla

Ihottuma voi syntyä useista eri syistä: se voi olla seurausta esimerkiksi allergiasta tai jostakin muusta ihoa ärsyttävästä tekijästä. Sille ovat tyypillistä pienet punaiset laikut, ärsytys ja kutina. Joskus ihottuma voi olla kivulias, hilseillä tai siinä voi olla pieniä paukamia. Tässä…

Käytä neilikoita apuna terveyden parantamisessa

Neilikoita on käytetty lääkekasveina jo muinaisista ajoista lähtien tiettyjä sairauksia vastaan taistelemiseen. Ne ovat peräisin jambolaanipuusta ja niillä on ominaisuuksia, jotka edistävät ruoansulatusjärjestelmän terveyttä ja parantavat aineenvaihduntaa.

Raudanpuuteanemian hoito luonnollisesti

Raudanpuuteanemia on sairaus, joka syntyy veren hemoglobiiniarvon laskiessa raudan puutteen takia. Tämän seurauksena happea ei saada riittävästi kuljetettua soluihin ja kudoksiin, mikä saa aikaan melkoisen kaaoksen koko elimistössä. Tiedätkö, kuinka raudanpuuteanemian hoito onnistuu luonnollisesti?

Parhaat kasvonaamiot: luonnollisten ainesten teho

Oletko ajatellut naamioiden ottamista osaksi ihonhoitorutiinejasi, vai etsitkö kenties tehokkaampia tapoja kuoria kasvojesi ihoa? Tai ehkä olet vain kiinnostunut kokeilemaan luonnollisia ihonhoidon tuotteita? Täältä löydät parhaat kasvonaamiot!

Ihon hiivatulehdus: viisi hoitokeinoa

Ihon hiivatulehdus on infektiotyyppi, joka syntyy, kun Candida albicans -sieni kotiutuu ihoon. Näitä mikrobeja esiintyy yleensä iholla ilman, että ne aiheuttavat mitään suurempia ongelmia. Tietynlainen epätasapaino voi kuitenkin saada ne moninkertaistumaan laukaisten epämukavia oireita.

Kamomilla ja muut ruoansulatusta parantavat luontaistuotteet

Vatsakivut, ummetus ja suoliston ärtyminen ovat vain muutamia esimerkkejä niistä monen tyyppisistä ruoansulatukseen liittyvistä vaivoista, jotka häiritsevät monia päivittäin. Ruoansulatusta voidaan silti parantaa: yleensä hyviä tuloksia saadaan aikaan pitämällä elämäntyyli terveellisenä ja ottamalla käyttöön eräät luontaistuotteet.

Akupunktion ihmeelliset hyödyt

Akupunktio perustuu vanhaan kiinalaiseen ja japanilaiseen lääketieteeseen, ja se on tullut hyvin suosituksi myös täällä länsimaissa. Tänään kerromme mitkä ovat akupunktion parhaat hyödyt, joten jatka lukemista jotta osaat arvioida sopisiko se sinullekin!

Palovammojen hoito kotona

Palovammojen luokittelu tehdään niiden vakavuuden perusteella. Joissakin tapauksissa, mikäli kudokset ovat pahasti vahingoittuneet, on tärkeää saada palovammoille lääkärin hoitoa. Jos vamma ei ole vakava, palovammojen hoito voidaan tehdä kotona luonnollisista aineksista.

Ehkäise psoriaasia näillä viidellä tavalla

Kun pyrit ehkäisemään psoriaasia, tulee sinun ensinnäkin tietää, että se ei ole tarttuvaa. Se ei voi siirtyä ihmiseltä toiselle. Pahinta mitä voi tapahtua on se, että se voi kehittyessään levitä potilaan muihin kehonosiin. Ehkäise siis psoriaasia leviämästä tai jopa ilmestymästä…

Kotihoitoja aftoihin: 7 hyvää vaihtoehtoa

Aftat ovat hyvin ärsyttäviä ja kivuliaita. Pienestä koostaan huolimatta ne voivat tehdä syömisestä, nielemisestä ja puhumisesta varsin epämiellyttävää. Jos kärsit niistä toistuvasti, jatka lukemista – tässä artikkelissa esittelemme hyviä kotihoitoja aftoihin.

Mitkä ovat persiljan hyödyt munuaisille?

Persilja on suosittu yrtti kaikkialla maailmassa. Sen lääkitsevät ominaisuudet ovat yleisesti tunnettuja, erityisesti munuaisten terveyden osalta. Miksi munuaiset kannattaa puhdistaa persiljalla? Jatka lukemista, sillä esittelemme tässä artikkelissa persiljan hyödyt munuaisille.