Luonnolliset terapiat

Luonnolliset terapiat ovat monille mielenkiintoisia ja tehokkaita vaihtoehtoja. Opi, mitkä ovat parhaat yrtti- ja luontaishoidot, parhaat hieronnat, energiaterapiat, feng shuin salaisuudet… Kaikki kaipaamasi tieto vaihtoehtoisesta lääketieteestä löytyy täältä.

3 tehokasta tapaa avata poskiontelot

Poskiontelot koostuvat luuonteloista, jotka yhdistyvät nenääsi. Ne täyttyvät limalla ja ovat vastuussa tämän kehonosan pitämisestä kosteana, ilman sisäänhengittämisen tasapainottamisesta sekä kasvojen luuston rakenteen painon jakautumisesta.

6 keinoa hallita kolesterolia luonnollisesti

Kolesteroli on eräänlaista rasvaa, joka vaikuttaa koko elimistön solujen toimintaan. Sopivissa määrissä se on välttämätöntä sydän- ja verisuonijärjestelmän toiminnan, maksan ja joidenkin hormonien erittymisen kannalta, mutta kun sitä kertyy kehoon liikaa, siitä tulee terveydelle haitallista. Vähitellen se voi aiheuttaa elämänlaatua…

6 tapaa vähentää virtsahappoa

Korkea virtsahappopitoisuus veressä saattaa johtua ongelmista munuaisten toiminnassa. Jos lääkärisi kertoo, että virtsahappotasosi on liian korkea, tee tarvittavat toimenpiteet laskeaksesi sitä. Tämän ohjeen laiminlyöminen saattaa johtaa munuaiskiviin tai munuaisten pettämiseen. Kerromme sinulle, miten voit vähentää virtsahappoa ja auttaa palauttamaan happotason normaaliksi.