Mehut ja smoothiet

Mehut ja smoothiet jokaiseen makuun, jokaiseen hetkeen ja mikä tärkeintä, pitämään huolta aineenvaihdunnastasi sekä linjoistasi. Täältä löydät parhaat detox-smoothiet, mehut jotka valmistat hetkessä aamiaisen kyytipojaksi, sekä muita herkullisia ja ravitsevia ideoita jotka pitävät sinut ja perheesi terveinä.

Smoothieita elimistön puhdistamiseen myrkyistä

Myrkkyjä on ilmassa, ruoassa, juomissa ja ympäristössä. Ne muuttavat elimistön vastetta infektioille tehden siitä alttiimman kroonisille sairauksille. Toisinaan tasapainoisen ruokavalion noudattaminen yksin ei riitä pitämään myrkkyjä loitolla. Esittelemmekin nyt erityisiä smoothieita elimistön puhdistamiseen – ne voivat olla avuksi myrkkyjen poistamisessa.

Stressiä torjuvat juomat: 5 maukasta vaihtoehtoa

Stressi on psyykkinen tila, jolle on ominaista haastavien olosuhteiden aiheuttama suuri fyysinen tai psyykkinen jännite. Se on yksi kehon puolustusmekanismeista, joka reagoi vaarallisiin tai vaikeisiin tilanteisiin selviytymisvaistona. Stressin oireet voivat riippua siitä, mikä stressin aiheutti. Yleensä stressi aiheuttaa ärtyisyyttä, lihaskipuja…

Maukas jäähilejuoma mansikoista ja vesimelonista

Joskus kesäpäivät ovat niin kuumia, ettei mikään määrä vettä saa janoa sammumaan. Tällöin tarpeeseen voivat tulla muut kylmät juomat, jotka viilentävät oloa ja myös maistuvat maukkaille. Ne ovat loistavia juomia myös hikisen treenin jälkeen. Opi valmistamaan raikas jäähilejuoma mansikoista ja…

5 smoothieta suonikohjujen vähentämiseksi ja verenkierron parantamiseksi

Verenkiertohäiriöistä kärsivillä ihmisillä esiintyy hyvin usein ajan myötä suonikohjuja ja muita huonosta verenkierrosta johtuvia vaivoja. Suonikohjujen vähentämiseksi ja verenkierron parantamiseksi onkin välttämätöntä ylläpitää terveellisiä elintapoja ja ennen kaikkea huolehtia ruokavaliosta, sekä välttää liikkumatonta elämäntapaa hinnalla millä hyvänsä.

Väsymyksen lievittäminen luontaisilla energiajuomilla

Tässä artikkelissa puhumme väsymyksestä, ja kerromme miten väsymyksen lievittäminen onnistuu itse tehdyillä, energiaa pursuvilla juomilla. Muista kuitenkin ennen minkä tahansa vaihtoehtohoidon aloittamista jutella aina ensin oman lääkärisi kanssa, etenkin jos olet jollakin lääkityksellä.

Terveelliset ja proteiinipitoiset pirtelöt

Lihasmassaa kasvattaville treenaajille ja laihduttajille proteiinipitoiset pirtelöt ovat yksi suosituimmista ravintolisistä. Vaikka tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaankin aina tasapainoista ruokavaliota, nämä juomat ovat osoittautuneet täydellisiksi liittolaisiksi terveellisen ravitsemuksen täydentämiseen.

Verensokeria ja kolesterolia alentava kurpitsajuoma

Diabetes sekä sydän- ja verisuonitaudit tunnetaan ”äänettömyydestään”. On erittäin tärkeä ehkäistä ja hillitä näitä sairauksia, ja verensokerin sekä kolesterolin hillitseminen on avainasia komplikaatioiden estämiseksi. Nyt kerromme, miten kurpitsajuoma auttaa tässä.

Neljä smoothieta tehostamaan proteiinin saantia

Jos olet kiinnostunut terveydestäsi, tiedät luultavasti jo, että smoothiet ovat hyvä tapa parantaa ruokavaliota ja lisätä proteiinin saantia. Tiedät luultavasti myös sen, että proteiini on erittäin tärkeä osa hyvin suoriutumista päivittäin ilman rasvan lisääntymistä. 

Opi valmistamaan ravitsevia vihersmoothieita

Vihersmoothiet ovat nyt suosittuja. Ne ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia juomia, jotka hyödyttävät terveyttä hyvän ravintoarvonsa takia. Lisäksi niillä on väristään huolimatta yllättävä, herkullinen maku. Opi valmistamaan terveellisiä ja ravitsevia vihersmoothieita ja katso, kuinka ne parantavat terveyttä.

Hyviä syitä juoda kurkkumehua

Kurkku on vähitellen tullut osaksi eri ruokakulttuureja ympäri maailmaa. Kurkku on terveellinen vihannes, ja kurkkumehun juomisella on lukuisia terveyshyötyjä. Kurkussa on vain vähän sokeria, rasvaa ja proteiinia. Kurkun painosta 95 % on vettä, eli sen mehu on kevyttä ja nesteyttävää.…