Painonpudotus

Tässä osiossa saat parhaat neuvot pudottaaksesi painoa terveellisellä tavalla, hyödyntämällä luonnollisten ruoka-aineiden puhdistavia ja rasvaa polttavia ominaisuuksia.

Kuinka vähentää rasvan kertymistä elimistöön?

Yritätkö pudottaa painoa, mutta yrityksesi eivät ole tuoneet sinulle toivottuja tuloksia? Oletko koskaan ajatellut, että ehkä toistat tiettyjä virheitä, jotka estävät sinua pudottamasta painoa? Listaamme seuraavaksi 5 tehokasta tapaa, joiden avulla voit sekä vähentää rasvan kertymistä elimistöön että tätä kautta…

Leptiiniherkkyyden lisääminen 7 ruoka-aineella

Leptiini on rasvasolujen tuottama hormoni, joka ilmoittaa aivoille, onko kehossa liikaa vai liian vähän rasvaa. Se vapautuu verenkiertoon silloin, kun varastoituneen rasvan määrä kasvaa. Näin se ilmoittaa, että keholla on riittävästi rasvaa ja näläntunne voi lakata. Tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden…

7 aamiaista painonpudotukseen ilman nälkää

Painon pudottaminen ilman nälkää on mahdollista. Miten? Hyvin yksinkertaista. Tärkeintä on ruuan määrästä ja laadusta huolehtiminen. Kuten asiantuntijat sanovat, syömisen lopettaminen ei ole koskaan paras tapa laihduttaa. Siksi tarjoamme 7 aamiaisvaihtoehtoa painonpudotukseen ilman nälkää.

Mitä yhteistä on onnistuneilla dieeteillä?

Painonpudotus on nykyään miljardibisnes, ja laihtuminen on miljoonien ihmisten haaveena. Vaikka eri ruokavalioiden noudattajat vannovat kaikki juuri oman dieettinsä nimeen, todellisuudessa terveellisimmillä ja onnistuneilla dieeteillä on tiettyjä yhteisiä piirteitä. On tärkeää erotella jyvät akanoista ja tietää, millainen ruokavalio toimii ja…

Epäterveelliset dieetit ja niiden varoitusmerkit

Epäterveelliset dieetit, jotka lupaavat painon tippuvan rajusti lyhyessä ajassa, mutta joiden terveellisyydelle ja toimivuudelle ei ole mitään tieteellistä pohjaa, ovat nykyään laajalti esillä niin lehdissä kuin internetissäkin. Sen sijaan, että nämä ”ihmedieetit” antaisivat niiden kokeilijalle toivotun elämänmuutoksen, ne voivat aiheuttaa…

Psykologiset keinot painonhallinnan edistämiseksi

Tarve painonhallinnan parantamiseen voi johtua monista eri syistä; kenties vaikkapa se, että kesän aikana kertyi ylimääräisiä kiloja, tai ehkäpä peilikuva ei enää miellytä. Olipa oma syysi mikä tahansa, liikunnan ja ruokavaliomuutosten lisäksi kannattaa ottaa mukaan psykologiset keinot painonhallinnan edistämiseksi. Katsotaanpa, mitä…

Punainen mehu apuna terveellisessä painonpudotuksessa

Punainen mehu on mahtava lisä painonpudotusta edistävään ruokavalioon. Painonpudotus on nykyään monien tavoitteena. Tämä ei ole huono asia, jos olet oikeasti ylipainoinen ja omaksut hyvät ruokailutottumukset luopuen samalla prosessoidusta ruoasta ja virvoitusjuomista.

Näin vähennät päivän energiamäärää 300 kalorilla

Ei ole mikään salaisuus, että kalorien liiallinen saanti on yksi ylipainoon johtavista tekijöistä yhdessä epäterveellisen ja passiivisen elämäntavan kanssa. Siksi näiden seuraavien vinkkien avulla voit oppia vähentämään päivän energiamäärää jopa 300 kalorilla, jolloin omaan ihannepainoon pääseminen on helpompaa.

Fenkolinsiemenjuomat painonpudotuksen edistämiseksi

On olemassa monia hoitokeinoja painonpudotuksen edistämiseksi, ja fenkolinsiemenjuomat ovat yksi loistava vaihtoehto. Siementen mielenkiintoisten ominaisuuksien takia suosittelemme niitä ahdistukseen, ruoansulatuksen parantamiseen sekä aineenvaihdunnan tehostamiseen.

Vähäkalorista ruokaa laihduttajalle – syö näitä!

Painonpudotuksen onnistuminen riippuu lähes yksinomaan siitä, mitä syöt. Voit vähentää annoskokoja ja urheilla useita tunteja päivässä, mutta jos et syö terveellisesti, kaikki yritykset valuvat hukkaan. Etkö ole varma siitä, mikä olisi laihduttajalle sopivaa terveellistä ja vähäkalorista ruokaa?

Valmista mantelimaitoa avuksi painonpudotukseen

Monet ihmiset ovat alkaneet juoda mantelimaitoa apuna painonpudotukseen. Vaikka se onkin erittäin kaloripitoinen juoma verrattuna muihin kasvimaitoihin, sisältää se kuitua, aminohappoja ja terveellisiä rasvoja. Se on siis hyvä valinta mihin vain ruokavalioon.

Auttaako vihreä tee pudottamaan painoa?

Oletko aloittamassa painonpudotukseen tarkoitettua dieettiä? Joku on varmaan jo ehtinyt mainita, että kannattaisi juoda vihreää teetä, sillä se vähentää painoa. Mutta onko tämä totta – voiko vihreä tee tosiaan edistää painonpudotusta?

Rasvaa polttavat joka kodin mausteet

Rasvaa polttavat mausteet auttavat ylläpitämään terveellistä painoa parantamalla aineenvaihduntaa, hillitsemällä nälkää sekä vähentämällä rasvan kertymistä kehoon. Nämä mausteet ovat ravinteikkaita, mutta myös turvallisia ja terveyttä edistäviä.

Artisokka voi auttaa painonhallinnassa

Moni hyödyntää artisokkaa pysyäkseen terveenä ja hallitakseen painoaan. Tästä mahtavasta kasvista onkin tullut suosittu sen ravitsemuksellisista ominaisuuksista johtuen. Kuinka artisokka voi auttaa painonhallinnassa?

Pysy kunnossa ja hoikkana läpi koko kesän

Jos haluat pysyä kunnossa ja hoikkana sekä saada kiinteän vartalon, voit turvautua joihinkin näihin vinkkeihin estääksesi painoa nousemasta kesän aikana. Siten sinun ei tarvitse huolehtia ”operaatio pyöräilystä” tai muutenkaan mennä äärimmäisyyksiin puoleen tai toiseen.