Teini-ikäiset

Haluatko tehostaa kommunikointiasi teini-ikäisen lapsesi kanssa? Askel Terveyteen antaa parhaat vinkit saavuttaaksesi sen. Annamme myös loistavia työkaluja jotta voit opettaa lapsillesi vastuuntuntoa, tunneälyä, seksuaalisuuskasvatusta sekä hyviä ruokailutottumuksia. Onnellisesta ja vastuullisesta teini-ikäisestä kasvaa kypsä ja itsenäinen aikuinen.

Neljä vinkkiä teinille puhumiseen

Teinille puhuminen ei ole helppoa. Yleensä vanhemmilla on vaikeuksia kommunikoida tämän ikäisten lastensa kanssa yksinkertaisesti siitä syystä, että he ”puhuvat keskenään täysin eri kieliä”. Teinille puhuminen vaatii mahdollisimman paljon kärsivällisyyttä.

Näin luot vankan suhteen lapseesi

Äidinrakkaus on aitoa ja ehdotonta, tämä on selvää. On kuitenkin totta, että ihmissuhteet ovat joskus hankalia. Siksi haluamme nyt kertoa eräistä hyvistä vinkeistä, jotta voisit paremmin ymmärtää suhdettanne ja luoda vankan suhteen lapseesi.

Kuinka selvitä keski-iän kriisistä

Keski-iän kriisi. Ehkä näkökulman muuttaminen voi auttaa, mutta miten voimme käytännössä kohdata keski-iän kriisin? Sen ymmärtäminen voi auttaa meitä elämään hetkessä ja torjumaan masennuksen ja ahdistuksen, jotka saattavat iskeä eri elämänvaiheissa.

10 arvoitusta, jotka haastavat mielesi

Mikään ei ole yhtä hyvä tapa mielen kunnon hoitamiseksi ja aktiivisuuden takaamiseksi kuin arvoitukset ja niiden ratkaiseminen. Kokeile näitä aivoja treenauttavia pelejä, jotka saavat sinut miettimään hiukan enemmän, ja voit saada aivosi aktiiviseksi samalla kun nautit olostasi.