Äitiys

Tässä osiossa kerromme parhaat vinkit, neuvot ja tieteen edistysaskeleet liittyen raskauteen sekä lasten kasvatukseen ja koulutukseen. Ruoka, sairaudet, tunne-elämän hallinta, konfliktien ratkaisu, teini-ikäisten lasten kanssa kommunikointi… Kaikki kysymykset joita sinulla on raskauteen ja äitiyteen liittyen saavat vastauksen täällä.

Kesä synnytyksen jälkeen

Kesä synnytyksen jälkeen on tilanne, joka häiritsee monia naisia ​​raskauden aikana. Huoli siitä, miten selviytyä kuumista päivistä ja synnytyksen jälkeisestä palautumisesta tuona vuodenaikana, hyökkää kaikkien niiden tuoreiden äitien mieliin, jotka synnyttävät kesäkuukausien aikana.

Viisi tärkeää asiaa, jotka opit äidiksi tulemisen jälkeen

Kuinka monta kertaa olet kuullut naisen sanovan, että hän on oppinut monia uusia asioita äidiksi tulemisen jälkeen? Tämä jännittävä matka on monien sellaisten yllätysten siivittämä, joihin haluaisit todennäköisesti valmistautua etukäteen. Tässä artikkelissa jaamme joitakin asioita, jotka opit tultuasi äidiksi. Vaikka…

Vauvojen pahoinvoinnin ja oksentelun ehkäisy

Vauvojen pahoinvoinnin ja säännöllisen oksentelun ehkäisemisessä ja hoitamisessa on ensisijaisen tärkeää pitää heidät nesteytettynä. Sinun tulee noudattaa lastenlääkärin ohjeita, sillä hän voi määrätä vauvan ikään sopivan hoitokeinon.

Ennenaikaisen synnytyksen merkit ja oireet

Ennenaikaisen synnytyksen merkit ja oireet on erittäin tärkeä tunnistaa, sillä liian alhainen syntymäpaino voi olla hyvin vaarallista vauvan terveydelle. Kerromme ennenaikaisen synnytyksen mahdollisista merkeistä tässä artikkelissa.

Auta vauvaa oppimaan miten ryömitään

Ryömimisen aloittaminen on vauvalle kehitysaskel, jota moni vanhempi odottaa kovasti, sillä se sisältyy ihmisen ensimmäisen elinvuoden lukuisiin taianomaisin ja jännittävään muutoksiin. Vauvan kehitys, johon kuuluu jatkuvasti yhä uudelle tasolle eteneminen, saa vanhemman pakahtumaan ylpeydestä!

Lasten välinen kiusaaminen: kuinka toimia

Viime vuosina uutisissa ja sanomalehdissä on ollut paljon esillä lasten välinen kiusaaminen. Aihe on kaikkien huulilla, ja vaikka kaikki tietävät mistä siinä on kyse, vain harva osaa oikeasti toimia kohdatessaan sitä.

Pilates raskauden aikana

Raskauden aikana harrastetusta liikunnasta on hyötyä sekä äidille että vauvalle. Yleisesti ottaen lääkärit ja terveydenhoitajat suosittelevat raskaana olevaa naista harrastamaan vähäistä rasitusta aiheuttavia aktiviteetteja, kuten uintia, kävelyä tai joogaa. Pilates on monia tulevia äitejä houkutteleva vaihtoehto. Mutta onko pilates hyvä…

Iskias raskauden aikana: syyt ja hoito

Iskias on hyvin voimakasta kipua, joka kulkee jalan takaosasta jopa kantapäähän asti. Tämä johtuu iskiashermon ärsytyksestä tai tulehduksesta. Tästä vaivasta kärsii yli puolet raskaana olevista naisista, ja se alkaa yleensä kuudennella raskauskuukaudella. Alla kerromme, mistä iskias raskauden aikana johtuu, mitä…

Kuinka auttaa lasta pääsemään yli lemmikin kuolemasta?

Lemmikin kuolema on sydäntäsärkevää. Oman tuskan lisäksi kannat huolta myös lapsesta, erityisesti jos kyseessä on ensimmäinen kerta kun lapsi kohtaa kuoleman. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, kuinka voit auttaa lasta pääsemään yli lemmikin kuolemasta.

6 ruokaa, joiden tulisi kuulua lapsen ruokavalioon

Lapsen ruokavalioon tärkeää kiinnittää huomiota. Siksi henkilön, joka valmistaa ruokaa lapsille, tuleekin olla hyvin luova. On olemassa sellaisia lapsia jotka syövät mukisematta kaiken mitä lautaseltaan löytävät, ja toisaalta on taas heitä, jotka eivät suostu syömään esimerkiksi kasviksiaan, tai muita ”omituiseksi”…

Aktiviteeteista ylikuormittuneet lapset

Nykypäivänä useat lapset ovat ylikuormittuneita aktiviteeteista. Vaikka useimmat näiden lasten ns. helikopterivanhemmista tarkoittavatkin hyvää ja ovat vakuuttuneita siitä, että he tekevät kaiken lastensa parhaaksi, he eivät ymmärrä aiheuttamaansa vahinkoa jälkikasvulleen. Katsotaanpa, miltä ylikuormittuneet lapset ja heidän elämänsä näyttävät.

5 tapaa opetella kirjoittamista lapsesi kanssa

Kirjoittamaan opetteleminen on yksi lasten vaikeimmista kehitysvaiheista. Siksi sinun tulisikin opetella kirjoittamista lapsesi kanssa kotona, ja täydentää hänen koulussa oppimiaan asioita. Tämä on paljon hauskempaa, jos käytät hieman luovuutta.

Rannalle meneminen lasten kanssa

Rannalle meneminen ei yleensä ole niin yksinkertaista, että uikkarit vaan päälle ja menoksi. Rannalle meneminen, etenkin kun mukana on lapsia, vaatii hieman suunnittelua ja valmistautumista, jotta päivästä tulee ikimuistoinen ja turvallinenkin.

Täydellisen lapsenvahdin valitseminen

Lapsenvahdin valitseminen on yksi haastavimmista tehtävistä joita tuore äiti joutuu tekemään. Samassa tilanteessa ovat myös kaikki ne äidit, jotka tarvitsevat apua kotona mistä tahansa syystä ja missä tahansa lapsen elämänvaiheessa.

Mitkä tavat ovat haitaksi raskaudelle?

Jos olet raskaana, voi olla että sinun täytyy muuttaa joitakin elintapojasi, jotta voisit varmistaa sekä oman että vauvasi terveyden. Tässä artikkelissa kerromme olennaisimmista tottumuksista, jotka voivat olla haitaksi raskaudelle sekä äidin että vauvan kannalta.

ADHD lapsella: havaitseminen ja hoito

Kuten moni tietääkin, tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö on neurobiologinen häiriö, jota ilmenee suhteellisen monella lapsella. Yleisesti ottaen sitä on yli 5 %:lla lapsista ympäri maailmaa, ja se on yleisempi tila pojilla kuin tytöillä.