Muoti ja tyyli

Jokainen sesonki on täynnään uusia tyylejä, joita et voi ohittaa. Annamme vinkkejä miten pysyä ajan tasalla ja miten löydät parhaat vaatteet ja asusteet jotka sopivat juuri sinun persoonallisuudellesi, tyylillesi sekä tarpeisiisi. Kaikki vinkit uusimmista trendeistä löytyvät täältä.

Yleiset pukeutumismokat – vältä näitä!

Saatat tehdä kaikenlaisia virheitä asun valinnassa, ja ne eivät ainakaan paranna ulkonäköäsi ja tyyliäsi. Emmekä tarkoita, että vaatteesi olisivat täysin epämuodikkaita. Tarkoitamme ainoastaan sitä, että pukeutumisessa olisi hyvä noudattaa kultaista sääntöä: tasapainoa ja harmoniaa.

7 muotivinkkiä vatsan piilottamiseksi

Kesä on aikaa, jolloin tunnemme tarvetta vähentää vaatetusta. Se tarkoittaa sitä, että paljastamme enemmän kehostamme. Tämä saattaa olla huono uutinen monille ihmisille, ja sen takia siihen täytyy löytää ratkaisu. Kerromme sinulle tässä artikkelissa joitakin muotivinkkejä vatsan piilottamiseksi.

8 vartaloa muokkaavaa vaatetta

Pituus ja hoikkuus liittyvät pitkälti perintötekijöihin ja synnynnäisiin piirteisiin. Mutta älä koskaan aliarvioi vaatteiden vaikutusta. Tässä artikkelissa esittelemme vaatekappaleita, jotka auttavat muokkaamaan vartaloa uskomattomalla tavalla.

7 vinkkiä voidaksesi käyttää korkokenkiä

Monet naiset nauttivat korkokenkien käyttämisestä tai joutuvat käyttämään niitä työnsä puolesta tai juhlissa. On kuitenkin monia jotka eivät käytä niitä vaikka he haluaisivatkin, sillä korot tuntuvat liian kivuliailta. Tässä artikkelissa haluamme jakaa kanssasi 7 vinkkiä, joilla saat korkokengistä kivuttomat.

Laita vanhat vaatteet uusiksi: 4 helppoa ideaa

Olisiko käyttämättömien vaatteiden uudistaminen hyödyllistä myös sinulle? Voit muokata tarpeettomista vaatteista taas tarpeellisia, kun laitat peliin hiukan mielikuvitusta ja luovuutta. Laita vanhat vaatteet uuteen uskoon näillä vinkeillä!

Kuinka uusiokäytät vanhat vaatteesi

On aika kohdata totuus: kaikki väsyvät joihinkin paitoihin, housuihin, huiveihin ja muihin vaatteisiinsa. Näiden kaikkien vaatekasojen pitäminen vaatekaapissa on täyttä hulluutta, sillä ne vievät paljon tilaa. Saatat silti säilyttää niitä, mutta et käytä niitä lainkaan. Siksi on tärkeää keksiä eri tapoja uusiokäyttää…

5 asua, jotka vaatekaapista täytyy löytyä

Ei taida olla olemassa yhtäkään naista, joka ei haluaisi erilaista asua jokaiselle viikonpäivälle tai jopa kuukauden jokaiselle päivälle. Se ei kuitenkaan aina ole mahdollista ja meidän täytyy usein vain tulla toimeen sen kanssa mitä meillä on.

Leveät lahkeet ovat täällä taas!

Aina silloin tällöin muotitrendeissä alkaa näkyä jokin menneisyydessä nähty tyyli, vaikkakin hiukan muunneltuna versiona. Näin on myös leveälahkeisten housujen laita – leveät lahkeet olivatkin  hyvin olennainen osa 60-luvun arkea.

Mitkä hiusmallit ovat muodissa juuri nyt?

Tyylit muuttuvat kuten aina, ja myös hiukset ovat osa muodin vaihtuvuutta. Tänä vuonna trendiin kuuluu lyhyt tukka, mutta on myös muita tyylejä, jotka sopivat muodista kiinnostuneelle. Nyt kerromme siis parhaista valinnoista, jos haluat valita sellaisen hiustyylin joka sopii juuri tämän hetken…

6 virkistävää vinkkiä eyelinerin käyttöön

Kosmeettiset tuotteet ja meikkitekniikat ovat auttaneet monia naisia tuntemaan olonsa viehättävämmäksi, ja ne ovat lisänneet monen itsevarmuutta. Näillä kuudella erilaisella vinkillä eyelinerin käyttöön pystyt itsekin saamaan parhaan irti tämän suositun meikkituotteen käytöstä!

Vältä näitä 8 virhettä vaatteiden valinnassa

Useimmat naiset haluavat näyttää hyvältä monella tapaa, ja tämä koskee etenkin vaatteita. Meillä onkin usein vaatteita jokaista mahdollista tilannetta varten, ja täydellisen asun löytämisen lisäksi haluamme usein myös ilmaista jotakin itsestämme pukeutumisen avulla. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kahdeksaa virhettä sinun…

12 loistavaa vinkkiä, jotta kenkäsi eivät satuta

Kenkäsi vaikuttavat radikaalisti jalkojesi terveyteen ja hyvinvointiin. Useimmat naiset ovat kokeneet kipua aiheutuen kengistä joita he rakastavat, mutta jotka ovat liian epämukavat jalassa. Kenkien valmistukseen käytetty materiaali ja niiden ulkomuoto yleensä määrittelevät juuri kuinka mukavat tai epämukavat ne ovat pitää jalassa.