Jennifer Lópezin 5 perusaskelta virheettömään, yksinkertaiseen meikkiin

Saadaksesi meikin Jennifer Lópezin tyyliin, sinun on noudatettava muutamia perusvaiheita. Uskallatko koittaa? Täällä kerromme niistä.
Jennifer Lópezin 5 perusaskelta virheettömään, yksinkertaiseen meikkiin

Viimeisin päivitys: 08 marraskuuta, 2023

Jos haluat saavuttaa Jennifer Lópezin tavallisesti käyttämän hämmästyttävän virheettömän, mutta yksinkertaisen meikkilookin, sinun tarvitsee vain noudattaa muutamaa perusaskelta. Kuten olemme nähneet viime vuosien aikana, Ben Affleckin nykyinen vaimo noudattaa joitakin hyvin selkeitä ohjeita: savuinen, erittäin hyvin häivytetty silmämeikki ja nudet huulet, jotka lumoavat. Miten hän saa sen aikaan? Jatka lukemista, sillä me kerromme sinulle!

Meikki Jennifer Lópezin tyyliin? Toki! Seuraa näitä ohjeita

Joskus luonnollisempi ja joskus hieman korostetumpi, mutta aina yksinkertainen ja tyylikäs, sellainen on Jennifer Lópezin meikki. Vaikka “Bronxin diivan” meikkaavatkin ammattilaiset, on olemassa muutamia perusaskeleita, joiden avulla voit jäljitellä hänen tekniikkaansa ja näyttää yhtä kauniilta. Uskallatko kokeilla?

1. Kosteuta ihosi erittäin hyvin

Vuosien mittaan iholla alkaa luonnollinen ikääntymisprosessi, ja sen kyky pidättää vettä vähenee. Tämän seurauksena se kuivuu helpommin.

Siksi Jennifer Lópezin meikkirutiinin ykkösvaihe on kasvojen täydellinen kosteuttaminen, sillä on muistettava, että “Bronxin diiva” on jo 53-vuotias.

Tätä vaihetta ei tietenkään pidä koskaan jättää pois, vaikka olisi minkä tahansa ikäinen, sillä se auttaa kosmetiikkatuotteita tarttumaan paremmin.

Aloita valitsemallasi kosteusvoiteella ja levitä sen jälkeen meikkivoide (joka valmistelee ihoa samalla kun se kosteuttaa sitä). Levitä vain tippa meikkivoidetta, se riittää. Levitä litteällä siveltimellä keskeltä ulospäin koko kasvoillesi, jotta tulos on tasainen.

2. Peitä ja huolehdi epätäydellisyyksistä

Yksi alueista, johon kannattaa kiinnittää eniten huomiota meikatessa, on silmänympärykset. Tämä on herkkä alue, jossa on vähän talirauhasia ja johon altistuminen auringolle ja ympäristön epäpuhtauksille vaikuttaa usein. Siksi siinä näkyy pieniä ryppyjä.

On tärkeää suojella tätä aluetta käyttämällä sille suunniteltuja tuotteita. Jos haluat saavuttaa JLolle ominaisen luonnollisen lopputuloksen meikatessasi, kannattaa käyttää voidemaista peitevoidetta. Se sulautuu paremmin ja ehkäisee ryppyjä.

Oikea tapa käyttää tätä kosmetiikkaa on levittää se pehmeällä siveltimellä ja kiinnittää se läpikuultavalla puuterilla pörröisellä siveltimellä. Tässä vaiheessa voit käyttää tilaisuutta hyväksesi ja peittää muita puutteita laittamalla hieman peitevoidetta otsalle, nenään, leukaan ja poskipäille. Häivytä se hyvin samalla pörröisellä siveltimellä.

3. Korosta keskeisiä kohtia aurinkopuuterilla

Aurinkopuuterit ovat tulleet jäädäkseen. Esimerkillinen käyttötapa on Jennifer Lópezin meikkirutiini, sillä se on hänen temppunsa korostaa piirteitä kasvojensa painuneissa kohdissa. Nämä kohdat ovat yleensä poskipäiden alla, otsan, leuan ja nenän ääriviivoissa.

Käytä teräväkärkistä sivellintä optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Jos haluat nyt saada enemmän irti niistä linjoista, jotka kehystävät piirteitäsi kauniisti – ja tekevät niistä hieman helpompia esitellä valokuvissasi – käytä korostusväriä poskipäissä. Häivytä se hyvin, jotta se on hienovarainen.

4. Silmät

Nyt olet valmis korostamaan silmiäsi kaikella sillä tyylikkyydellä ja syvyydellä, jolla “Bronxin diiva” tekee sen. Levitä silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle varovasti ja häivytä se hyvin. Näin iho on valmisteltu luomivärille, joka kiinnittyy paljon paremmin tämän vaiheen avulla.

Ota sitten luomivärisivellin ja tee savuinen lopputulos ruskealla sävyllä, joka kulkee pitkin koko silmäluomia. Ihon sävystä ja halutusta lopputuloksesta riippuen voit käyttää vaaleampaa tai tummempaa väriä. Korosta samalla siveltimellä ja värillä myös alaripsien riviä.

Tilaisuuden mukaan Jennifer Lópezin meikkiin kuuluu musta luomiväri, joka leimaa vielä enemmän hänen ilmettään. Harkitse sitä, jos sinulla on esimerkiksi iltatilaisuus. Älä tietenkään unohda taivuttaa ripsiäsi ja käyttää tuuheuttavaa ripsiväriä, jotta vaikutelma olisi mahdollisimman dramaattinen, mutta samalla luonnollinen.

5. Viimeistele huulimeikillä

Viimeinen Jennifer Lópezin yksinkertaisen ja virheettömän meikin perusaskel on huulet. Hän käyttää yleensä samettista huulipunaa nudenruskeassa sävyssä, joka antaa tunnetusti enemmän rajausta ja pituutta.

Kun olet levittänyt huulipunan, käytä samansävyistä huultenrajauskynää ja se on siinä. Huulesi näyttävät täyteläisemmiltä!

Korosta kauneuttasi Jennifer Lópezin luonnollisella meikillä

Jennifer López todistaa, ettei sinun tarvitse liioitella meikillä näyttääksesi täydelliseltä ja upealta. Perustuotteilla, nude-sävyillä ja yksinkertaisilla toimenpiteillä on mahdollista erottua ja näyttää viehättävältä.

Kyse ei tietenkään ole vain “Bronxin diivan” matkimisesta, vaan oman tyylin löytämisestä. Anna siis itsellesi mahdollisuus käyttää sävyjä ja tuotteita, joista pidät eniten. Varmista vain, että ne ovat laadukasta kosmetiikkaa, joka auttaa hoitamaan ihoasi.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.