Logo image
Logo image

5 meikkivinkkiä silmäpussien peittämiseksi

2 minuuttia
Jos et ole nukkunut hyvin, sinulle saattaa tulla "silmäpussit" silmien alle. Tässä joitakin pettämättömiä vinkkejä noiden silmäpussien peittämiseksi näyttääksesi paremmalta ja levänneeltä.
5 meikkivinkkiä silmäpussien peittämiseksi
Kirjoittanut Paula Heidemeyer
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Silmien alla olevat silmäpussit voivat olla todellinen riesa, jos ne ovat erittäin näkyvät. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sietää niitä, sillä tässä artikkelissa kerromme sinulle joistakin vaihtoehdoista silmäpussien peittämiseksi.

Sinulla voi olla väsyneen näköiset kasvot milloin vain. Väsymys saattaa ilmestyä silloin kun vähiten odotat sitä. Älä siis tunne oloasi huonoksi, jos sinulla on silmäpussit silmiesi alla. Se on täysin normaalia.

Jos et ole nukkunut hyvin viime aikoina tai olet muuttanut työrutiineitasi, seuraa tämän artikkelin vinkkejä silmien alla olevien silmäpussien peittämiseksi.

Vinkit silmäpussien peittämiseksi

Some figure

Alla olemme listanneet joitakin parhaiten tunnettuja tekniikoita. Ne ovat todella helppoja ja saavat sinut näyttämään nuorelta ja pirteältä.

  • Käytä korjaavaa pohjustusvoidetta. Ne ovat loistavia epätäydellisyyksien peittämiseksi, sillä ne ovat pitkäkestoisia ja kosteuttavia. Nestemäiset ovat näistä parhaimpia.
  • Korjaava kosteusvoide. Nämä ovat mahtavia, koska voide ei rakoile tai jämähdä ihon juonteisiin. Siitä syystä se on yksi eniten käytetyistä tuotteista.
  • Sävyttävä pohjustusvoide. Etsi sävy, joka ei ole täysin sama kuin oma ihonvärisi. Sävyttävä pohja on parempi alueilla, jotka haluat korjata.
  • Käytä peiteainetta oikealla tavalla. Tämä on tärkeää, sillä jos käytät sitä liikaa, päädyt ei-toivottuihin lopputuloksiin. Käytä vain oikea määrä. Sinun ei kannata käyttää sitä liikaa tai se voi näyttää raskaalta.

Lue myös: Näin teet silmistäsi viehättävämmät

Some figure

Saatat myös pitää: 12 vinkkiä kauniisiin kulmakarvoihin

Kiinnitä huomiota seuraaviin vinkkeihin, jotta saat parhaan tuloksen silmäpussien peittämiseksi:

  • Jos haluat peittää silmäpussit, sinun tulisi levittää kevyt varjostus silmän alapuolelle.
  • Jos haluat erottaa toisiaan lähellä olevat silmät, levitä kevyt varjostus kulmakarvojen alapuolelle.
  • Levitä kevyt varjostus silmän kyynelkanavasta kulmakarvoihin välttyäksesi silmäpusseilta.
  • Älä käytä vihreää tai sinistä sävyä väärin, sillä muuten ne vain korostavat silmäpussejasi.
  • Suosi ruskeita tai harmaita sävyjä.

Meikistä on kaiken kaikkiaan paljon hyötyä tällaisessa tilanteessa. Tarvitset todennäköisesti eri suunnitelman päiväksi ja illaksi, mutta seuraamalla näitä vinkkejä voit peittää silmäpussit helposti.

Älä unohda, että meikin suhteen tärkeintä on huolehtia ihostasi. Suosittelemme sinua käyttämään aina laadukkaita tuotteita.

Etsi myös muita vinkkejä ja jaa ne kavereidesi kanssa!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


Kolata, G. (2016). ‘Second Skin’ May Reduce Wrinkles, Eyebags, Scientists Say. The New York Times.

HEALTHY SLEEP. (1930). The Lancet. https://doi.org/10.1016/S0140-6736(01)09093-6

 


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.