Logo image
Logo image

11 tapaa yhdistää bleiseri

4 minuuttia
Muodollinen, rento tai melko rento ovat tyylejä, jotka voit saavuttaa yhdistämällä bleiserin muihin vaatteisiin. Tutustu moniin erilaisiin mahdollisiin tyyleihin tämän vaatekappaleen avulla.
11 tapaa yhdistää bleiseri
Viimeisin päivitys: 28 tammikuuta, 2023

Bleiseri ei koskaan mene pois muodista, varsinkin jos osaa yhdistää sen. Trendi on käyttää tätä vaatekappaletta housujen, mekkojen ja hameiden kanssa, koska se ei enää pitkään aikaan ole ollut vain muodollinen vaate, vaan se mahdollistaa nyt monenlaisia hauskoja yhdistelmiä.

Sen lisäksi, että bleiseri on peruselementti pukeutumisessa, se on erittäin monipuolinen, kun on tarkoitus mukautua mihin tahansa trendikkääseen asuun. Tämä alunperin maskuliininen vaate hyppäsi naisten kaappeihin saadakseen heidät tuntemaan olonsa mukavaksi ja tyylikkääksi.

Tutustutaanpa monipuolisen vaatekaapin tärkeyteen ja eri tapoihin koota asu samasta bleiseristä.

Miksi kaikilla pitäisi olla bleiseri kaapissaan

Bleiserit ovat jokeri pukeutumisessa. Loppujen lopuksi voit käyttää sitä mennäksesi töihin, kouluun, osallistuessasi tapahtumaan tai jopa ostoksille. Bleiserit auttavat luomaan erottuvaa ilmettä ja tietysti se myös lämmittää, jos ilma on hieman viileä.

Bleiseri on myös hyvän maun synonyymi. Yksittäisten takkien hankkiminen helpottaa asujen yhdistämistä, ja onneksi nämä takit eivät koskaan mene pois muodista. Päinvastoin heillä, joilla on bleiseri kaapissaan, on vaate, jossa yhdistyvät kaksi olennaista käsitettä: muoti ja tyyli.

Kuten Cuadernos del Centro de Estudios de Diseño y Comunicación huomauttaa, muoti kattaa tuotteet, joista on tullut suosittuja tietyn ajanjakson aikana ja tietyssä paikassa, kun taas tyyli yhdistää ominaisuudet ja yksityiskohdat, jotka erottavat tuotteen muista. Bleiseri täyttää molemmat kriteerit.

Pidätkö tästä artikkelista? Saatat myös haluta lukea tämän: Miten poistaa rypyt vaatteista ilman silitysrautaa?

Erilaisia tapoja yhdistää bleiseri

Bleiseri on paljon enemmän kuin vain trendikäs vaatekappale. Hyvä tapa todistaa tämä on käyttää asuja, joissa on alla ehdottamiamme piirteitä.

Some figure
Voit yhdistää bleiserin farkkuihin rentoa tyyliä varten toimistoon tai ulkoilemaan ystävien kanssa.

1. Epätavalliset mallit

Bleiserin ei tarvitse olla yksitoikkoinen ja tylsä, varsinkin jos valitset malleja, jotka rikkovat rajoja ja ovat houkuttelevia. Jotkut näistä malleista ovat seuraavat:

  • Ylisuuret bleiserit: Vaikka ne eivät olisikaan sinun kokoasi, XXL-bleiserit viileissä sävyissä yhdistettynä värikkäisiin neulepuseroihin sopivat täydellisesti moniin erilaisiin ilmeisiin.
  • Napit ja olkapehmusteet: Vintage-tyyliä mukaillen kaksinkertaiset napit keskellä ja hihoissa sekä miniolkapehmusteet lisäävät bleiseriin eleganssia ja naisellisuutta. Voit jopa käyttää tämäntyyppistä bleiseriä farkkujen kanssa.
  • Kimonotyyliset bleiserit: Nämä bleiserit ovat saaneet inspiraationsa geishojen vaatteista. Tämä tyyli on pidempi ja ne on tehty pehmeästä tekstiilistä, jossa on painatuksia ja röyhelöitä. Niitä voidaan käyttää korkeavyötäröisten sortsien, yksinkertaisten hameiden ja leggingsien tai pyöräilysortsien kanssa. Baggy -tyyliset farkut ovat myös loistava vaihtoehto!

2. Erilaisia printtejä

Printtien hyödyntäminen on toinen erehtymätön tapa tehdä vaikutus bleiserillä. Joitakin ideoita:

  • Raidat: Yksikään musta toppi ei voi mennä pieleen raidallisen bleiserin kanssa. Tämä sopii hyvin korkokenkien kanssa.
  • Seepraraidalliset bleiserit: Hyvä puoli tässä eläinkuviollisessa vaatteessa on, että se ei ole aina vain valkoinen ja musta; beiget raidat valloittavat bleisereissä, kun alla käytetään korkeavyötäröisiä leggingsejä.
  • Ruudullinen: Tämä kuvio on kaksisävyinen, yleensä mustavalkoinen. Se sopii täydellisesti lämpimien, tavallisten puserojen kanssa. Älä kuitenkaan koskaan yhdistä tätä printtiä muihin printteihin.

3. Minihame ja bleiseri

Parantaaksesi bleiserisi ulkonäköä, minihame on aina varma valinta. Jos olet erityisen rohkea, räjäytä yhdistelmä pukemalla bleiserin alle valkoinen t-paita ja jalkaan korkokengät. Tämä yhdistelmä on tapa päästä eroon housurutiinista.

4. Tervetuloa culotte

Croptop -tyylinen bleiseri häikäisee todella culotte -housujen kanssa. Näiden housujen leveys ja niiden midi- tai hieman polven alle ulottuva pituus tarjoavat toisen loistavan tavan yhdistää bleiseri. Kuten useimmat yhdistelmät, kaikki korkokengistä tenniskenkiin suosii tätä ilmettä.

5. Levenevät housut

Denimissä tai muissa tekstiileissä leveät tai levenevät housut ovat erittäin hauskoja bleiserien kanssa. Voit lisätä asuun korkokengät, nilkkurit tai jopa tennarit.

Älä myöskään epäile lenkkarien ja bleiserien tehokkuutta. ABC –lehdessä julkaistussa artikkelissa mainitaan, että juhlavaate yhdistettynä rentoon on uusi trendi, joka tarjoaa yllätystekijän ja stimuloi aivoja.

Some figure
Uskalla käyttää intensiivisiä värejä bleisereissäsi.

6. Yhdistä se farkkuihin

Korkeavyötäröiset farkut sopivat minkä tahansa bleiserin kanssa. Tämän klassisen asun omaperäisyys tulee farkkujen erilaisista malleista.

Jos denim on esimerkiksi tiukka istuva ja repeytynyt, pitsi- tai kukkapaita sopii hyvin, varsinkin kun bleiseri on musta, laivastonsininen tai ruskea.

7. Etsi yhteensopivia vaatekappaleita

Vaikka bleiseri on mahdollista ostaa yhtenä vaatekappaleena, myös saman mallin takki- ja housusetit ovat yleinen vaihtoehto. Tämä yhteensopiva puku on käytännöllinen, koska se tarjoaa muodollisuutta korkokenkien tai sandaalien kanssa, hienostuneisuutta pikkukenkiä käytettäessä ja viileyttä lenkkarien kanssa.

8. Käytä mekkoja bleiserin kanssa

Pääasiassa valkoiset mekot sopivat hyvin bleiserin kanssa. Varmista, että takki on täysin eri sävyinen.

9. Tee vaikutus haalareilla

Haalarit ovat näyttäviä vaatteita sinänsä, mutta viileämpinä vuodenaikoina tai jos haluat lisätä tyyliin persoonallisuutta, harkitse niiden yhdistämistä bleiserin kanssa. Pääkappaleen sävystä riippuen voit kontrastoida sen tai yhdistää sen bleiserin kanssa.

10. Älä pelkää värejä

Värit, jotka ovat hieman pelottavia, ovat niitä, jotka vaikuttavat lopullisesti. Keltainen, vihreä, oranssi ja fuksia ovat eloisia ja suosittuja bleiserivalintoja valkoisten paitojen ja farkkujen tai vapaa-ajan housujen kanssa.

Muista, että valitsemasi sävyt vaikuttavat enemmän kuin vain ulkoasuun. Aiheeseen liittyvän tutkimuksen mukaan värit vaikuttavat jopa tunnetiloihimme!

11. Kaikki valkoista

Jos asu on kokonaan valkoinen, saat komean vaikutelman, jota voit korostaa kullanvärisillä asusteilla. Tämä look sopii työhön, iltajuhliin ja jopa päivätapahtumiin.

Saatat myös nauttia tästä artikkelista: 5 tapaa valkaista vaatteet helposti kotona

Mitä sinun tulee muistaa bleiserin yhdistämisessä muihin vaatekappaleisiin

Mitä siis ottaa huomioon bleiserin yhdistämisessä? Vastaus on yksinkertainen: rajoja ei ole. Uskalla kokeilla tyylejä, jotka parantavat ominaisuuksiasi, mutta ennen kaikkea saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi.

Viimeinen huomionarvoinen vinkki on antaa mahdollisuus väreille samalla kun leikitään lisävarusteilla. Tämä on loistava tapa saavuttaa häikäiseviä asuja tällä ajattomalla vaatekappaleella.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Bur A. Moda, estilo y ciclo de vida de los productos de la industria textil. Cuadernos del Centro de Estudios de Diseño y Comunicación. Núm. 45. Argentina; 2019. https://www.mendeley.com/catalogue/1dbcab65-f25e-377e-a0bb-96a4b79b31f5/?utm_source=desktop&utm_medium=1.19.4&utm_campaign=open_catalog&userDocumentId=%7Ba6788e0b-665f-4357-a232-19aeb732f890%7D
  • Miranda I. Cuida cómo vistes, puede determinar cómo piensas. ABC. España; 2014. https://www.abc.es/sociedad/20141117/abci-psicologia-moda-influencia-ropa-201411141357.html
  • Oberfeld D, Wilms L. Color y emoción: efectos de matiz, saturación y brillo. Investigación psicológica. Vol. 82. Núm. 5. pp. 896-914. Alemania; 2018. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28612080/

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.