Logo image
Logo image

7 tyylikästä kerrostusleikkausta pitkille hiuksille

4 minuuttia
Näytä tyylikkäältä,säteilevältä ja raikkaalta näillä hiusten kerrosleikkauksilla. Valitse se, joka edustaa sinua parhaiten.
7 tyylikästä kerrostusleikkausta pitkille hiuksille
Viimeisin päivitys: 08 heinäkuuta, 2023

Rakastamme ulkonäkömme muuttamista, olipa kyse sitten imagon päivittämisestä tai uusien trendien tutkimisesta. Ja kun on kyse hiustenleikkuusta, kerrostusleikkaus on vaihtoehto, joka ei koskaan mene pois muodista.

70- ja 80-luvuilla suosittu tyyli on kehittynyt ajattomaksi klassikoksi. Se on myös tarpeeksi monipuolinen sopiakseen mille tahansa hiustyypille.

Jos etsit kampausta, joka antaa sinulle ripauksen raikkautta, kerrostusleikkaus on loistava. Lue lisää ja tutustu vuoden 2023 trendeihin pitkille hiuksille!

Millainen on kerrostusleikkaus pitkille hiuksille?

Jos etsit kampausta, joka antaa hiuksillesi liikettä, pitkät kerrostusleikkaus voi auttaa. Tässä tyylissä leikataan eripituisia kerroksia, mikä luo teksturoidun vaikutelman. Yhtenäisen leikkauksen sijaan stylisti työstää jokaista kerrosta luodakseen epätasaisen, pörröisen vaikutelman.

Tuloksena on raikas, nuorekas ilme. Yksi kerrostusleikkauksen suurimmista eduista on se, että se sopii lähes kaikille kasvotyypeille. Olivatpa kasvosi pyöreät, pitkänomaiset, neliön tai kolmion muotoiset, tämä tyyli voidaan mukauttaa täydentämään kasvonpiirteitäsi.

Jos sinulla on esimerkiksi pyöreät kasvot, neliön muotoiset kerrokset auttavat luomaan selkeämmän, kulmikkaamman muodon. Toisaalta, jos sinulla on neliönmuotoiset kasvot, lyhyemmät kerrokset otsan ympärillä voivat antaa sinulle soikeamman vaikutelman.

Lue tämäkin: Onko hiustenpidennysten käyttö vaarallista?

Nämä kerrostusleikkaukset pitkille hiuksille kannattaa tsekata

Muoti- ja kauneusmaailma kehittyy koko ajan, joten uusia kampaustrendejä syntyy joka vuosi. On kuitenkin tyylejä, jotka ovat pysyneet samoina läpi vuosikymmenten.

Kerrostusleikkaus eivät ole vain klassikko, vaan ne antavat myös modernin ilmeen. Harkitse tätä tyyliä, jos haluat lisätä liikettä hiuksiisi.

Some figure

1. Perhonen

Kuvittele kampaus, jossa yhdistyvät pitkän polkkatukan tyylikkyys ja lyhyemmän polkkatukan raikkaus ja särmikkyys. Juuri tämä saavutetaan perhosleikkauksella.

Tyyli tuo hiuksiin useita kerroksia, mikä luo visuaalisen eron ylimpien ja alempien kerrosten välille. Se näyttää parhaalta suorissa hiuksissa, sillä se antaa kerroksille paremman arvostuksen ja lisää volyymia.

Myös kiharat hapsut ovat välttämätön yksityiskohta, jotta perhosleikkaus olisi voittaja – valmistaudu levittämään siipesi näyttävää kampausta varten!

Some figure

Porrastettu

Jos etsit hiustenleikkausta, jonka avulla voit lisätä hiuksiisi volyymia ja rakennetta, porrastettu leikkaus voi olla täydellinen vaihtoehto. Näyttelijä Laura Harrierin suosima kampaus antaa hienostuneen ja tyylikkään ilmeen.

Jos uskallat kokeilla sitä, voit leikitellä pituudella ja kerrosten määrällä saadaksesi yksilöllisen lopputuloksen.

Some figure

3. Pitkä takatukka

Jos sinulla on paksut, kiharat tai lainehtivat hiukset ja kaipaat tyylimuutosta, pitkä takatukka voi olla juuri se, mitä tarvitset. Tämä kerroksittainen hiustenleikkaus on erittäin monipuolinen, ja sen erityispiirre on, että niskassa hiukset jäävät paljon pidemmäksi kuin sivuilla ja edessä, mikä luo erittäin mielenkiintoisen epäsymmetrisen siluetin.

Se on myös loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat modernin, erilaisen tyylin ilman, että pituudesta tarvitsee luopua liikaa.

Some figure

4. V-leikkaus

V-leikkaus ei koskaan mene pois muodista. Sen V-muoto ja lyhyemmät etummaiset säikeet tuovat hiuksiin ripauksen hienostuneisuutta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että se näyttää parhaalta suorissa hiuksissa, sillä kontrasti on vähemmän havaittavissa kiharissa hiuksissa.

Lue lisää: Hiustenlähdön ehkäisy: terve päänahka viidellä vinkillä

Some figure

5. Käänteinen polkkatukka

Jos etsit hiustenleikkausta, joka antaa sinulle modernin ja särmikkään ilmeen, käänteinen polkkatukka on loistava vaihtoehto. Tässä tyylissä on pidemmät kerrokset edessä, mikä luo käänteisen kolmionmuodon, joka korostaa kasvonpiirteitä ja lisää mielenkiintoa.

Tyyli näyttää parhaalta suorissa hiuksissa, mutta voit myös lisätä pehmeät laineet liikettä varten. Se on monipuolinen ja sopii kaikille pituuksille, pitkistä keskipituisiin. Uskalla kokeilla tätä hiustenleikkausta rohkeaa ja modernia muodonmuutosta varten!

6. Grafiloitu leikkaus, jossa latvat ovat ulospäin

Jos etsit kerrostusleikkausta pitkille hiuksille, grafiloitu leikkaus, jossa on latvat ulospäin kääntyneinä on loistava. Jennifer Aniston teki sen tunnetuksi roolissaan Rachel Greeninä sarjassa Frendit, ja se on yksi halutuimmista. Mutta se ei kuulu vain Hollywoodiin. Se on myös osa urbaaneja alakulttuureja.

Yksi tämän kampauksen eduista on, että se sopii erilaisille hiustyypeille suorista kiharoihin. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi voit käyttää rullia, suoristusrautoja tai kihartimia. Älä unohda suojata hiuksiasi tuotteella, joka vähentää lämpövaurioita.

Jos valitset tämän leikkauksen, suosittelemme pitkiä hapsuja ja etukerroksia kehystämään kasvoja.
Some figure

7. Hime-leikkaus

Jos etsit kampausta, joka saa sinut tuntemaan olosi kuin olisit Aasiassa, hime-leikkaus on sinua varten. Se onkin kotoisin Japanista, ja siinä yhdistyvät pitkät hiukset, joissa on suora hapsu ja kaksi erittäin pitkää suortuvaa, jotka kehystävät kasvoja.

Historiallisesti hime on Japanin keisarillisen hovin muoti. Hiustyyli oli tyypillinen prinsessoille, mutta nykyaikana se on siirtynyt kaupunkeihin ja on suosittu K-Pop-laulajien keskuudessa.

Kirjan Kimono: a modern history on olemassa jopa itämaisia vaatteita, joita voidaan kuvata himeksi. Tämä leikkaus sopii suorille hiuksille, sillä sen ansiosta pidemmät säikeet pääsevät paremmin esiin. Samalla se antaa kasvoille herkän ja hienostuneen ilmeen.

Kerrostusleikkaus korostaa aina kauneuttasi

Kerrostusleikkaus on erinomainen valinta niille, jotka haluavat antaa hiuksilleen enemmän volyymia ja liikettä. Perinteisestä V-leikkauksesta rohkeaan japanilaiseen himeen ja pitkään takatukkaan niitä on laaja valikoima, joista löytyy jotain jokaiseen makuun. Uskalla kokeilla kerroskampausta, joka saa olosi tuntemaan itsevarmaksi ja kauniiksi!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Milhaupt, T. S. (2014). Kimono: A Modern History. Reaktion Books. https://books.google.com/books?hl=es&lr=&id=fawBBQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PT61&dq=Hime+kimono+japan&ots=0_rn5YFmQI&sig=UBpyvSc1aIUoCaPqPRXmxAZxjYM
  • Rodríguez-Campos, L. A., Calderon, G. T., Rodríguez, K. A., Bolívar, S. G., González, D. M., Hernández, J. C. M., & Rivera, J. A. C. (2015). La subcultura emo en Costa Rica. Exploración de sus características ideológicas e identitarias. Aposta: Revista de ciencias sociales, (64), 6-24. https://www.redalyc.org/pdf/4959/495950260006.pdf

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.