Kasvojen muoto: 6 vinkkiä kasvojen kaventamiseen

Aivan kuten muidenkin kehosi osien kohdalla, jos haluat kaventaa kasvojasi, sinun täytyy syödä terveellisemmin ja tehdä tälle alueelle tarkoitettuja harjoituksia. Opi niistä lisää tässä artikkelissa.
Kasvojen muoto: 6 vinkkiä kasvojen kaventamiseen

Viimeisin päivitys: 20 helmikuu, 2019

Kasvojen muoto on monelle tärkeää. Kaikki eivät halua pyöreitä kasvoja, etenkin jos olet pudottanut painoa muualta kehostasi.

Jos kasvojen muoto harmittaa, urheilu ja terveellinen ruokavalio ovat kaksi kasvojen kavennuksen kulmakiveä. On kuitenkin muitakin jippoja, jotka voivat auttaa.

Haluatko tietää niistä? Me kerromme sinulle.

dieetti

Vinkkejä kasvojen kaventamiseen

Pudottaaksesi painoa voit mennä kuntosalille, mennä pyöräilemään tai alkaa käydä spinning-tunneilla. Mutta kasvoille ei tunnu olevan olemassa erityistä aktiviteettia. Kasvojen muoto määrittyy musita asioista kuin rasvasta.

Mikäli haluat kaventaa kasvojasi, kokeile seuraavia vinkkejä:

1. Syö vähemmän kaloreita

Saadaksesi kapeammat kasvot sinun täytyy lopettaa lihottavien, sokeristen ja paistettujen ruokien syöminen. Vaikka rakastamme niitä niin paljon, ne ovat hyvin huonoja terveydellemme. Salaisuus on syödä vähemmän kaloreita kuin poltat.

Pikaruoan ja epäterveellisten välipalojen sijaan suosittelemme korkeakuituista ruokavaliota, sillä silloin pystyt hyödyntämään kalorisi paremmin ja polttamaan rasvan joka on kerääntynyt kaulallesi tai poskiesi alueelle.

2. Pudota painoa

vaaka

Jos sinulla on hyvin pyöreät kasvot, et luultavasti ole ihannepainossasi.

Kun pudotat kiloja muilta alueilta, alat huomata muutoksia myös kasvoissasi: poskipääsi alkavat näkyä ja kaksoisleukasi häviää.

Siksi kuntosalille liittyminen tai urheilun aloittaminen kotona on mahtava idea. Et vain laihdu kasvoistasi, vaan myös vatsastasi, jaloistasi ja käsivarsistasi.

Tulet näyttämään upealta!

3. Juo paljon vettä

Se on paras tapa päästä eroon myrkyistä ja rasvoista jotka kerääntyvät kasvoillesi jotta kasvojen muoto näkyy paremmin. Jos myös vähennät suolan saantia (tai suolaisia ruokia), kehosi pystyy eliminoimaan kuona-aineita, jotka eivät ole sinulle hyväksi.

Mikäli siinä ei olisi tarpeeksi, suuren vesimäärän juominen on hyväksi terveellisen, nuorekkaan ja kauniin ihon saamiseksi. 

Kasvosi näyttävät myös kapeammilta ja nätemmiltä! Jos et pidä veden juomisesta sellaisenaan, voit kokeilla makuvettä tai yrttiteetä (kokeile diureettisia kuten voikukkaa tai peltokortetta).

4. Pysy niin aktiivisena kuin mahdollista

venyttely

Fyysinen aktiivisuus on erittäin tarpeellista painonpudotukseen. Musta kuitenkin että kasvosi eivät ehkä ole ensimmäinen osa kehostasi, joka laihtuu urheillessasi, sillä kalorit ja rasva voivat palaa ensin muilta alueilta.

Mutta älä menetä toivoa, sillä jossakin vaiheessa alat nähdä kaulasi ja leukasi saavan muotoa.

Kuntosalirutiinin lisäksi suosittelemme pysymään niin aktiivisena kuin mahdollista, vaikka sinun täytyisi istua koko päivä töissä.

Kuinka?

 • menemällä töihin pyörällä
 • ottamalla portaat hissin sijaan
 • käyden asioilla kävellen tai pyörällä
 • työpöydältä nousu tunneittain

Kävely, pyöräily ja juoksu puistossa ovat mahtavia, yksinkertaisia ja lempeitä harjoituksia aloittaa. Myöhemmin voit lisätä vaikeutta rutiiniisi tai enemmän urheilupäiviä viikkoosi.

5. Samaan aikaan, piilota mikä on sinulle epämukavaa

Kun odotat ruokavaliosi ja fyysisen aktiivisuuden tekevän työnsä, voit kääntyä joidenkin meikkivinkkien ja hiuskikkojen puoleen saadaksesi kasvosi näyttämään kapeammilta. 

Esimerkiksi: älä käytä liikaa poskipunaa ja vältä hiustyylejä jotka ovat erittäin lähellä kasvojasi. 

6. Hieronta

kasvohieronta

Kuka sanoo, etteivät kasvosi ansaitse ihanaa hierontaa aina silloin tällöin? Ne voivat olla rentouttavia sekä kaventavia. Aloita pienillä nipistyksillä leukalinjassasi (leuastasi ylöspäin korvalehtiisi).

Tee sitten pyöriviä liikkeitä poskillesi. Anna suusi asettua puoliaukinaiseen asentoon ja leukasi rentoutua jotta koko kasvojasi voidaan työstää. 

Toinen vaihtoehto on hieroa leuan aluetta (johon rasvalla ja iholla on tapana kertyä). Käytä pieni määrä manteliöljyä sormissasi estämästä hieronnan ärsyttävän ihoasi. 

Suosittelemme lukemaan: 6 tekniikkaa poskien kiinteyttämiseen ja kaunistamiseen

Harjoituksia kasvojen laihduttamiseen

Kasvojen treenirutiini ei vie paljoa energiaa ja se voi olla jopa hauskaa. Voit tehdä sen mihin aikaan tahansa päivästä ja saat mahdollisuuden nauraa hetken aikaa peilin edessä.

Aseta stressisi, huolesi ja ongelmasi sivuun! Samanaikaisesti teet harjoituksia kaventaaksesi kasvosi.

 • Avaa suusi niin suureksi kuin pystyt ja sulje se. Toista 10 kertaa. 
 • Avaa suusi avoimeksi ja sulje silmäsi. Kun suljet suusi, avaa silmäsi. Tee tämä koordinaatioharjoitus ainakin 10 kertaa. 
 • Liikuta suljetut huulesi kummallekin puolelle kasvojasi niin monta kertaa kuin pystyt. 
 • Täytä suusi ilmalla ja pullista poskesi ulospäin, pidätä muutama sekunti ja vapauta. Toista 10 kertaa.
 • Laita suu suppuun (kuten suudellessa) ja hymyile suu suljettuna (poskesi liikkuvat) ainakin 15 kertaa.
 • Työnnä kielesi ulos ja liikuta sitä 1 minuutin ajan.
 • Kurtista kasvojasi kuten olisi haistanut jotain pahanhajuista tai meinaat aivastaa.
 • Kallista päätäsi taaksepäin ja pidä 10 sekuntia. Palaa aloitusasentoon. Toista 10 kertaa.

Kokeile näitä!

Pääkuva wikiHow.com

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Näin saat säteilevät kasvot välittömästi
Askel TerveyteenLue se täällä Askel Terveyteen
Näin saat säteilevät kasvot välittömästi

Jokainen haluaisi säteilevät kasvot, mutta monen mielestä se on vaikea saavuttaa. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole.