Logo image
Logo image

Uusimmat asustetrendit naisille

3 minuuttia
Jos haluat olla supermuodikas, tutustu uusimpiin asustetrendeihin tässä artikkelissa. Aurinkolasisi saattavat varastaa huomion!
Uusimmat asustetrendit naisille
Kirjoittanut Paula Heidemeyer
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Muoti muuttuu aika ajoin, ja uusimmat asustetrendit saapuvat markkinoille. Uusia brändejä ilmestyy, ja kehitetään uusia tavaroita ja tuotteita, joista tulee lähes välttämättömiä kenelle tahansa. Muodista kiinnostuneen kannattaakin tutustua näihin välttämättömiin asusteisiin, jotka ovat nyt trendikkäitä kaikkialla maailmassa. Esittelemme tässä artikkelissa uusimmat asustetrendit – korut tai sellaiset markkinoilla olevat tuotteet, joiden olemassaolosta et välttämättä edes tiennyt.

Uusimmat asustetrendit

Some figure
Valitse trendikkäitä asusteita, jotka sopivat parhaiten omaan tyyliisi.

Olemme panneet merkille muodin saralla sen, että kauden vaihtuessa markkinoille ei tule ainoastaan uusia vaatteita, vaan myös niihin sopivia asusteita. Trendejä on lukemattomia erilaisia ja jokaista miellyttää jokin tietty trendi, sillä meillä kaikilla on oma tyylimme, persoonallisuutemme ja makumieltymyksemme.

Osa ihmisistä tykkää revitellä omalla persoonallisella tyylillään pikemminkin kuin mennä lauman mukana, kun taas toiset käyttävät mieluiten samoja vaatteita kuin lempijulkkiksensa tai matkivat kaikkein vaikutusvaltaisimpien ystäviensä tyyliä.

Riippumatta siitä, mistä syystä itse panostat asusteisiin, kerromme seuraavaksi markkinoilla tällä hetkellä myytävistä tuotteista, joita ihmiset käyttävät.

Käy lukemassa tämäkin artikkeli: 7 lisäpituutta tuovaa pukeutumisvinkkiä

1. Etninen tyyli

Some figure
Etninen tyyli on hyvin suosittu kesällä.

Olet luultavasti nähnyt monen naisen yllä tämän tyyppisiä vaatteita ja asusteita. Kyseessä on todellinen klassikko, joka ilmestyy aina uudistuneena joka kesä. Lisää vähitellen tyyliisi etnisiä vivahteita näillä asustetrendeillä:

 • Rohkeat ja räikeät värit
 • Kookkaat asusteet: etnisessä tyylissä suositaan isoa
 • Mustat chocker-korut eli “kuristajakaulakorut”
 • Kaulaketjut
 • Korvakorut
 • Rannekorut
 • Sormukset
 • Kultaiset asusteet
 • Hopeiset asusteet

Kaikki nämä sopivat käytettäväksi sekä päiväsaikaan että illalla. Täydellinen yhdistelmä, jolla olet muodikas rantalomallasi!

2. Aurinkolasit

Some figure
Aurinkolasit ovat kesän klassikkoasuste, ja aurinkolasimuoti muuttuu joka vuosi.

Yksi parhaista asusteista, joka uudistuu joka vuosi, ovat aurinkolasit. Tämä asuste ei ainoastaan suojaa silmiä auringolta ja estä häikäistymistä, vaan se täydentää erinomaisesti myös tyyliä.

Muodikkaimpia ja omaperäisimpiä aurinkolaseja näkee yleensä julkkiksilla. Nykyään julkkikset käyttävät sosiaalista mediaa esitelläkseen uusimpia trendejä kuvien kautta.

Espanjalainen Goodbye Rita on edullinen merkki, jolta löytyy valtava valikoima värikkäitä ja näyttäviä aurinkolaseja.

Tämäkin saattaa kiinnostaa sinua: Yleiset pukeutumismokat – vältä näitä!

3. Uusimmat asustetrendit naisille: laukut

Some figure
Laukut ovat asusteiden klassikko, ja ne uudistuvat joka vuosi.

Toinen brändi, joka on aina yhtä upea, on Carolina Herrera. Se ei ehkä sovi joka kukkarolle, mutta jos haluat panostaa laatuun, Carolina Herrera on varma valinta.

Esimerkiksi Bimba-laukkua on myyty jo 15 vuoden ajan. Tämä neliskulmainen, pinnaltaan topattu laukku on uudistunut jatkuvasti, ja siitä on tullut ikoninen malli. Se muuntautuu vaikka mihin ja leikittelee uusimmilla trendeillä vuosi toisensa jälkeen.

Vuosipäivänsä johdosta laukku koristeltiin gaalaa varten, ja mallistoon ilmestyivät paljetit, kukkaset, koristehileet ja tupsut. Jos sinulla ei ole tällaiseen laukkuun varaa, voit myös vuokrata sellaisen monista muotitaloista vain murto-osalla hinnasta.

4. Valtavat ilmapatjat

Some figure
Toinen klassikko: ilmapatjat. Ne sopivat loistavasti jopa lyhyistä kesistä nauttimiseen.

Olet tietenkin jo nähnyt satoja valtavia ilmapatjoja Instagramissa. Markkinoille saapuessaan ne olivat erittäin hintavia, mutta nykyään niitä saa jo paljon edullisemmin.

Ilmapatjat ovat yksi uusimpia kesän trendejä. Kun kesä lähestyy, mieli tekee jo päästä loikoilemaan valtavan ilmapatjan päälle.

Ne ovat kookkaita ja keräävät paljon huomiota. Saatavilla on upeita ja omaperäisiä malleja, jotka viihdyttävät sekä lapsia että aikuisia. Niitä ovat esimerkiksi:

 • Flamingot
 • Yksisarviset
 • Pizzapalat
 • Ananas
 • Vesimeloni
 • Kaktus
 • Joutsenet

Ilmapatjatkin voivat olla täydellinen kesän asuste. Et ehkä voi pitää sellaista ylläsi, mutta voit nauttia siitä ihan yhtä paljon –ellet enemmänkin – kuin muista muodin asusteista.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.