Juoma kolesterolin hallintaan ja rasvanpolttoon

tammikuu 4, 2016

 

Kun pahaa kolesterolia kerääntyy verenkiertoon, sinulla on suurempi riski saada tukoksia valtimoihin sekä kärsiä kardiovaskulaarisista vaurioista. Vaikka on totta, että tietty määrä kolesterolia on elimistölle tarpeellista jotta se suoriutuu päivittäisistä toiminnoistaan, monilla ihmisillä suositeltu päivittäinen määrä ylittyy, mikä aiheuttaa kolesterolin kerääntymisen valtimoihin. Näin voit kontrolloida kolesterolia ja polttaa rasvaa. Kun kohonneet kolesteroliarvot diagnosoidaan, on tärkeää alkaa välittömästi noudattamaan ruokavaliota jossa vähennetään rasvaa ja kolesterolia sisältäviä ruokia. Terveellinen ruokavalio on avaintekijä kolesterolin ja siihen liittyvien terveysriskien vähentämisessä. Onneksi ruokavalion muuttamisen lisäksi on myös muita keinoja alentaa tehokkaasti kolesterolia ja samalla saada muitakin erinomaisia hyötyjä kuten rasvanpolton tehostuminen ja painonpudotus.

Mitkä ovat tämän luonnollisen juoman edut?

 

Persilja

Tämän päivän artikkelissa jaamme ohjeen sitruunasta ja persiljasta tehtyyn juomaan – kaksi ainesosaa jotka, kuten jo tiedät, omaavat loistavia terveyttä edistäviä ominaisuuksia, jotka voivat myös hallita kolesterolia ja polttaa rasvaa.

Persiljan hyödyt

Persilja on hyvin tunnettu yrtti jota käytetään keittiöissä ympäri maailmaa koska se on erittäin monipuolinen ja sisältyy lukemattomiin ruokaohjeisiin. Mutta kulinaaristen käyttötarkoitustensa lisäksi persilja on myös tunnettu diureettisista ominaisuuksistaan ja kyvystään poistaa elimistöstä ylimääräistä nestettä ja sen mukana myrkkyjä jotka vaikuttavat negatiivisesti terveyteen.

Persiljan tärkeimmät hyödyt johtuvat sen korkeasta eteeristen öljyjen ja flavonoidien pitoisuudesta, jotka tuovat sekä sisäisiä että ulkoisia hyötyjä. Sen lisäksi persiljassa on merkittäviä määriä C-, A- ja K-vitamiinia, jotka ovat välttämättömiä vahvan immuunijärjestelmän kannalta ja auttavat elimistöä torjumaan infektioita ja sairauksia.

Säännöllinen persiljan käyttö auttaa poistamaan myrkkyjä verenkierrosta, ehkäisemään kolesterolia ja stimuloimaan verenkiertoa. Siksi tämä ainesosa on niin tehokas parantamaan verisuonten terveyttä ja ehkäisemään sydän-ja verisuoniongelmia.

Sitruunan hyödyt

Sitruuna ja limetti

Korkean C-vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuden sekä eteeristen öljyjen vuoksi sitruunat ovat toinen mahtava liittolainen valtimoiden puhtauden ja kolesterolin hallinnan kannalta. Sitruuna estää kolesterolia kiinnittymästä valtimoiden seinämiin ja stimuloi myös jo kiinnittyneen kolesterolin poistumista, auttaen välttämään verenkierrolle haitalliset vaikutukset.

Sitruunan antioksidantit auttavat ehkäisemään vapaita radikaaleja samalla kun ne poistavat elimistöstä ylimääräistä nestettä ja myrkkyjä jotka voivat vaikuttaa terveyteen haitallisesti. Itse asiassa, sitruunamehun säännöllinen nauttiminen voi auttaa polttamaan enemmän rasvaa ja pudottamaan painoa.

Kuinka valmistat tämän juoman?

Kun yhdistät persiljan ja sitruunan hyödyt, saat tehokkaan juoman joka auttaa säätelemään veren kolesterolipitoisuutta ja ehkäisemään sairauksia. Lisäksi tämän juoman säännöllinen nauttiminen edistää painonpudotusta, ehkäisee nesteen kertymistä, parantaa munuaisten terveyttä ja ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia ennenaikaisia vanhenemismuutoksia.

Ainesosat

  • 1,5 litraa vettä
  • 3 nippua persiljaa
  • 900 g sitruunaa
  • Ripaus ruokasoodaa

Valmistus

  • Yritä löytää luomusitruunoita ja varmistaa että vältyt torjunta-aine– ja kemikaalijäämiltä. Kannattaa aina pestä hedelmät vedessä johon on sekoitettu ruokasoodaa, jotta saat puhdistettua ne kunnolla.
  • Kun olet pessyt sitruunat, leikkaa ne siivuiksi ja laita sivuun.
  • Keitä vesi kiehuvaksi. Lisää sitruunat ja pilkottu persilja. Anna jäähtyä.
  • Peitä tiukasti ja säilytä jääkaapissa.
  • Juo 1-1,5 desiä tätä juomaa päivässä.

Kannattaa juoda tätä juomaa aamulla, jotta saat täydet hyödyt käyttöösi koko päivän ajaksi. Parhaan tuloksen saamiseksi, yritä juoda säännöllisesti kunnes huomaat kolesteroliarvojesi madaltuvan.

Muista, että tuloksesi riippuu siitä minkälaista ruokavaliota ja elintapoja noudatat. Yritä välttää huonoja tapoja jotka vaikuttavat negatiivisesti kolesterolitasoihin, kuten alkoholin nauttiminen, tupakointi ja vähän liikuntaa sisältävä elämäntapa.

 

UUTISIA VERKOSSA