Logo image
Logo image

6 myrkkyjä poistavaa mehua ja smoothieta

4 minuuttia
Jos sinulla on epäterveellinen ruokavalio, ja jos lisäksi vietät paljon aikaa istuma-asennossa, on seurauksena elimistössäsi se, että siihen kertyy suuri määrä myrkyllisiä aineita. Nämä aineet voivat alkaa vaikuttaa terveydentilaasi vakavalla tavalla kun tilanne jatkuu ja aika vierii.
6 myrkkyjä poistavaa mehua ja smoothieta
Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Myrkyllisillä aineilla on taipumus varastoitua ihmisen tärkeimpiin elimiin, ja ne saavat aikaan solujen kunnon huononemisen. Tämä tilanne voi pahentua kun ongelma jatkuu pidemmän aikaa. Siksi haluammekin esitellä sinulle myrkkyjä poistavia mehuja ja smoothieita, jotka tietysti ovat myös herkullisia!

On selvää, että olemme kaikki alttiita myrkyllisten aineiden kertymiselle elimistöön, mutta jos elämäntapasi ei ole terveellinen, on tämä altistuminen vielä suurempaa. Siksi jotkut asiantuntijat suosittelevat ainakin kahden elimistön puhdistusoperaation suorittamista vuodessa, minkä lisäksi tulisi myös tehdä tiettyjä elämäntapamuutoksia. Näin pystyt aktivoimaan aineenvaihduntasi sekä helpottamaan kaiken tarpeettoman jätteen poistumista kehostasi.

Jotta voisit edesauttaa tämän puhdistuksen toteutumista, suosittelemme sinulle tässä artikkelissa kuutta erittäin hyvin elimistöäsi puhdistavaa mehua ja smoothieta. Nämä juomat toimivat siis luonnollisina myrkyllisten aineiden poistajina, ja niiden nauttimisen vaikutuksena on myös se, että aktivoit vastustuskykyäsi. Valmistamalla näitä helppoja ja herkullisia juomia autat elimistöäsi siis hyvin merkittävästi.

Persikkasmoothie

Tällä smoothiella on todella herkullinen maku, ja sillä on kosteuttavia ja supistavia vaikutuksia. Se sisältää antioksidantteja, ja se edesauttaa myrkyllisten aineiden poistumista elimistöstä, parantaa verenkiertoa sekä auttaa estämään paksusuolen, eturauhasen ja keuhkojen syöpää.

Tarvitset tämän smoothien valmistaaksesi seuraavat ainekset:

 • kaksi persikkaa
 • kaksi desilitraa rasvatonta maitoa
 • puolikas teelusikallinen vaniljaa
 • kuusi mantelia
 • yksi teelusikallinen hunajaa

Näin valmistat sen:

Kuori tai pese hyvin sekä paloittele persikat, ja laita ne tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa. Sekoita kovalla teholla, ja juo sitten tämä smoothie tyhjään vatsaan, jotta voit nauttia sen ominaisuuksista parhaimmalla tavalla.

Ananassmoothie

Some figure

Ananas tunnetaan yleisesti sen mahtavista puhdistavista ominaisuuksista. Se sisältää antioksidantteja, ja se on elimistöä kosteuttava hedelmä, joka myös säätelee aineenvaihduntaa. Tämä herkullinen smoothie on todella hyvä juoma silloin, kun haluat poistaa elimistöstäsi myrkkyjä, sillä ananaksen lisäksi se sisältää muitakin sellaisia aineksia, jotka puhdistavat elimistöä. Ne myös parantavat aineenvaihduntaa, helpottavat myrkyllisten aineiden poistumista sekä kaiken lisäksi auttavat sinua pudottamaan painoasi.

Tähän smoothieen tarvitset seuraavat ainekset:

 • Yksi pala ananasta
 • Sellerinvarsia
 • Yksi greippi
 • Puolikas päärynä
 • Yksi ruokalusikallinen hunajaa

Näin valmistat sen:

Pese kaikki hedelmät ja vihannekset ennen kuin alat valmistamaan tätä smoothieta. Purista mehu greipistä, ja lisää se muiden ainesten sekaan tehosekoittimeen. Voit juoda tätä smoothieta milloin tahansa päivän mittaan.

Sellerimehu

Tämän mehun maku ei välttämättä ole aivan verrattavissa muihin esiteltyihin smoothieihin, mutta sellerillä on puhdistavia ja myrkkyjä poistavia vaikutuksia elimistössä, joten se edesauttaa myrkyllisten aineiden poistumista tehokkaasti sekä nopeasti.

Tämän mehun valmistaaksesi tarvitset seuraavat ainekset:

 • kolme sellerinvartta
 • yksi ruokalusikallinen hunajaa
 • lasillinen vettä

Näin valmistat sen:

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita ne hyvin. Juomasi on valmista nautittavaksi kun olet siivilöinyt sen. Tätä mehua on hyvä juoda joka päivä viikon ajan.

Appelsiini-omenamehu

Some figure

Tämä mehu on mahtava apu myrkyllisten aineiden poistamisessa elimistöstä, sillä se sisältää kuitua sekä C-vitamiinia. Se myös auttaa vahvistamaan elimistösi vastustuskykyä.

Tarvitset tämän mehun valmistaaksesi seuraavat ainekset:

 • neljä appelsiinia
 • kaksi omenaa
 • puoli litraa vettä

Näin valmistat sen:

Purista mehu appelsiineista ja sekoita se tehosekoittimessa kuorimattomien (mutta hyvin pestyjen) omenoiden sekä puolikkaan vesilitran kanssa. Juo lasillinen tätä mehua joka aterian jälkeen viikon ajan.

Omena-vadelmasmoothie

Sen lisäksi, että tämä juoma on hyvin kyvykäs kehon myrkyllisten aineiden poistaja, on se myös hyvä apu ruoansulatuksen tehostamiseksi, nesteen kertymisen estämiseksi sekä aineenvaihdunnan säätelemiseksi. Tämän smoothien hyvistä ominaisuuksista johtuen suosittelemme sitä sekä elimistön puhdistamiseen että taisteluun liikalihavuutta vastaan, ja myös reumaattisten sairauksien hoitoon.

Tarvitset sen valmistaaksesi seuraavat ainekset:

 • kaksi suurta omenaa
 • kaksi desilitraa vadelmia
 • yksi desilitra vettä

Näin valmistat sen:

Pese omenat hyvin ja kuori ne. Laita vadelmat tehosekoittimeen, ja lisää sinne omenanpalat sekä lasillinen vettä. Sekoita niitä hyvin muutaman minuutin ajan. Juo tätä mehua kolme kertaa viikossa.

Lehtimangoldismoothie

Some figure

Niin kutsutut vihreät smoothiet eivät välttämättä ole maultaan muiden juomien veroisia, mutta niiden sisältämät vaikutukset ovat sitä vastoin usein tehokkaampia ja parempia. Tässä smoothiessa on muutamia vihanneksia ja elimistön kannalta hyvin tarpeellisia vitamiineja sekä mineraaleja. Sen lisäksi tämä juoma poistaa myrkyllisiä aineita, vahvistaa vastustuskykyä sekä estää monien sairauksien syntyä.

Tarvitset sen valmistukseen seuraavat ainekset:

 • yksi kourallinen lehtimangoldia
 • yksi kourallinen persiljaa
 • kaksi banaania
 • puolikkaan sitruunan mehu
 • vajaa puoli litraa vettä

Näin valmistat sen:

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita juomaa muutaman minuutin ajan, kunnes saat aikaan oikeanlaisen koostumuksen. Me suosittelemme tämän juoman nauttimista tuoreena, jotta saat suurimman hyödyn irti sen sisältämistä hyvistä ominaisuuksista. Jotta voisit puhdistaa elimistöäsi tehokkaasti, juo tätä smoothieta kokonaisen viikon ajan.

Toivomme, että voit pian kokeilla näitä mahtavia ja tehokkaita mehuja ja smoothieita! Kun hyödynnät näiden juomien puhdistavat ominaisuudet, pystyt poistamaan elimistöstäsi löytyviä myrkkyjä luonnollisella tavalla, ja teet elämässäsi muutoksen terveellisempään suuntaan!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.