Logo image
Logo image

6 vinkkiä rintojen kiinteyttämiseksi

3 minuuttia
Haluatko kiinteämmät rinnat? Sen lisäksi että pidät ryhtisi hyvänä sekä teet tälle alueelle kohdistuvia liikkeitä, rintojen kiinteyttäminen vaatii sitä, että omaksut tiettyjä uusia elintapoja sekä alat syödä terveellisesti.
6 vinkkiä rintojen kiinteyttämiseksi
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Rinnat ovat yksi naisen vartalon viehättävimmistä osista, mutta ne kylläkin muuttuvat ajan kuluessa ja ihmisen ikääntyessä. Kiinteämmät rinnat on helppo saavuttaa muutamien käytännön vinkkien ja ohjeiden avulla.

Hormonitoiminta ja äkillinen painonpudotus tai -lisäys, kuten myös imettäminen, voivat olla syinä siihen, että rinnat alkavat roikkua. Ne voivat myös aiheuttaa raskausarpia ja muita pulmia rintojen alueella.

Tämä veltostuminen yhdistettynä joustavuuden vähenemiseen ihossa – mikä on ikääntymisen prosessin normaali osa – on suuri ongelma sen kannalta, että rinnat voitaisiin pitää kiinteinä vuosien vieriessä.

Kiinteämmät rinnat

Vaikka onkin tavalista, että rinnat alkavat menettää kiinteyttään jonkin verran naisen 40-vuotispäivän mentyä ohitse, joskus tämä prosessi nopeutuu siksi, että ihminen ei hoida hyvin lihaksiaan ja ihoaan rintojen alueella.

Tämän vuoksi on tärkeää pitää rinnoista huolta muutaman erityisen vinkin avulla, ja itse asiassa olisi tärkeää noudattaa näitä ohjeita joka päivä jo nuorella iällä.

Koska moni ei ole tietoinen siitä, mitä rintojen kiinteyden varjelemiseksi voidaan tehdä, haluamme tällä kertaa kertoa eräistä hyvistä suosituksista. Nämä ovat avuksi, mikäli haluat kiinteyttää rintojasi sekä pitää ne nuorekkaan näköisinä ikäsi lisääntyessä. Jatka siis lukemista ja kokeile luonnollisia keinoja rintojesi pitämiseksi kiinteinä!

1. Pidä ruokavaliosi terveellisenä

Some figure

 

Monella ei ole mitään käsitystä siitä, kuinka tärkeä asia terveellinen, tasapainoinen ja runsaasti korkealuokkaisia aineksia sisältävä ruokavalio on ulkonäön kannalta.

Tässä tapauksessa terveellinen ruokavalio on aivan elintärkeä asia, sillä hyvä ravinto on edellytys lihasten ja ihon pysymiseksi terveinä.

Monet ruoat stimuloivat estrogeenin tuotantoa naisen kehossa, ja tämä edistää rintojen kasvua ja kiinteyttä, mikä koskee etenkin niiden kehittymisen jaksoa.

Terveellinen ruokavalio sisältää seuraavia tuotteita:

 • hedelmät ja kasvikset
 • palkokasvit
 • pähkinät
 • valkoinen liha
 • kala ja äyriäiset
 • täysjyväviljat
 • siemenet

2. Jäähieronta rinnoille

Jäähieronta on kiinteyttävä hoito, josta on tullut hyvin suosittu apu ympäri maailmaa, sillä se on erittäin tehokas keino ihon nuorekkuuden edistämiseksi.

Jos käytät jäätä rintojesi kudoksen yllä, voit saada aikaiseksi kyseisen alueen supistumista, mikä on sitten ajan kuluessa avuksi rintojesi kiinteyden parantamisessa.

Kuinka tämä hoito tehdään?

 • Ota muutama jääkuutio ja hiero niillä hellävaraisesti rintojasi.
 • Toista tätä minuutin tai muutaman ajan, ja kun olet kuivannut ihosi, laita välittömästi rintaliivit yllesi.
 • Toista tätä hoitoa kahdesti päivässä, jotta saisit siitä parhaat tulokset.

3. Paranna ryhtiäsi

Some figure

 

Hyvä ryhti ei ainoastaan saa vartaloasi näyttäytymään paremmassa valossa, vaan se auttaa rintojasi pysymään kiinteämpinä ja siten viehättävämmän näköisinä.

Kehosi asento sekä levossa että liikkeessä vaikuttaa suuresti siihen, kuinka terveet rintasi, vatsasi ja selkäsi ovat.

Suorassa seisominen saa sinut näyttämään pidemmältä, ja se myös vähentää riskiäsi saada vammoja, ja jos tämä ei vielä ole tarpeeksi suuri hyöty, se myös auttaa rintojasi pysymään kiinteämpinä.

4. Harrasta liikuntaa

Vaikka monen mielestä onkin vaikeaa lähteä joka päivä harrastamaan liikuntaa, fyysinen aktiivisuus on yksi parhaista tavoista pitää rinnat kiinteinä, hyväkuntoisina ja kauniina. Liikunta ja kiinteämmät rinnat ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa.

Tämä tapa on lisäksi eduksi verenkiertosi ja ihosi terveyden kannalta, mikä on avainasia sitä ajatellen, että voisit estää raskausarpia ja rintojen veltostumista.

Ihanteellista olisi, jos voisit tehdä sellaisia harjoituksia, jotka kohdistuvat samalla kertaa rintalihasten, selän ja käsivarsien kunnon kohentamiseen.

Eräitä hyviä suosituksia rintojen kiinteyttämiseksi ovat nämä harjoitukset:

 • punnerrukset
 • uinti
 • painonnosto
 • painoilla tehtävä “perhosliike” rintalihaksille

5. Kananmunan valkuaisesta naamio rintojen kiinteyttämiseksi

Some figure

 

Jos käytät säännöllisesti kananmunan valkuaisesta valmistettua naamiota rintojesi iholla, voit edistää sitä, että ihosi ei veltostu tällä alueella. Pystyt parantamaan ihon joustavuutta sekä lisäämään sen kiinteyttä.

Sen lisäksi että kananmunan valkuaisella on supistavia ominaisuuksia, se sisältää elintärkeitä ravinteita, jotka iholle imeydyttyään vaikuttavat veltostumista vastaan.

Kuinka tämä hoito tehdään?

 • Vatkaa kananmunan valkuainen hyvin, ja laita sitä sitten kaikkialle rinnoillesi.
 • Anna valkuaisen vaikuttaa puolen tunnin ajan, ja huuhtele sitten ihosi kylmällä vedellä.

5. Lisää vedensaantiasi

Kosteuttaminen on elintärkeä asia, jos haluat pitää rintasi kiinteinä sekä samalla lisätä kaikkien kehosi lihasten terveyttä ja voimaa.

Kun juot tarpeeksi vettä päivittäin, teet hyvän teon koko elimistösi kannalta, sillä näin pidät verenkiertosi kunnossa sekä varmistat sen, että solujesi hapettuminen tapahtuu kunnolla.

Juo siis päivittäin 6-8 lasillista vettä, sillä tämä on suuri apu rintojen ihon pitämiseksi kiinteänä, kuten myös selluliitin torjumiseksi sekä raskausarpien välttämiseksi.

Kuten nyt suosituksemme luettuasi tiedät, luonnolliseen hoitoon tarvitaan vain muutama terveellinen tapa joiden avulla voit saavuttaa kiinteämmät rinnat. Ota siis nämä neuvot osaksi päivittäistä rutiiniasi, ja voit nauttia kaikista niiden hyvistä vaikutuksista koko kehosi terveyden ja kauneuden kannalta!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.