Torju rintasyöpää kainaloiden detox-kuurilla

· huhtikuu 18, 2017
Tiesitkö, että kainaloissa on runsaasti hermosoluja, jotka imevät itseensä niitä tuotteita joita tälle alueelle laitetaan? Siten deodorantin käyttö voi edistää rintasyövän syntyä, mutta tässä voi olla avuksi ennaltaehkäisevä detox-kuuri kainaloille.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet ovat elintärkeä asia syöpää koskien, ja tässä asiassa jokaisella vaivannäöllä on merkitystä.

Onkin onneksi tiettyjä asioita, joita naiset voivat tehdä estääkseen rintasyöpää muunkin kuin välttämättömien rutiinitarkastusten avulla.

Yksi niistä asioista, jotka voivat olla hyödyksi syövän torjunnassa, on kainaloiden detox-kuuri. Seuraava tieto perustuu tutkimukseen, joka julkaistiin lehdessä Journal of Inorganic Biochemistry.

Tutkijat analysoivat näytteitä 17 sellaisen henkilön rinnoista, joilla oli tämän tyypin syöpä ja jotka olivat käyneet lävitse rinnan poistoleikkauksen. Niillä naisilla, jotka käyttivät antiperspirantteja, oli alumiinikertymiä rintojensa uloimmassa kudoksessa.

Tutkimuksesta saatuun tietoon sisältyi se, että alumiini oli keskittynyt siihen kudokseen, joka oli lähempänä kainaloita, ei siis rinnan keskiosassa.

Siten pääteltiin, että tämä johtui sellaisten tuotteiden käytöstä kuten deodorantista, jossa on jäämiä alumiinista.

Tämän tutkimuksen mukaan on siis niin, että kasvainten ilmeneminen suurimmissa määrin rinnan ylimmässä ja uloimmassa kohdassa johtuu osittain siitä, että nainen käyttää liikaa alumiinia sisältäviä deodorantteja.

Alumiinin vaikutukset ihmisen iholla

Alumiini toimii kehossa neurotoksiinina. Sen on myös osoitettu olevan yhteydessä useisiin sairauksiin, joista moni on hermostoa koskeva, kuten esimerkiksi Alzheimerin tauti.

Kuten jo kerroimmekin, on havaittu, että monista deodoranteista löytyvät alumiinisuolat ovat yhteydessä rintasyövän yleisyyteen länsimaisissa yhteiskunnissa.

Siksi onkin hyvä idea tehdä eräänlainen kainaloiden puhdistuskuuri. Seuraavassa kerromme, kuinka tämä tapahtuu – jatka lukemista ja laita ohjeet muistiin, jotta voisit torjua tehokkaammin rintasyöpää!

Lue aiheesta lisää: Tutkijat ovat löytäneet uuden hoidon Alzheimeriin

Kuinka kainaloiden detox-kuuri vaikuttaa ihoon?

Kainalot

Jäämiä alumiinista päätyy naisen rintakudokseen.

Tämä aiheuttaa sitten lisääntymisen kystisessä nesteessä, ja määrä ylittää sen tason, joka on plasmassa tai rintamaidossa.

Deodoranteissa on myös erästä kaikkein vähiten suositeltua ainetta tässä mielessä, nimittäin triklosaania.

Tutkimuksen mukaan, joka julkaistiin lehdessä Chemical Research in Toxicology, kyseinen kemikaalituote kykenee stimuloimaan syöpäsuolujen kasvua, joten on sanomattakin selvää, että kyse on haitallisesta aineesta.

Kuinka rintasyöpää voidaan estää kainaloiden detox-kuurin avulla?

Kainaloiden detox-kuuri on elintärkeä asia, jos haluat estää rintasyövän syntyä. Tällä tavalla voidaan välttää myrkyllisten aineiden kerääntyminen – nämä voivat päästä verenkiertoon ja ihoon.

Hyvä tapa niiden karkottamiseksi on hikoilu, sillä hiki on paras tapa poistaa kehossa olevia myrkyllisiä aineita.

On myös tärkeää kiinnittää huomiota vastustuskyvyn toimintoihin sekä torjua sellaisia sairauksia, jotka saattavat olla yhteydessä liialliseen määrään myrkyllisiä aineita.

Tässä mielessä ei ole mitään yhtä hyvää kuin kylpeminen ja liikunta. Saat näin kaikki huonot aineet katoamaan.

Kotihoito: kainaloiden detox-kuuri

Toinen tapa kainaloiden alueen puhdistamiseksi on tämän yksinkertaisen reseptin käyttö – hoito on hyvin helposti toteutettavissa kotona.

Tarvittavat ainekset

 • 1 teelusikallinen luonnonmukaisesti tuotettua etikkaa
 • 3 pisaraa rosmariinin eteeristä öljyä
 • 5 pisaraa korianterin eteeristä öljyä
 • 1 teelusikallinen bentoniittisavea

Näin tämä hoito valmistetaan

 • Sinun tulee sekoittaa etikka ja savi lasisessa astiassa. Käytä tässä puisia välineitä, sillä metalli saattaa aiheuttaa saven saastumista.
 • Lisää sitten sekaan eteeriset öljyt, ja sekoita aineksia, kunnes saat aikaiseksi tahnan.

Käyttö

 • Laita ohut kerros seosta kainaloiden alueelle, ja anna sen vaikuttaa useamman minuutin ajan.
 • Lopuksi pese seos pois ja toista hoitoa joka päivä.

Tässä on avuksi myös runsas vedenjuonti, sillä keho tarvitsee kyseistä nestettä pystyäkseen poistamaan myrkylliset aineet.

Muista kuitenkin se, että paras tapa estää tätä myrkkyjen kerääntymistä on kyseisten deodoranttien vähäisempi käyttö ja sellaisten vaihtoehtojen suosiminen, jotka ovat täysin luonnollisia.

Lue aiheesta lisää: Kuinka valmistetaan selluliittihoito alkoholista ja rosmariinista

Luonnollinen deodorantti

Deodorantin ainekset

Voit itse valmistaa kotonasi aivan täysin luonnollisen vaihtoehdon kauppojen teollisille deodoranteille.

Tarvittavat ainekset

 • 1 teelusikallinen ruokasoodaa
 • 1 teelusikallinen kookosöljyä

Näin valmistat luonnollisen deodorantin

 • Sekoita aineksia, kunnes saat aikaiseksi tasaisen tahnan, jota on helppo levittää kainaloiden alueelle. Tämä luonnollinen deodorantti ei ole tahmeaa, ja sen teho on myös hyvä.

Kokeile itse – vaihda vaaralliset deodorantit luonnolliseen, ja ota talteen ohjeet kainaloiden detox-kuurin toteuttamiseksi, jotta voisit estää tehokkaammin rintasyöpää!