Logo image
Logo image

6 tippaa tätä vahvaa öljyä sulattaa vatsamakkaroita

3 minuuttia
Nopeuttaaksesi laihtumista ja rasvan palamista, nauti kaksi tippaa tätä öljyä jokaisella pääaterialla. Älä ylitä kuuden tipan päiväannostusta, sillä muuten voi aiheutua negatiivisia sivuvaikutuksia.
6 tippaa tätä vahvaa öljyä sulattaa vatsamakkaroita
Viimeisin päivitys: 12 marraskuuta, 2018

Vatsalle kertyvä rasva on yksi yleisimmistä terveysongelmista, ja se on myös vaarallisinta rasvakudosta, sillä se kertyy helposti myös sisäelinten ympärille. Tuhannet naiset ja miehet taistelevat vatsamakkaroita vastaan joka päivä, ja yrittävät laihtua päästäkseen eroon rasvakudoksesta. Kaneliöljy on oiva apu tähän vaivaan. Tässä artikkelissa kerromme kaneliöljyn positiivisista vaikutuksista vatsanalueen rasvan poistoon ja kuinka voit käyttää kaneliöljyä laihdutukseen.

Painonhallinta kaneliöljyn avulla

Jos et pidä huolta ruokavaliostasi ja liiku tarpeeksi, voi vatsan seudulle kertyä ikävän nopeasti rasvakerros. Vatsan alue on erityisen herkkä vatsan kertymiselle, ja monet tuskailevat jenkkakahvojen ja ylimääräisten makkaroiden kanssa. Vatsarasva ei ole pelkästään ylipainoisten ongelma, sillä makkaroita kertyy nopeasti myös hoikille ja hyväkuntoisille.

Laihtuminen ei ole helppoa, se vaatii jatkuvaa ponnistelua, etenkin jos yrität kohdistaa laihdutuksen vatsan hoikistamiseen. Onneksi on olemassa monia keinoja vatsarasvan polttamiseen, ilman että sinun täytyy turvautua äärimmäisiin keinoihin kuten rasvaimuun.

Yksi vaihtoehto, joka pitää kehon luonnollisen hoikkana ja suojaa samalla monilta eri taudeilta, on vahvavaikutteinen öljy, jonka voit valmistaa omassa keittiössäsi. Hoitavaan öljyyn käytetään täysin luonnollisia ja yksinkertaisia aineksia.

Suositeltua lukemista: Polta vatsarasvaa tällä mehulla

Kaneliöljyä laihtumiseen ja vatsan litistämiseen

Kaneliöljyä on käytetty vuosikausia vaihtoehtoisena hoitona moniin eri vaivoihin, ja kokonaisvaltaiseen terveyden kohentamiseen.

Aluksi kaneliöljyä käytettiin lääkinnällisiin tarkoituksiin, mutta myöhemmin huomattiin myös sen vaikutus rasvanpolttoon. Erityisen tehokas öljy on vatsan alueen hoikistamiseen.

Some figure

 

Kaneliöljy on suosittu kotihoitokeino kautta maailman, ja se on monen laihduttajan suosima apukeino rasvan tehokkaaseen polttamiseen. Samalla öljy puhdistaa elimistöä haitallisista aineista, kuten kemikaaleista, myrkyistä ja bakteereista, joilla voi olla negatiivisia vaikutuksia.

Muita mainitsemisen arvoisia vaikutuksia ovat esimerkiksi öljyn kyky parantaa aivojen suorituskykyä ja etenkin muistin toimintaa, sekä tehostaa puolustusjärjestelmää tauteja vastaan.

Kaiken tämän lisäksi kaneliöljy sopii erityisen hyvin sellaisille yksilöille, jotka kärsivät diabeteksesta tai korkeasta verensokerista, sillä kaneliöljy auttaa alentamaan ja tasapainottamaan verensokeria.

Kaneliöljyä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, jos mielii tehostaa vatsarasvan palamista. Öljy on helppo valmistaa. Kaneliäljy on oiva apu laihdutukseen.

Miten kaneliöljy valmistetaan?

Some figure

 

Öljyn valmistamiseen käytetyt aineet ovat halpoja ja helposti saatavilla. Saattaa olla, että ainekset löytyvät kaapistasi jo nyt, eikä kauppareissua vaadita.

Ainekset

Valmistus

  • Täytä lasipurkki kanelitangoilla.
  • Kaada öljy tankojen päälle, ja varmista, että ne peittyvät kokonaan öljyyn (voit siis tarvittaessa katkoa kanelitankoja vähän).
  • Aseta purkki lämpimään paikkaan kotonasi ja anna sen uuttua kolme viikkoa, sekoita silloin tällöin. Sulje kannella.
  • Kun kolme viikkoa on kulunut, voit siivilöidä öljyn toiseen astiaan harsoa käyttämällä. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

Käyttö

Saavuttaaksesi kaikki hyödyt öljyn käyttämisestä, sinun tulee nauttia kaksi tippaa jokaisella päivän pääaterialla, eli aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Jo kuusi tippaa riittää rasvanpolton tehostamiseen ja laihtumisen tukemiseen.

On tärkeää, ettet ylitä tätä suositusmäärää, sillä muuten voi aiheutua negatiivisia sivuvaikutuksia. Ennen kaneliöljyn nauttimisen aloitusta, lue alta löytyvät huomautukset öljyn käytön suhteen.

Suositeltua lukemista: 10 rasvaa polttavaa ruoka-ainetta

Pidä nämä vinkit ja huomautukset mielessä

Some figure

 

Kaneliöljyn käytöllä on monia terveydelle suotuisia vaikutuksia ja se voi auttaa saavuttamaan painonpudotustavoitteet, mutta tästä huolimatta on tärkeää pitää silmällä kehon reaktioita öljyn käyttöön tiettyjen sivuvaikutusten varalta:

  • Paksusuolen tulehduksesta tai mahakatarrista kärsivien tulisi nauttia öljyä vain pieniä määriä, sillä vaikka kaneli voi olla hyödyllinen ja hoitava aines, se voi myös ärsyttää herkkää ruuansulatusjärjestelmää.
  • Jos sinulla on vatsahaavoja, tulee sinun välttää alkoholijuomien nauttimista. Alkoholi voi lisätä vatsan ärsytystilaa ja pahentaa limakalvojen tulehdusta.
  • Odottavien äitien ja raskautta toivovien naisten tulisi välttää alkoholin nauttimista yhdessä öljyn nauttimisen kanssa, sillä ainesten yhteisvaikutus voi stimuloida verenkiertoa kohdussa ja lantionpohjassa – tämä voi olla vaarallista raskauden etenemiselle.
  • Mikäli sairastat sydäntautia, tulee sinun keskustella lääkärisi kanssa öljyn nauttimisesta. Nauti öljyä vain, jos lääkärisi mielestä siitä ei ole haittaa. Pysyttele pienessä annostuksessa, sillä kaneli voi lisätä sydämen lyöntitiheyttä.
  • Pitkällinen kanelin ja kaneliöljyn käyttö voi olla haitallista terveydelle, sillä kaneli sisältää myrkyllistä ainesta kumariinia, joka voi suurissa määrissä aiheuttaa oksentelua ja munuaisten ärtymistä. Nauti siis kanelia kuuriluontoisesti.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.