Polta vatsarasvaa tällä mehulla

Tämän mehun ainekset sisältävät ominaisuuksia, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Yhdistä mehun nauttiminen osaksi terveellistä ruokavaliota ja liikuntasuunnitelmaa saadaksesi parhaat tulokset.

Maha on yksi niistä kehonosista, joka voi aiheuttaa paljon päänvaivaa. Vatsaa on vaikea saada littanaksi, ja usein makkaroita kertyy vyötärölle nopeasti. Monet meistä kaipaavatkin hoitoja, jotka auttavat polttamaan rasvaa juuri vatsan seudulta.

Ylimääräiset kilot näkyvät selkeästi vatsan alueella. Nesteturvotus, allergiat ja muut ongelmat voivat lisätä vatsan pullottamista.

Selättääksesi ongelman ja polttaaksesi vatsan alueen rasvaa tehokkaasti, on tärkeää noudattaa terveellisiä elämäntapoja, joihin kuuluu olennaisesti terveellinen ruokavalio ja liikunta.

Tämän lisäksi on olemassa tiettyjä lisätoimenpiteitä, joilla voit vähentää turvotusta ja poistaa kuona-aineita, jotka voivat saada vatsan pullottamaan.

Kokeile tätä herkullista ja tehokasta mehua, joka sisältää paljon ravintoaineita ja auttaa kehoa kiihdyttämään aineenvaihduntaa.

Ananas, kurkku, selleri, inkivääri ja sitruuna

Hedelmät poistamaan vatsarasvaa

 

Ainekset kuten ananas, kurkku ja selleri ovat kuuluisia diureettisesta eli nestettä poistavasta vaikutuksesta, joka poistaa elimistöstä liiallista nestettä ja kuona-aineita, jotka voivat nostaa painoa.

Inkivääri ja sitruuna sisältävät tulehdusta hillitseviä ainesosia, jotka vähentävät suoliston ärtymistä ja taistelevat yleisiä vatsaongelmia, kuten ilmavaivoja ja mahan pullotusta vastaan.

Yhdistämällä kaikki nämä hyvää tekevät ainekset yhteen tehokkaaseen mehujuomaan, puhdistat kehoa, pudotat painoa ja parannat terveyttäsi.

Mehujuoman päähyödyt ovat:

 • Se auttaa kehoa polttamaan rasvaa tehokkaammin.
 • Mehu sopii ummetuksen lievittämiseen ja ehkäisyyn, ja samalla se polttaa rasvaa vatsan alueelta.
 • Mehun diureettinen teho parantaa munuaisten toimintaa ja auttaa pitämään nestetasapainon kehossa ihanteellisella tasolla.
 • Auttaa sinua saavuttamaan ihannepainosi, sillä mehu pitää sinut kylläisenä pidempään ja ehkäisee napostelua.
 • Mehu kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvan palamista koko päivän ajan.
 • Mehun sisältämät antioksidantit ja ravintoaineet ehkäisevät vapaiden radikaalien haittavaikutuksia elimissä, kudoksissa ja soluissa. Vapaat radikaalit ovat molekyylejä, jotka voivat aiheuttaa solumuutoksia ja ennenaikaista vanhenemista.

Suositeltua lukemista: Ananas poistaa nestettä ja puhdistaa

Miten tämä mehu auttaa polttamaan vatsarasvaa?

Vatsarasva

Suurin osa vatsan alueelle kertyvästä rasvasta johtuu huonosta ravinnosta. Kun annat keholle epäterveellisen ravinnon sijaan antioksidantteja ja puhdistavia ainesosia terveellisen mehujuoman muodossa, tehostat kaloreiden palamista ja ehkäiset rasvakudoksen muodostumista.

Turvotus ja pöhötys voi olla seurausta vatsan ongelmista, ja mehun nauttiminen karkoittaa tämän ongelman nopeasti.

On hyvä pitää mielessä, että kun keho ei pysty poistamaan nesteitä kunnolla, ne kertyvät usein vatsalle ja muihin kehonosiin. Tämä voi nostaa riskiä verenkiertoelimistön ongelmiin ja ylipainon kehittymiseen.

Miten mehu valmistetaan?

Vihreä smoothie vatsarasvan polttoon

Mehussa käytetyt ainekset on helppo noutaa lähimmästä marketista, ja usein ne ovat suhteellisen edullisia sesongista riippuen.

Ainekset

 • ½ kurkku
 • 2 selleritankoa
 • 2 dl vettä
 • 1 sitruuna
 • ½ tl inkivääriä
 • 1 dl paloiteltua ananasta
 • ¼ vihreästä omenasta

Valmistus

 • Pese kurkku, selleri ja omena ja paloittele ne. Laita kaikki muut ainekset tehosekoittimeen paitsi sitruuna, josta puristat mehun.
 • Sekoita tasaiseksi ja lisää sitruunamehu lopuksi.

Suosittelemme mehun nauttimista tyhjään mahaan, sillä näin se toimii tehokkaimmin. Nauti lasillinen juomaa heti herättyäsi, ja saat kunnollisen aloituksen päivääsi: ehkäiset ummetusta, nesteytät kehoa ja saat aineenvaihdunnan toimimaan tehokaasti.

Nauti mehua joka aamu viikon ajan ja pidä kolme päivää väliä. Kun olet saavuttanut laihdutustavoitteesi, voit jatkaa mehun nauttimista 2-3 kertaa viikossa.

Suositeltua lukemista: 5 tärkeää vesimelonin hyötyä

Huomio!

Tämä mehujuoma voi auttaa sinua laihtumaan, mutta se ei ole mikään ihmemenetelmä, joka voi polttaa rasvaa itsekseen. Mehu toimii vain osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota ja liikuntasuunnitelmaa.

Älä koskaan käytä mehujuomaa ateriankorvikkeena, sillä siitä ei saa tarpeeksi kehon kaipaamia ravintoaineita. Älä näännytä kehoasi, sillä se johtaa vain haitallisiin vaikutuksiin.

Juoman liiallinen nauttiminen voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia, joten nauti korkeintaan 2 lasillista päivässä.