Logo image
Logo image

Vahvista hiuksia kotitekoisella yrttihoitoaineella

3 minuuttia
Tämä yrteistä valmistettu kotitekoinen hiustenhoitoaine lisää tukkasi hyvinvointia tehostamalla kasvua sekä estämällä irtoilua. Jatka lukemista ja kokeile - tulet ihastumaan!
Vahvista hiuksia kotitekoisella yrttihoitoaineella
Karla Henríquez

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Karla Henríquez

Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Hiusten hoitoaineet ovat yksi niistä tuoteryhmistä, joita suurin osa naisista ei halua jättää pois kauneudenhoidon rutiineistaan. Vahvista hiuksia sekoittamalla omaa luonnollista hoitoainetta.

Hiustenhoitotuotteet tuotteet auttavat vahvistamaan tukkaa. Samalla ne taistelevat tavallisia vaurioita vastaan, joita ovat esimerkiksi hiusten kuivuus, kaksihaaraiset ja liiallinen hiustenlähtö.

Yleensä hoitoaineita käytetään ennen tai jälkeen shampoon, mutta niitä voidaan hyödyntää myös ilman muita tuotteita hiusten suojaamiseksi ja kiillon lisäämiseksi.

Jos käytät tällaista tuotetta säännöllisesti, voit tarjota hiuksillesi runsaasti antioksidantteja, öljyjä ja elintärkeitä aminohappoja. Yhdessä nämä antavat tukallesi terveen ulkonäön.

Voit löytää kyseisiä tuotteita kaupoista vaikka millä mitalla, mutta lisäksi valittavanasi on luonnollisia vaihtoehtoja, joista saat aivan samanlaiset tulokset. Miksi et siis vahvista hiuksia luonnonmukaisella vaihtoehdolla?

Tässä artikkelissa haluamme kertoa, kuinka voit valmistaa oman luonnollisen hoitoaineesi yrteistä ja omenaviinietikastaTällä tavalla voit hemmotella tukkaasi ilman, että joudut käyttämään siihen suurta määrää rahaa.

Kokeile ihmeessä, sillä tulet rakastamaan tätä hiuksia tehokkaasti ravitsevaa yrttihoitoa!

Hiustenhoitoaine yrteistä ja omenaviinietikasta

Tämä yrteistä valmistettu hoitoaine on vaihtoehtoinen ratkaisu kaupan tuotteille, ja siinä yhdistyvät rosmariinin ja omenaviinietikan hoitavat ominaisuudet, jotta voisit antaa hiuksillesi täysipainoisen käsittelyn.

Sen aktiiviset yhdisteet ravitsevat juuriasi tehokkaasti. Imeytymisen jälkeen ne muodostavat suojan sellaisia ongelmia kuten hilsettä ja liiallista hiusten irtoilua vastaan.

Toisin kuin lukuisat öljyiset tuotteet, tämä seos ei muuta hiustesi luonnollista öljyn tuotantoa. Lisäksi se myös säätelee hikirauhasiasi.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka hoitoaine ei olekaan aivan yhtä kermainen koostumukseltaan kuin kauppojen tarjoamat vaihtoehdot, se kosteuttaa tukkaasi sekä tekee siitä kiiltävän. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että se vaikuttaa aiheuttamatta hiuksillesi kuivuutta tai liiallista rasvaisuutta.

Rosmariinin hyödyt hiusten kannalta

Some figure

Rosmariini on yksi kaikkein hyödyllisimmistä kasveista hiusten hoitamiseksi tehokkaasti, sillä se vaikuttaa niiden terveyteen monella tapaa.

Sen antioksidanttivaikutukset edistävät päänahan myrkkyjen poistumista. Samaan aikaan se luo suojaavan muurin sitä vahinkoa vastaan, jonka vapaat radikaalit aiheuttavat.

Kun sen ravinteet imeytyvät, verisuonesi laajenevat paremmin, ja tämän tuloksena hiustesi karvatupet tulevat stimuloiduiksi, mikä puolestaan edistää tukan kasvua.

Lisäksi rosmariini toimii desinfioivana ja sientä torjuvana hoitona, mikä auttaa hallitsemaan sellaisten bakteerien ja sienen kasvua, jotka sijaitsevat päänahassa.

Rosmariinissa on luonnollisia pigmenttejä, joten se on hyvä tuote ennenaikaisen harmaantumisen estämiseksi.

Omenaviinietikan hyödyt hiusten kannalta

Some figure

Omenaviinietikka on luonnollinen tuote, josta on tullut hyvin suosittu viime vuosina. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin hyvä vaihtoehto kauppojen hoitoaineille.

Sen sisältämät luonnolliset hapot säätelevät päänahan pH-tasoja. Lisäksi se sulkee orvaskeden, jotta liiallista hiustenlähtöä voitaisiin estää tehokkaammin.

Nämä ominaisuudet estävät muutoksia hikirauhasissa, ja ne myös pitävät kosteuden hiusten juurissa.

Voit myös luottaa omenaviinietikan loistaviin vaikutuksiin sientä torjuvana tuotteena, ja se estää hilsettä ja ihon tulehduksia.

Jos tämä kaikki ei kuitenkaan vielä riitä vakuuttamaan sinua omenaviinietikan hyödyistä hiustenhoidossa, muista että se pitää tukan vahvana, täyteläisenä ja vapaana sellaisista ongelmista kuten pörröisyydestä ja kaksihaaraisista.

Vahvista hiuksia yrttihoidolla

Some figure

Esittelemämme hoitoaine on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat sileän ja kiiltävän tukan ilman haitallisia kemikaaleja.

Se saadaan aikaiseksi erittäin edullisista tuotteista, ja tämä resepti on myös erittäin helposti toteutettavissa. Kun lisäät hoidon osaksi kauneudenhoidon rutiiniasi, voit vähentää jäämiä ja kuollutta ihoa – nämä ovat tekijöitä, joita yleensä jää jumiin lähelle päänahkaa.

Tarvittavat ainekset

 • 5 ruokalusikallista tuoretta rosmariinia
 • 5 dl vettä
 • 2,5 dl omenaviinietikkaa
 • 6 pisaraa eteeristä rosmariinin öljyä
 • 6 pisaraa eteeristä minttuöljyä

Toimi näin

 • Ota tuore rosmariini ja sekoita se veteen kattilassa.
 • Laita kattila alhaiselle lämmölle 30-40 minuutin ajaksi ja peitä se, jotta et menetä mitään ainesten ominaisuuksista höyryn kautta.
 • Kun 40 minuuttia on kulunut, siivilöi neste ja anna sen viilentyä.
 • Kun neste on huoneenlämpöistä, laita sekaan omenaviinietikka ja molemmat eteerisistä öljyistä.
 • Sekoita puisella lusikalla ja anna olla 12 tunnin ajan.
 • Kaada hoitoaine spray-pulloon, ja laita se talteen viileään ja pimeään paikkaan.

Kuinka tätä hoitoainetta käytetään?

 • Pese tukkasi normaalilla shampoolla. Ota sitten erilleen useampi osa tukkaasi ja laita niihin hoitoainetta. Levitä sitä päänahkaasi hellävaraisin, pyörivin ja hierovin liikkein.
 • Anna aineen kuivaa ilman, että huuhtelet hiuksiasi. Toista hoitoa joka päivä.

Onko tukkasi samea ja eloton? Valmista tätä luonnollista hoitoainetta ja anna tukallesi terve ulkonäkö ilman haitallisia kemikaaleja. Vahvista hiuksia yrttien ja omenaviinietikan voimalla!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.