Kuinka valmistetaan selluliittihoito alkoholista ja rosmariinista

· lokakuu 25, 2016
Tämän alkoholi-rosmariinihoidon voi ostaa myös valmiiksi tehtynä. On kuitenkin parasta valmistaa se itse varmistaaksesi sen puhtauden ja hyvän laadun.

Selluliitti on yleinen ongelma, jonka saa aikaan pehmytkudosten tulehtuminen johtuen joko ongelmista verenkierrossa tai imusuonistossa. Se tunnetaan ihonalaisen rasvan kerääntymisestä pieniksi nystyröiksi, jotka muistuttavat appelsiinin kuoren koloja.

Yli 90 % naisista kärsii jossain elämänsä vaiheessa selluliitista johtuen hormonaalisista muutoksista, ylipainosta tai liikunnan vähäisyydestä. Vaikka selluliittia voi kerääntyä myös miehille, kärsii siitä kuitenkin eniten naisväestö. Selluliittia voi ilmestyä kenelle tahansa painosta riippumatta.

Tähän mennessä ei ole löydetty tarkkaa syytä, mikä aiheuttaa selluliitin ilmestymisen, joten sen hoitaminen on vaikeaa. On kuitenkin todistettu, että huonoilla elämäntavoilla on paljon tekemistä asian kanssa.

Meidän onneksemme on kuitenkin olemassa monia kosmeettisia tuotteita ja hoitoja, jotka ovat tarkoitettu taistelemaan selluliittia vastaan ja jättämään iho kiinteäksi ja sileäksi. Ongelma näiden tuotteiden kohdalla on kuitenkin se, että ne ovat usein kalliita, eivätkä välttämättä ole saatavilla kaikille, jotka haluaisivat niitä käyttää.

Hyvä uutinen on se, että on olemassa 100 % luonnollisia ja edullisia hoitoja, jotka tuottavat erinomaisia tuloksia, kun niitä käytetään säännöllisesti.

Suosittu alkoholi-rosmariinihoito on yksi esimerkki tällaisista hoidoista. Se on tuote, jonka ulkoinen käyttö voi huomattavasti vähentää selluliittiongelmia.

Tänään haluamme jakaa sen ominaisuuden kanssasi ja antaa sinulle yksinkertaisen reseptin, jota voit kokeilla kotonasi.

Ota resepti ihmeessä ylös!

Miksi käyttää alkoholi-rosmariinihoitoa?

selluliitti

Rosmariinialkoholi on yksi parhaista tavoista imeyttää kyseisen yrtin hyvät ominaisuudet ihoomme.

Sen hyödyt johtuvat sen voimakkaista tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista, jotka parantavat verenkiertoa, taistelevat nesteiden kertymistä vastaan ja vähentävät tulehdusta kudoksissa. Sitä käytetään myös luonnollisena kasvovetenä, joka auttaa ihoa pysymään kiinteänä ja ehkäisee ihon veltostumista.

Näiden tärkeiden ominaisuuksien vuoksi naiset ovat käyttäneet rosmariinia selluliittia ehkäisevissä kauneudenhoitorutiineissaan jo hyvän aikaa.

Ennen kuin päätät käyttää sitä, on kuitenkin hyvä tietää, ettei kyseessä ole ihmetuote.

Vaikka tämän alkoholi-rosmariinihoidon on todettu omaavan lukuisia hyötyjä selluliitin hoidossa, ei kuitenkaan pitäisi odottaa sen hävittävän kaikkia ongelmia, sillä myös muut tapasi vaikuttavat selluliitin esiintymiseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että selluliittia vastaan taistellaksesi sinun tulisi tarkkailla ruokavaliotasi, harrastaa riittävästi liikuntaa ja ottaa käyttöön myös muita hyviä tapoja, jotka edesauttavat rasvan palamista.

Lue myös: 7 selluliittia lisäävää ruokaa

Alkoholi-rosmariinihoidon resepti

ainesosat

Koska rosmariinialkoholilla on monia erilaisia terveyteen liittyviä käyttötapoja, on sitä saatavana kaupallisina valmisteina apteekeissa ja terveysruokakaupoissa.

Suosittelemme kuitenkin itsetehtyä liuosta, sillä valmistamalla hoidon itse voit varmistaa sen olevan 100-prosenttisesti luonnonmukainen.

Ainesosat

 • 5 tuoretta rosmariinin oksaa, lehdet ja kukat mukaan lukien
 • n. 150 ml isopropanolia
 • 1 ilmatiivis lasipullo

Valmistus

 • Pilko tuore rosmariini pieniksi paloiksi ja laita palat lasipulloon.
 • Lisää alkoholia, kunnes se peittää rosmariinin palaset kokonaan.
 • Sulje lasipullo tiiviisti ja säilytä sitä pimeässä kahden viikon ajan.
 • Tämän jälkeen käytä puhdasta kangasta suodattaaksesi rosmariinin pois alkoholin seasta.

Käyttötapa

 • Ensimmäiseksi sinun tulisi kuoria hoidettava ihoalue parantaaksesi alkoholin imeytymiskykyä.
 • Tämän jälkeen kuivaa alue, kasta puuvillakangas rosmariinialkoholiin ja hiero se ihoon hellävaroen.
 • Käytä ylöspäin suuntautuvia liikkeitä. Aloita polvien alueelta ja siirry ylöspäin kohti reisiä ja lonkkia.
 • Keskity jalkojen takaosiin pakaroiden alapuolelle, missä selluliittia yleisimmin esiintyy.
 • Anna alkoholi-rosmariinihoidon imeytyä 15 minuutin ajan ennen huuhtelemista viileällä vedellä.
 • Viimeistele hoito kiinteyttävällä voiteella parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
 • Toista tämä hoitomenetelmä joka päivä keskittyen ongelma-alueisiisi.

Huomioi, että tulokset eivät ole heti näkyvissä, ja ne saavutetaan vain, jos käytät tuotetta johdonmukaisesti. Ole kärsivällinen ja seuraa kaikkia suosituksiamme alkaaksesi nähdä tuloksia.

Varmista, että käyttämäsi ainesosat ovat puhdasta ja hyönteismyrkytöntä tavaraa, ja valmista hoito tämän reseptin mukaan saadaksesi siitä parhaat hyödyt.