Maksaa puhdistavia juomia

Maksa on tärkeä elin, joka poistaa bakteereita, myrkkyjä, viruksia, torjunta-aineita, lääkkeitä ja muita haitallisia aineita kehostamme. On tavallista, että välillä maksa tukkeutuu ja kaipaa puhdistusta. Mutta miten voit puhdistaa maksaasi? Haudutetut juomat on loistava tapa puhdistaa maksa luonnollisesti. Me kerromme miten.

Luonnonlääketieteen mukaan ensimmäinen askel sairauden hoidossa on poistaa myrkyt kehosta. Näin keho saavuttaa terveellisemmän tasapainon. Jotta et sairastuisi johonkin maksasairauteen, on hyvä puhdistaa maksasi ainakin kerran tai kaksi kuukaudessa käyttäen luonnon omia lääkkeitä. Joten kokeilkaapamme.

Mistä tietää milloin maksa kaipaa puhdistusta?

Maarianohdake

Maarianohdakkeen salaisuus on sen siemenissä. Niissä on silymariinia, joka on antioksidanttina toimiva flavonoidi. Se auttaa maksaa uudistumaan, helpottaa rasvojen sulatusta ja estää myrkyllisten aineiden tunkeutumista maksan soluihin. Maarianohdake on okein sopiva ja tarpeellinen aine myrkkyjen poistamiseen.

Ohjeet

Maarianohdakkeen siemeniä on saatavilla luontaistuotekaupoissa. Se on yksi myydyimmistä luontaistuotteista. Tosin sen hyödyt eivät siirry 100 %:sti haudutettuna, koska silymariini on aktiivinen ainesosa, joka ei ole vesiliukoinen.

Asiantuntijat suosittelevat ottamaan maarianohdakkeen siemeniä kapseleina tai pillereinä. Jos kuitenkin haluat nauttia maarianohdaketta haudutettuna, ota ruokalusikallinen maarianohdakkeen siemeniä, murskaa ne ja lisää ne kupilliseen kiehuvaa vettä. Anna hautua 20 minuuttia.

Salviajuoma

Boldo-kasvi

 

Boldo-kasvijuoma auttaa ruuansulatuksessa, se huolehtii vatsan ja suoliston hyvinvoinnista ja ennen kaikkea se suojelee maksaa. Se on loistava liittolainen.

Ohjeet

Tätä kasvia on saatavilla luontaistuotekaupoissa. Se on helppo valmistaa, sinun tarvitsee vain lisätä teelusikallinen kuivattuja lehtiä kupilliseen kiehuvaa vettä. Anna hautua ja juo aterioiden jälkeen.