Logo image
Logo image

Flirttailun taide - 5 askelta miehen viettelemiseksi

5 minuuttia
Viettelyn merkitys ei ole mikään uusi asia - jo muinaisista ajoista lähtien katse on pystynyt synnyttämään viehätyksen kahden ihmisen välillä.
Flirttailun taide - 5 askelta miehen viettelemiseksi
Viimeisin päivitys: 25 marraskuuta, 2018

Mitä tulee flirttailun peliin, kannattaa käyttää kaikkia niitä “aseita”, joita on tarjolla. Ja miksipä ei kannattaisi rikkoa muutamia sääntöjäkin? Ne ajat ovat menneet kauan sitten, jolloin naisen piti odottaa, että mies tulee liehittelemään. Nykyisin myös nainen voi ihan hyvin tehdä aloitteen.

Tässä artikkelissa emme keskity siihen miltä ihminen näyttää, vaan sen sijaan siihen mikä parhaiten saa toisen huomion kiinnitettyä.

Mikä se sitten on, joka todella tuo miehen naisen luo? Ensin tässä tulee katsoa hiukan perustason psykologiaa ja sosiaalisia tekniikoita, jotka eivät koskaan mene pieleen. Jatka lukemista, jos olet joskus miettinyt, miten flirttailla paremmin – tässä tulevat viisi tapaa, joilla saat miehen kiinnostuksen heräämään!

Flirttailun taide eli kuinka mies vietellään?

Miehen vietteleminen on asia, joka vaatii ennen kaikkea sitä, että tunnet itsesi. Että tiedät kuka olet, ja että olet varma itsestäsi.

Sinun on tarpeen säteillä itseluottamusta huolimatta siitä, miltä näytät (oletko meikannut vai et, ovatko hiukset täydellisesti vai eivät). Flirttailun avainasioita ovat seuraavat vaiheet:

  • Rohkaise häntä ensinnäkin olemaan kiinnostunut, mutta myös haluamaan sinua.
  • Ole hänelle sellainen ihminen, johon hän voi luottaa.
  • Lähetä merkkejä, joissa on hiukan tulkinnan varaa.
  • Luo illuusio siitä, että toiset miehet haluavat sinua.
  • Saa hänet uskomaan, että hän tarvitsee sinua.

Lisäksi on sanottava, että naisellisuus ei koskaan voi hävitä. Nainen, jolla on ymmärryksen, rehellisen haavoittuvaisuuden ja itsenäisyyden piirteet, saa usein miesten huomion – nämä ovat ehdottomasti asioita, jotka saavat miehen kiinnostuksen heräämään.

Katsotaan sitten flirttailun tekijöitä hiukan tarkemmin, eli mistä siinä on oikein kyse? Miten viettely käytännössä onnistuu?

1. Herätä kiinnostus

Some figure

Ensimmäiseksi sinun tulee kysyä itseltäsi tätä: Mikä saattaisi saada sinut näyttämään haavoittuvaiselta sille ihmiselle, jonka haluat vietellä? Analysoi sitä, mikä voisi muuttua kehonkielessäsi ja liikkeissäsi.

On hyvä hymyillä ja näyttää siltä, että olo on mukava (vaikka tämä olisikin vain näyttelyä!).

Missään tapauksessa ei kannata antaa miehen nähdä, että olet hermostunut, eli esimerkiksi hiusten kiertäminen sormien ympärille, huulen pureminen tai änkytys puhuttaessa eivät ole hyviä asioita flirttailtaessa.

Ole energinen ja luova, kun ryhdyt keskustelemaan miehen kanssa. Näin pystyt olemaan itsevarmempi sekä saamaan hänen kiinnostuksensa heräämään.

2. Saavuta luottamus

Avainasia on lähestyä toista hienovaraisesti, sillä jos olet liian suora, riskinä on saada aikaan vastustusta. Viettelyn tulisi tapahtua vähitellen, jotta mies ei heti huomaa mitä on tapahtumassa.

Voit aloittaa lähestymisen kolmannen osapuolen kautta, mutta oman käytöksesi tulee olla neutraali. On aina parempi antaa miehelle mahdollisuus puhua, jotta voit analysoida vahvuuksiasi, heikkouksiasi ja mahdollisuuksiasi.

Viettelyn taiteessa voittaja on se joka pitää päänsä kylmänä, sillä jos annat tunteidesi johdattaa sinua, tulet menettämään hallinnan tilanteesta.

3. Poista epäselkeys

Some figure

Seuraava vaihe on sitten se, että sinun tarvitsee saada toinen kiinnittämään huomiota itseesi.

Kuinka tämä tapahtuu?

Kyseessä on ennen kaikkea se, että annat ristiriitaisia merkkejä, jotka voivat aiheuttaa hiukan epäröintiä.

Tämä tarkoittaa sitä, että tulee olla hellävarainen ja älykäs, mutta samalla älä kuitenkaan pelkää näyttää hiukan heikkoutta. Näin pystyt saamaan miehen ymmälleen, ja mysteeri tulee pitämään hänet lähellä itseäsi.

Ota seuraava ajatus ohjeeksesi:

Tuotemarkkinoinnissa sinulle tarjotaan tiettyä tuotetta siten, että kaikki sen ominaisuudet näytetään, ja siitä tulee niin vastustamaton, että haluat kokeilla kyseistä tuotetta aivan heti. Suhteissa asia menee itse asiassa hyvin samanlaisella tavalla, ja tällöin fantasia tulee kuvaan mukaan. Se, että et salli “tuotteen” kokeilun tekee sinusta haasteen. Tässä on tietysti kyseessä kilpailuvietti, ja mies haluaa “saada sinut”.

On tärkeää muistaa, että ei kannata tuntea oloa varmaksi siitä, että mies on kiinnostunut ennen kuin hän osoittaa, että hän pitää sinun fyysisestä seurastasi, mutta lisäksi tuntee myös poissaolosi.

Tapasi pukeutua ja huultesi väri varmistavat, että mies kääntyy katsomaan sinua. Tavoitteena on kuitenkin saada hänen mielensä vangittua, eli pelkkä asu ei riitä.

Tämän tehdäksesi sinun tulee laittaa kiinnostuksen puute ja epävarmuus mukaan sekoitukseen, eli älä ole kovin ujo äläkä kovin kylmä – sekoita näitä kahta, jotta saat miehen kiinnostumaan.

4. Herätä kateus

Miksi haluamme sitä, mitä toisilla on? Psykologiassa on eräs käsitys nimeltään “puuttuvan palan oireyhtymä”, ja se kuvaa sitä, kuinka ihminen haluaa sitä, mitä hänellä itsellään ei ole.

Tämä tilanne ei ole ainoastaan rakkauden asia, sillä sitä näkee päivittäin eri yhteyksissä. Me tunnemme painetta, kun joku toinen saa sellaista, mitä meillä ei ole.

Tämä on tyytymättömyyttä, jonka vuoksi emme pysty menemään eteenpäin, ja se saa aikaan huolestuneisuutta. Nainen, jota muut välttelevät, ei herätä miehissä kiinnostusta.

Sinun tulee näyttää itsesi haluttavana ihmisenä, jotta mies uskoo, että muut miehet tavoittelevat sinua. Tämä tulee automaattisesti lisäämään arvoasi, ja mies tulee yrittämään päästä seuraasi.

5. Ole tarve

Some figure

Tyytyväinen ihminen on vaikea vietellä. Sinun tulee siis saada mies uskomaan, että hän tarvitsee sinua. On monia naisia, jotka suoraan tai epäsuoraan ovat kilpailijoitasi.

Sinun tarvitsee näyttää parhaat puolesi sekä antaa sellainen kuva, että olet parempi.

Voit aloittaa menemällä herkkiin aiheisiin: sellaisiin asioihin menneisyydessäsi, jotka näyttävät hänelle, että olet paljon parempi kuin muut naiset.

Parasta on olla sekä rehellinen että varma, jotta hän saisi selville, että olet sellainen ihminen johon hän voi luottaa ja jonka kanssa hän voi olla haavoittuvainen.

Tämä on yksi tapa saada aikaan se askel, joka vie suhteen ystävyyttä pidemmälle. Jos olet löytänyt toisessa haavan, halu täyttää tämä tyhjiö tulee osoittamaan hänelle, että olet se nainen, joka pystyy vastaamaan hänen tarpeisiinsa. Mahdollisuus tyhjiön täyttymiseen on heikkous, jota usein käytetään viettelyssä.

Ole hurmaava, mutta myös hienovarainen. Älä tunkeile hänen tilaansa, ja anna hänen etsiä sinut käsiinsä. Jos sen sijaan olet tunkeileva, hän tulee vain juoksemaan karkuun.

Varmista, että kun mies on sinun kanssasi, hän tuntee olonsa rauhalliseksi ja mukavaksi, ja että erottuanne hän tulee kaipaamaan sinua.

Onko viettely taito, jota haluat parantaa? Kokeile näitä flirttailun ideoita, ja katso tuottavatko ne tuloksia! Oletko valmis saamaan tavoittelemasi miehen itsellesi?

 

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.