4 tehokkainta antikarsinogeenistä siementä

19 marraskuun, 2018

On olemassa monta eri antikarsinogeenistä siementä, jotka voivat auttaa ehkäisemään syöpää tai tukemaan kemoterapiahoitoja, mutta niitä ei tulisi koskaan käyttää hoitojen sijasta.

Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnolla on tarjota meille aineita, jotka sisältävät voimakkaita antikarsinogeenejä. Nämä löydökset ovat käyneet ilmi erityyppisten syöpien hoitokeinojen parantamisen etsinnöissä. Erinomaista näissä aineissa on se, että ne eivät aiheuta lainkaan negatiivisia sivuvaikutuksia.

Tällä hetkellä kemoterapia jatkaa suosiotaan eniten käytettynä hoitona taistelussa syöpää vastaan, siitäkin huolimatta, että sen on todistettu vaarantavan terveellisen kehon ja niiden elinten soluja, joihin syöpä ei vaikuta.

Hyvä uutinen on se, että on paljon ihmisiä, jotka ovat tietoisia syövän ehkäisyn mahdollisuuksista. Nämä ihmiset etsivät tietoa alkaakseen syödä ruokia, jotka voivat ehkäistä heidän riskiään sairastua syöpään.

Luonnonmukaiset rohdot on tarkoitettu pienentämään mahdollisuuksia eri syöpätyyppien kehittymiseen. Lisäksi ne vahvistavat vastustuskykyä ja joissain tapauksissa voivat auttaa estämään pahalaatuisten solujen kasvamisen.

Jotkin näistä luonnonmukaisista vaihtoehdoista sisältävät näitä neljää antikarsinogeenistä siementä, joiden ravinto-ominaisuudet ovat antaneet hyvin positiivisia tuloksia taistelussa kasvaimia vastaan.

1. Omenan siemenet

omenat antikarsinogeenistä siementä

Monet asiantuntijat luokittelevat omenan siemenet yhdeksi voimakkaimmista antikarsinogeenisistä siemenistä, ja jopa yhdeksi voimakkaimmista antikarsinogeenisistä ainesosista maailmassa.

Mutta miksi niin harva tietää asiasta? Kuten niin monissa muissakin tapauksissa tietyt organisaatiot eivät halua ihmisten tietävän tästä, sillä he haluavat kehittää synteettisiä lääkkeitä syövän hoitoon suurten tuottojen toivossa.

Näiden siementen on tieteellisesti todistettu estävän pahalaatuisten solujen kasvua erityyppisissä syövissä, kuten:

Omenan siementen fytokemiallisten yhdisteiden on todettu olevan tuhat kertaa tehokkaampaa hidastamaan syöpäsolujen kasvua verrattaessa Adriamyciniin, joka on maailmanlaajuisesti käytettävä kemoterapialääke.

Hämmästyttävintä tässä on se, että siemenet tuhoavat ainoastaan syöpää aiheuttavia soluja jättäen terveet solut rauhaan.

Vaikka se on totta, että ne sisältävät pienen määrän syanidia, se on ainoastaan tappavaa, jos sitä käytetään erittäin suurina annoksina. Syö siis omenan siemeniä vain pieniä määriä kerrallaan.

2. Viinirypäleen siemenet

rypäleet ja siemenet antikarsinogeenistä siementä

Viinirypäleen siemenuute sisältää runsaasti antioksidantteja, flavonoideja ja aktiivista yhdistettä B2G2. Tämä yhdiste voi auttaa syöpäsolujen torjunnassa.

Aiemmin uskottiin, että viinirypäleen siemenuutteen bioaktiiviset yhdisteet pystyivät valikoivasti hyökkäämään syöpäsoluryhmiä vastaan, mutta nykypäivänä on osoitettu, että kyseessä onkin B2G2-yhdiste.

Kaikki viittaa siihen, että tämä tuote vahingoittaa ympäristöä, jota solut tarvitsevat kasvaakseen, konkreettisesti muuttaen niiden DNA:ta lisäämällä reaktiivisten happiradikaalien määrää.

Se myös vähentää polkuja, jotka mahdollistavat solujen lisääntymisen, joka voi vähentää pahalaatuisen kasvaimen kasvua jopa 67 %.

3. Pellavansiemenet

Niiden suuren lignaanipitoisuuden ansiosta myös pellavansiemenet voidaan lisätä mahdollisten antikarsinogeenisten siementen listalle.

Niiden on todistettu olevan tärkeässä roolissa rintasyövän ehkäisyssä ja hoidossa toimien samalla fytoestrogeeneinä.

Tämä muutama vuosi sitten suosituksi tullut siemen kykenee edistämään solukuolemaa kasvainsoluissa, samalla ehkäisten verisuonten uudismuodostusta, mikä saattaa puolestaan auttaa ehkäisemään etäpesäkkeiden syntyä.

Pellavansiemenet ovat myös tärkeä alfalinoleenihapon lähde, joka on välttämätön Omega-3 -rasvahappo, joka ehkäisee syöpää ja muita kroonisia sairauksia.

4. Persikansiemenet

persikat antikarsinogeenistä siementä

Persikat sisältävät tärkeän määrän B17-vitamiinia, jolla on antikarsinogeeninen vaikutus kehoon.

Tämä vitamiini ei ainoastaan ole loistava ehkäisemään syöpää, vaan se voi olla myös erittäin hyödyllinen potilaille, joilla on jo syöpä.

Näitä siemeniä käyttääksesi sinun tarvitsee vain rikkoa persikan kivi vasaralla ja sen jälkeen syödä vain siemenosa, joka sijaitsee kuoren sisällä ja on mantelin muotoinen.

Ota kuitenkin huomioon, että B17-vitamiinitarpeesi tulisi tulla suoraa persikoista, sillä kaupoissa myytävät lisäravinteet eivät sisällä samoja entsyymejä ja kofaktoreita, joita siemen sisältää.

Peittääksesi siemenen kitkerää makua voit sekoittaa siihen hieman muskottipähkinää, raakaa ohraa tai raastettua kookosta.

Antikarsinogeenistä siementä syödessäsi pidä tämä mielessä!

Jokaisella edellä mainitulla siemenellä on todistettu olevan antikarsinogeenisiä vaikutuksia, mutta niiden ei silti ole todistettu parantavan syöpää kokonaan.

Näiden siementen säännöllinen syöminen on loistava tapa ehkäistä syövän syntymistä. Niitä voi myös käyttää muiden syöpähoitojen yhteydessä.

Niitä tulisi myös nauttia lääkärin valvonnan alla ja pienissä määrin. Jotkut ihmiset voivat kokea negatiivisia sivuvaikutuksia, jos siemeniä nautitaan liikaa.