Logo image
Logo image

Vaihtoehtoinen syöpähoito kemoterapialle

2 minuuttia
Vaihtoehtoinen syöpähoito kemoterapialle
Viimeisin päivitys: 09 huhtikuuta, 2016

Syöpä on yksi johtavista kuolemanaiheuttajista maailmassa ja vielä huolestuttavampaa on se tosiasia, että eri tyyppisten kasvainten diagnosoitujen tapauksien määrä on nousussa. Moderni lääketiede on kehittynyt viimeisten muutaman vuosisadan aikana ja useita hoitokeinoja on kehitetty kukistamaan syöpää. Siitä huolimatta, kaikki eivät saa tarvitsemaansa apua näistä hoidoista ja sairaus voittaa lopussa.

Vaikka kemoterapia on yksi käytetyimmistä syöpähoidoista, on olemassa myös vaihtoehtoisia hoitoja jotka tarjoavat lupaavia lopputuloksia. Näitä hoitoja ei tulisi käyttää tavallisen lääkehoidon sijasta vaan tukemaan sitä.

Huomaa, että nämä hoidot eivät toimi samoin kaikilla syöpäpotilailla ja hoidon teho riippuu suuresti siitä, miten sairaus on edennyt. Jos sinulla on todettu syöpä, älä jätä lääkärin määräyksiä ja hoitoja kesken, vaan ota tämä luonnollinen hoito perinteisten lääketieteellisten hoitojen tueksi.

Voikukkatee syövän taistelussa

Some figure

Yksi kiinnostavista vaihtoehtoisista hoidoista syöpää vastaan on nöyrä voikukka. Tämä kasvi on suosittu ympäri maailmaa, koska sillä on paljon terveysvaikutteita, se on voimakas syöpähoito ja se voi olla jopa tehokkaampi kuin kemoterapia. Voikukkatee vaikuttaa syöpäsoluun ja hajoittaa sen osia alle 48 tunnissa.

Tämä kasvi on jätetty huomioitta vuosia, mutta nykyään tiedetään, että se sisältää paljon parantavia ominaisuuksia jotka tekevät siitä varteenotettavan säilytettävän kotikeittiössä. Antiikin aikaan voikukkia käytettiin siirappien ja hauteiden tekoon joilla hoidettiin useita terveysongelmia. Nykyään tiedetään, että sen hyödyt ovat jopa suuremmat mitä aiemmin ajateltiin. Esimerkiksi sen juuri sisältää parantavia ominaisuuksia jotka voivat auttaa syövän hoidossa.

Voikukkaa tutkineet tiedemiehet ovat selvittäneet, että voikukan juuri on tehokkaampi syövän hoidossa kuin kemoterapia, koska se kohdistuu ainoastaan syöpäsoluihin, jättäen terveet solut koskemattomiksi, toisin kuin kemo.

Voikukalla on diureettisia ominaisuuksia, se stimuloi sapen eritystä, puhdistaa maksaa, auttaa allergioissa ja alentaa kolesterolia. Se sisältää B6-vitamiinia, tiamiinia, riboflaviinnia, C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, potassiumia, foolihappoa ja magnesiumia. Se sisältää myös jopa 535 % vaaditusta päiväannoksesta K-vitamiinia ja noin 110 % suositellusta päiväannoksesta A-vitamiinia.

Voikukkateen ihme

Some figure

Kanadassa Windsorin yliopiston tekemä tutkimus selvitti, että voikukan juuri voi tehokkaasti tuhota syöpäsoluja tuhoamatta terveitä soluja.

Tämä tutkimus on upea uutinen lääketieteelle, koska tulosten mukaan juurista tehty tee vaikuttaa ainoastaan syöpäsoluihin, aiheuttaen niiden hajoamisen 48 tunnissa ja jättäen terveet solut koskemattomiksi. Tutkimus selvitti, että pitkäaikainen voikukanjuuriteen nauttiminen on tehokas syöpähoito, joka voi tuhota suurimman osan potilaiden syöpäsoluista, antaen toivoa syöpää vastaan taisteleville.

Näiden lupaavien tulosten avulla tutkijatiimi on jo saanut lisätukea jatkaakseen tämän ihmeellisen kasvin tutkimista.

John di Carlo, 72-vuotias potilas, on vakuuttunut voikukan parantavista ja syövänvastaisista ominaisuuksista, tarjoten uskonsa ja lausuntonsa, että se todellakin toimii. Potilas kävi läpi intensiivisen ja agressiivisen kemoterapiahoidon joka kesti 3 vuotta kun hän taisteli terveydestään parantuakseen tästä sairaudesta. Tämän ajan jälkeen lääkärit suosittelivat, että hän menisi kotiinsa viettämään viimeiset päivänsä rakkaittensa kanssa.

Toivo ja halu elää ajoi di Carlon etsimään vaihtoehtoisesta lääketieteestä apua ja löysi voikukkajuuren teen. Natural News -uutisten mukaan neljän kuukauden jälkeen etenemisen taso laski ja potilas koki osittaisen tai täydellisen sairauden pysähtymisen.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.