8 käyttötapaa viinirypäleen siemenille

Viinirypäleitä valittaessa monet meistä hakeutuvat siemenettömien rypäleiden luokse. Usein siemeniä ei syödä, vaan ne syljetään pois ja heitetään roskiin, mutta tämän voisi tehdä toisinkin ja siementen syöminen on itse asiassa todellinen terveysteko.

Saatat yllättyä kuullessasi, että viinirypäleen siemenillä on paljon terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Viinirypäleen siemeniin kätkeytyy monia luonnon parannuskeinoja niin kehon kuntoon, kauneudenhoitoon, nuorekkuuden ylläpitämiseen ja painon pudottamiseen liittyen. Lue lisää viinirypäleen siementen ihmeellisestä vaikutuksesta.

Luonnollisen lääketieteen piireissä viinirypäleen siemenet ovat tärkeä osa monien eri sairauksien hoitomenetelmiä. Monet perinteisen länsimaalaisen lääketieteen ja lääketeollisuuden edustajat suhtautuvat epäilevästi vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin, sillä ne ovat helposti kaikkien saatavilla halpaan hintaan, eivätkä suuret yhtiöt pysty niitä patentoimaan ja tekemään niillä rahaa.
Perinteistä lääketiedettä voi tukea luonnon omilla antimilla, ja näin voi pystyä jopa vähentämään perinteisten lääkkeiden käyttöä.

Luonnon ihmepakkaus: viinirypäleen siemenet

Antioksidantit

Tupakointi

Saattaa kuulostaa oudolta, mutta rypäleiden siementen on todettu suojaavan kehoa ilmansaasteiden ja jopa tupakoinnin haitallisilta vaikutuksilta. Jos joudut jatkuvasti olemaan tilanteissa, jossa altistut tupakansavulle, suojelee siementen vaikutus sinua. Huomioithan, että tupakoinnin vaikutusta siemenet eivät voi ehkäistä ja tupakointi on aina vaarallista ja keholle myrkyllistä.

Siemenet myös häivyttävät stressioireiden vaikutusta kehoon.

Puhdistavat verta ja parantavat verenkiertoa

Hiukset2

Viinirypäleen siementen syöminen vaikuttaa positiivisesti ihon kuntoon, ja auttaa sinua saavuttamaan nuorekkaan, terveen ihon. Siementen ainesosat taistelevat ikääntymistä vastaan ja pehmittävät ilmeryppyjä ja juonteita. Tämän takia monista ryppyvoiteista ja kasvovoiteista löytyykin viinirypäleen siemenuutetta.

Siemeniä käytetään myös raskausarpien häivyttämiseen, aknen hoitoon ja ihon kimmoisuuden kohentamiseen. Rypäleen siemenet kiihdyttävät kollageenin tuotantoa, antaen iholle enemmän joustoa, kosteutta ja vahvuutta.