Puhdista elimistö papaijalla ja ananaksella

· heinäkuu 31, 2018
Jos suunnittelet aloittavasi puhdistukuurin, lue artikkelimme puhdistukuurista ja pidät siitä varmasti!

Kehollemme tapahtuu usein monia ikäviä asioita, joita voisimme aivan hyvin omalla toiminnallamme ja pienellä huolenpidolla ehkäistä tapahtumasta. Tänään kerromme kuinka aloitat ananas-papaijapuhdistuskuurin, jonka avulla poistat kuona-aineita elimistöstäsi.

Keskitymme tällä kertaa ananakseen ja papaijaan, vaikka monia muitakin hedelmiä voi käyttää puhdistuskuureissa. Nämä kaksi hedelmää ovat maukkaita ja niillä on niin runsaasti hoitavia ominaisuuksia, että yhdistämällä hedelmät saat paljon enemmän kuin pelkän juoman. Elimistö pystyy polttamaan rasvaa ja puhdistamaan kertyneitä myrkkyjä hedelmien ominaisuuksien avulla.

Näissä hedelmissä on runsaasti vitamiineja ja vain vähän kaloreita, joten keho puhdistuu myrkyistä ja puolustusjärjestelmä vahvistuu pitämään terveyden tasapainossa. Ne virkistävät myös ruoansulatusta ja pitävät sinut kylläisenä pitkän tovin.

Miksi kokeilla puhdistuskuuria?

Syömässämme ruoassa on vahingollisia aineita, joita tulee ympäristöstä saastumisen tai pilaantumisen takia. Niitä saadaan ruoan lisäksi myös ilmasta ja kaikkialta mitä kosketat.

Voit minimoida myrkkyjen aiheuttamaa vahinkoa muuttamalla elämääsi terveellisempään suuntaan ja avaamalla silmät tietoisuudelle.

Miten se tehdään?

Lisäämällä elimistön sisäisiä puhdistusrutiineja elämääsi.

Huomaathan, että puhdistuskuuri ei ole pelkästään painon pudottamista varten, vaan tarkoituksena on poistaa elimistöstä siihen kerääntyneitä myrkkyjä ja kuona-aineita, jotka voivat vahingoittaa kehoasi. Lisäksi muutaman kilon menetys ja paremman ulkonäön saaminen voivat olla toissijaisia motivaattoreita päätöksesi tekoon!

Tämä on kiinnostava: Nämä 5 smoothieta vauhdittavat painonpudotusta

Puhdistuskuuri papaijasta ja ananaksesta

ananaksen leikkuu

Puhdistuskuurin tulisi kestää kolmesta kuuteen päivään, minä aikana saat hyvän aloituksen terveellisiin elämäntapoihin. Tämän kahden hedelmän puhdistuskuurin aikana tulee jättää kokonaan pois punainen liha, maitotuotteet, tyydyttyneet rasvat ja prosessoidut hiilihydraatit.

Pääasiallinen ravinteiden lähde tulee olemaan ananas-papaijasmoothiet, joita voit yhdistää muiden vähärasvaisten kuitupitoisten ruokien kanssa. Juo smoothie aamulla ja illalla, ja pidä huoli, että juot kuurin aikana myös runsaasti vettä.

Ananaksen ominaisuudet

Ananaksen runsas nestepitoisuus ja runsas kuitujen määrä helpottaa ja nopeuttaa ruoansulatusta. Siinä on myös paljon mineraaleja kuten sinkkiä, magnesiumia ja rautaa.

Ananaksessa on paljon A-, B- ja C-vitamiineja tehden siitä erinomaisen luonnon antioksidanttien lähteen. Sen nauttiminen virkistää nesteiden poistoa ja kuidut ja pektiini helpottavat ummetusta.

Edellä mainitut ominaisuudet helpottavat elimistöä imeyttämään sokeria, mikä auttaa säätelemään verenpainetta ja ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja sekä diabetesta.

Papaijan ominaisuudet

Papaijasta 90 % on vettä ja siinä on paljon A-, B-, C- ja D-vitamiineja vain mainitaksemme muutamia.

naisella on papaijaa

C-vitamiinipitoisuus on niin korkea, että vain 100 g papaijaa riittää täyttämään päivittäisen C-vitamiinin tarpeen. Siinä on myös runsaasti mineraaleja, kuten kaliumia, kalkkia ja magnesiumia.

Papaiini entsyymi parantaa ruoansulatusprosessia.

Hallitse syömishimoasi

Nautittuasi papaijaa ja ananasta, tunnet olosi kylläiseksi, kiitos kuuluu runsaalle kuitupitoisuudelle. Niissä on vain vähän kaloreita, mikä sopii hyvin ruokahalun hallintaan kun haluat saavuttaa terveellisemmän painon.

Säädelläksesi ruokahalujasi, nauti kolme annosta näitä hedelmiä päivässä saavuttaaksesi terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion.

Papaija-ananassmoothie

Aineet

  • puolikas papaija
  • puolikas ananas
  • 3 dl mantelimaitoa (tai vettä)
  • 1 rkl hunajaa
  • jäitä tarpeen mukaan
  • kurkkua tai aloe veraa mielesi mukaan

Lue tämä: Ananas auttaa ummetukseen

Valmistus

  • Pese hedelmät ja pilko hedelmä lihaa pienemmäksi ja laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita kunnes seos on tasaista.
  • Juo smoothieta kuuden päivän ajan, aamiaiseksi ja illalla ennen nukkumaanmenoa.
  • Voit lisätä ananasta ja papaijaa päivittäiseen ruokailuusi yhdistämällä niitä vähärasvaisiin ruokiin.
puhdista elimistö ananasmehulla

Muita tapoja nauttia näitä hedelmiä

Voit nauttia ananasta ja papaijaa muillakin tavoilla puhdistuskuurin aikana. Kokeile näitä:

Grillattuna

Grillaa ananasrenkaita tai laita ananaspaloja grillivartaaseen ja ne maistuvat erinomaiselle pääruoan kanssa.

Salaateissa

Lisää hedelmien paloja salaattiisi tuoden hieman erilaisen vivahteen. Yhdistä hedelmäpaloja kasvisten kanssa ja käytä salaatinkastikkeena vinaigrettea.

Kuten muidenkin puhdistuskuurien aikana, mielikuvitus ja luovuus ovat paikallaan ja vievät voittoon. Tee omia yhdistelmiä ja löydä omat herkkusi, jotka ovat terveellisiä, vähärasvaisia ja runsaskuituisia. Älä kävele tämän mahdollisuuden ohi vaan tartu härkää sarvista ja aloita puhdistuskuuri niin elämäsi alkaa loistamaan!