Ruokavalio

Kaikkien ruokavalioiden tulisi olla terveellisiä ja täyttää henkilökohtaiset tavoitteet: on se sitten painonpudotus, ravinteiden saannin parantaminen, kolesterolin ja triglyseridien vähentäminen, ruoansulatuksen parantaminen tai tulehdusten lieventäminen, jne. Tässä osiossa annamme parhaat vinkit sinun tarpeisiisi. Ota selville millainen ruokavalio auttaisi parhaiten juuri sinua.

Hoida suolta puhdistavan ruokavalion avulla

Tänä päivänä yhä useampi meistä on tietoinen siitä, mitä elimistön hyvän terveyden ylläpitäminen ja suolen puhdistaminen merkitsevät ja kuinka tärkeitä ne ovat. Tämän voi saavuttaa esimerkiksi kääntymällä alan asiantuntijan puoleen tai kokeilemalla joitakin luonnollisia menetelmiä suolta puhdistavan ruokavalion kautta. Tämän…

Kroonisen väsymyksen hoito ruokavaliolla

Onko olosi jatkuvasti vetämätön? Vaikka nukkuisit kuinka paljon, eikö siltikään innosta ryhtyä tekemään mitään? Jos tunnistat nämä merkit itsessäsi, ongelmana saattaa olla krooninen väsymys. Kroonisen väsymyksen hoito kannattaa aloittaa ruokavalion tarkastuksella, ja tässä artikkelissa tarkastelemmekin mitä siihen tulisi kuulua.

Vältä epäterveellinen aamiainen: 6 haitallista ruokaa

Aamiainen ei ole ainoastaan energianlähde, jonka avulla voidaan tehdä kaikki tarvittavat päivittäiset toimet. Siitä saatavat ravinteet aktivoivat ihmisen aineenvaihduntaa, ja ne toimivat avaintekijöinä monessa muussakin elimistön prosessissa. Näistä syistä onkin tärkeää, että aamiainen ei ole epäterveellinen vaan runsasravinteinen.

Miten estää hiustenlähtöä? 7 sopivaa ruokaa

On olemassa monia asioita, jotka voivat saada aikaan liiallista hiusten irtoilua. Toisaalta on myös tarjolla lukuisia tuotteita tämän estämiseksi. Miten sitten estää hiustenlähtöä? Tässä artikkelissa tarkastelemme, mitkä ovat parhaat ruoat hiustenlähdön ehkäisyyn.

Terveellisiä aterioita unettomuuteen: 6 vaihtoehtoa

Hyvät yöunet ovat erittäin tärkeä asia, jotta elimistö pystyy uudistumaan ja olo tuntuu herätessä energiseltä ja levänneeltä. Tässä artikkelissa jaamme terveellisiä aterioita unettomuuteen – ne auttavat rentouttamaan kehoa ja rauhoittamaan hermostoa ennen nukkumaanmenoa, mikä auttaa torjumaan unettomuutta luonnollisesti.

Leptiiniherkkyyden lisääminen 7 ruoka-aineella

Leptiini on rasvasolujen tuottama hormoni, joka ilmoittaa aivoille, onko kehossa liikaa vai liian vähän rasvaa. Se vapautuu verenkiertoon silloin, kun varastoituneen rasvan määrä kasvaa. Näin se ilmoittaa, että keholla on riittävästi rasvaa ja näläntunne voi lakata. Tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden…

Nivelten kannalta parhaat ja huonoimmat ruoat

Terveellisen ruokavalion noudattaminen on välttämätöntä nivelten kannalta hyvän fyysisen kunnon takaamiseksi. Nivelet altistuvat kovalle työlle päivittäin. Jos niistä ei huolehdita oikealla tavalla, voivat ne vahingoittua vakavasti.

Sellerimehun hyödyt ja haitat

Oletko lisännyt sellerimehun ruokavalioosi? Oletko varma, että tämä on paras tapa tämän kasviksen syömiseen? Tässä artikkelissa kerromme sinulle enemmän sellerimehun ominaisuuksista, hyödyistä ja haitoista.

Diabetesta sairastavan ruokavalio

Yksi vaikeimmista asioista diabetesta sairastavan arjessa on se, että tulee olla selvillä siitä, mitkä ruoat ovat sopivia ja mitkä taas eivät. Ei ole olemassa mitään yhtä kaikille diabeetikoille sopivaa ruokavaliota, mutta hiilihydraattien määrän säätely on avainasia, jotta voidaan pitää veren…

7 aamiaista painonpudotukseen ilman nälkää

Painon pudottaminen ilman nälkää on mahdollista. Miten? Hyvin yksinkertaista. Tärkeintä on ruuan määrästä ja laadusta huolehtiminen. Kuten asiantuntijat sanovat, syömisen lopettaminen ei ole koskaan paras tapa laihduttaa. Siksi tarjoamme 7 aamiaisvaihtoehtoa painonpudotukseen ilman nälkää.

Mitä yhteistä on onnistuneilla dieeteillä?

Painonpudotus on nykyään miljardibisnes, ja laihtuminen on miljoonien ihmisten haaveena. Vaikka eri ruokavalioiden noudattajat vannovat kaikki juuri oman dieettinsä nimeen, todellisuudessa terveellisimmillä ja onnistuneilla dieeteillä on tiettyjä yhteisiä piirteitä. On tärkeää erotella jyvät akanoista ja tietää, millainen ruokavalio toimii ja…

Epäterveelliset dieetit ja niiden varoitusmerkit

Epäterveelliset dieetit, jotka lupaavat painon tippuvan rajusti lyhyessä ajassa, mutta joiden terveellisyydelle ja toimivuudelle ei ole mitään tieteellistä pohjaa, ovat nykyään laajalti esillä niin lehdissä kuin internetissäkin. Sen sijaan, että nämä ”ihmedieetit” antaisivat niiden kokeilijalle toivotun elämänmuutoksen, ne voivat aiheuttaa…