Logo image
Logo image

Kuinka lopettaa kuorsaus luonnollisin hoitokeinoin

2 minuuttia
Kuorsaus on monelle ihmiselle haitallinen vaiva. Lue tämä artikkeli jos haluat tietää kuinka voit lopettaa kuorsaamisen luonnollisin hoitokeinoin
Kuinka lopettaa kuorsaus luonnollisin hoitokeinoin
Viimeisin päivitys: 09 maaliskuuta, 2019

Monet ihmiset kuorsaavat nukkuessaan ja se voi olla äärimmäisen häiritsevää toiselle ihmiselle, joka nukkuu samassa sängyssä, huoneessa tai samassa asunnossa kuin kuorsaaja. Kuorsaus voi myös liittyä sairaus joka voi olla vakavampaa.

Tämän vuoksi annamme sinulle tässä artikkelissa hyödyllisiä vinkkejä siihen, kuinka voit hoitaa kuorsausta tai jopa lopettaa kuorsaamisen luonnollisten hoitokeinojen avulla.

Nuku useamman tyynyn kanssa

Koska kuorsaaminen aiheutuu ongelmista kanavassa, joka päästää ilman läpi, erittäin yksinkertainen ja käytännöllinen suositus on laittaa nukkuessasi ylimääräisiä tyynyjä pääsi ja niskasi alle. Tällä tavoin avaat ilmakanavan ja ehkäiset kuorsaamista.

Nuku kyljelläsi

Toinen erinomainen idea lopettaa kuorsaus ja hoitaa kuorsauksesta aiheutuvia ongelmia tai vähintään vähentää sen voimakkuutta, on nukkua kyljelläsi. Tiedämme, että selällään nukkuminen aiheuttaa sen, että kielesi tukkii ilman ulosmenotien aiheuttaen kuorsausta. Nukkuminen kyljellään estää tämän.

Minttu

Minttu on erittäin tehokas ja luonnollinen tuote, joka estää kuorsausta, erityisesti, jos kuorsaamisen aiheuttaa samankaltaisia hengitysvaikeuksia, kuten vilustuminen tai flunssa. Tässä tapauksessa lisää vain pisara minttua lasilliseen kylmää vettä ja kurlaa se. Kurkkusi virkistyy ja voit hengittää helpommin.

Nokkosinfuusio

Nokkonen on toinen erittäin tehokas ja luonnollinen tuote kuorsaamisen lopettamiseen. On parasta valmistaa nokkosinfuusio etukäteen ja antaa sen sitten seistä kymmenen minuuttia. Siivilöi ja juo se sen jälkeen.

Some figure

 

Laihduta

Liikalihavuus tai ylipaino on yksi merkittävimmistä kuorsaamisen syistä. Jos olet ylipainoinen olisi hyvä laihduttaa. Laihduttamiseen on monia eri keinoja, siksi onkin tärkeää että löydät juuri sinulle sopivan keinon. Tietysti kaikki tavat vaativat kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea paljon kompromisseja ja yritystä. Tästä huolimatta painostasi huolehtiminen on erittäin tärkeää, koska sen seurauksena terveytesi paranee sekä kuorsaaminen voi mahdollisesti loppua.

Lopeta tupakointi

Samoin kuin ylipaino, tupakointi on yksi kuorsaamisen pääaiheuttajista. Kuten me kaikki tiedämme, tupakointi on äärimmäisen haitallista kehollesi monien muiden asioiden ohessa, ja voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten keuhkoemfyseemaa tai tiettyjä syöpiä. Vartalosi hyötyy monin tavoin, kun lopetat tupakoimisen. Sen lisäksi, että terveytesi paranee, kuorsaus vähenee huomattavasti.

Some figure

 

Älä juo alkoholipitoisia juomia juuri ennen nukkumaanmenoa

Alkoholin nauttiminen voi myös aiheuttaa kuorsaamista. Alkoholi rentouttaa kielesi ja muita vartalosi osia, mikä aiheuttaa estettä ilman kululle. Tämän vuoksi on parasta olla juomatta alkoholipitoisia juomia ennen nukkumaanmenoa.

Vähennä vatsahappojen määrää

Jotkut asiantuntijat kehottavat meitä kiinnittämään huomiota vatsahappoihin, koska ne voivat olla kuorsaamisen aiheuttaja. Vähentääksesi vatsahappoja on olemassa erilaisia hoitokeinoja ja monet niistä ovat luonnonmukaisia.

Sinun tulisi myös kiinnittää huomiota läheisesi kuorsaustapoihin, koska näin voit tutkia, onko kyseessä jopa sairaus, kuten uniapnea.

Toivottavasti löysit tästä listasta hyödyllisiä keinoja joilla voit hoitaa kuorsausta ja pääset eroon kuorsauksesta!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.