Kuinka lopettaa kuorsaus luonnollisin hoitokeinoin

· toukokuu 22, 2015

Monet ihmiset kuorsaavat nukkuessaan ja se voi olla äärimmäisen häiritsevää toiselle ihmiselle, joka nukkuu samassa sängyssä, huoneessa tai samassa asunnossa kuin kuorsaaja. Kuorsaus voi myös liittyä sairauteen, joka on hieman vakavampi. Tämän vuoksi annamme sinulle tässä artikkelissa joitakin vinkkejä, kuinka voit lopettaa kuorsaamisen luonnollisten hoitokeinojen avulla.

Nuku useamman tyynyn kanssa

Koska kuorsaaminen aiheutuu ongelmista kanavassa, joka päästää ilman läpi, erittäin yksinkertainen ja käytännöllinen suositus on laittaa nukkuessasi ylimääräisiä tyynyjä pääsi ja niskasi alle. Tällä tavoin avaat ilmakanavan ja ehkäiset kuorsaamista.

Nuku kyljelläsi

Toinen erinomainen idea lopettaa kuorsaus tai vähintään vähentää sen voimakkuutta, on nukkua kyljelläsi. Tiedämme, että selällään nukkuminen aiheuttaa sen, että kielesi tukkii ilman ulosmenotien aiheuttaen kuorsausta. Nukkuminen kyljelläsi estää tämän.

Minttu

Minttu on erittäin tehokas ja luonnollinen tuote, joka estää kuorsausta, erityisesti, jos kuorsaamisen aiheuttaa hengitysvaikeudet, kuten vilustuminen tai flunssa. Tässä tapauksessa lisää vain pisara minttua lasilliseen kylmää vettä ja kurlaa se. Kurkkusi virkistyy ja antaa ilman kulkea läpi.

Nokkosinfuusio

Nokkonen on toinen erittäin tehokas ja luonnollinen tuote kuorsaamisen lopettamiseen. On parasta valmistaa nokkosinfuusio etukäteen ja antaa sen sitten seistä kymmenen minuuttia. Siivilöi ja juo se sen jälkeen.

nokkonen

Laihduta

Liikalihavuus tai ylipaino on yksi pääsyistä, joka aiheuttaa kuorsaamista. Siksi hyvä suositus on laihduttaa. Voit tehdä tämän monin eri tavoin. Tietysti kaikki tavat vaativat kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea paljon kompromisseja ja yritystä. Tästä huolimatta painostasi huolehtiminen on erittäin tärkeää, koska sen seurauksena terveytesi paranee sekä kuorsaaminen loppuu.

Lopeta tupakointi

Samoin kuin ylipaino, tupakointi on yksi kuorsaamisen pääaiheuttajista. Kuten me kaikki tiedämme, se on äärimmäisen haitallinen tapa vartalollesi, monien muiden asioiden ohessa, ja voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten keuhkoemfyseemaa tai tiettyjä syöpiä. Vartalosi hyötyy monin tavoin, kun lopetat tupakoimisen. Sen lisäksi, että terveytesi paranee, kuorsaus vähenee huomattavasti.

lopeta-tupakointi-1

Älä juo alkoholipitoisia juomia juuri ennen nukkumaanmenoa

Alkoholin nauttiminen voi myös aiheuttaa kuorsaamista. Alkoholi rentouttaa kielesi ja muita vartalosi osia, mikä aiheuttaa estettä ilman kululle. Tämän vuoksi on parasta olla juomatta alkoholipitoisia juomia ennen nukkumaanmenoa.

Vähennä vatsahappojen määrää

Jotkut asiantuntijat kehottavat meitä kiinnittämään huomiota vatsahappoihin, koska ne voivat olla kuorsaamisen aiheuttaja. Vähentääksesi vatsahappoja on olemassa erilaisia hoitokeinoja ja monet niistä ovat luonnonmukaisia.

Sinun tulisi myös kiinnittää huomiota läheisesi kuorsaustapoihin, koska näin voit tutkia, onko kyseessä jopa sairaus, kuten uniapnea.

Toivottavasti löysit tästä listasta hyödyllisiä keinoja päästä eroon kuorsauksesta!