Logo image
Logo image

Juoma vihreästä teestä, ananaksesta ja kanelista painonpudotukseen

3 minuuttia
Vihreän teen, ananaksen ja kanelin ainesosien ominaisuuksien ansiosta tämä juoma voi toimia erinomaisena ruokavalion täydentäjänä erityisesti silloin, kun tavoitteena on tehokkaampi ja mahdollisimman optimaalinen painonpudotus.
Juoma vihreästä teestä, ananaksesta ja kanelista painonpudotukseen
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Tänään esittelemme erinomaisen avun painonpudotuksen tueksi: juoma vihreästä teestä, ananaksesta ja kanelista. Kokeile!

Monet ihmiset, jotka joutuvat päivittäin taistelemaan ylipainon ja liikalihavuuden kielteisiä vaikutuksia vastaan, etsivät usein vaihtoehtoisia menetelmiä, joiden avulla vähäkalorisen ruokavalion vaikutuksia saataisiin täydennettyä tehokkaamman laihtumisen kannalta.

Vaikka monet näistä vaihtoehdoista lupaavatkin mitä ihmeellisempiä menetelmiä terveen painon saavuttamiseksi, totuus on kuitenkin se, että tämä prosessi pitää sisällään paljon kovaa työtä, kurinalaisuutta ja sitkeyttä.

Tänä päivänä tiedetään, että niin sanottujen ihmedieettien ei-toivottujen vastareaktioiden välttämiseksi on tärkeää, että päivittäiseen rutiiniin sisällytettäisiin mukaan terveellisen ruokavalion lisäksi myös säännöllistä liikuntaa.

Terveellisen syömisen ja säännöllisen liikunnan lisäksi on kuitenkin myös tunnustettu, että painonpudotukseen voidaan ottaa apuun tiettyjä ylimääräisiä keinoja, joiden lisääminen osaksi ruokavaliota voi osaltaan parantaa aineenvaihdunnan aktiivisuutta ja näin ollen tehostaa myös optimaalista rasvanpolttoa.

Näiden vaihtoehtojen joukosta löytyy tämä luonnollinen juoma vihreästä teestä, ananaksesta ja kanelista, joka auttaa tehostamaan myrkkyjen poistumista kehosta edistäen samalla optimaalisempaa kalorien polttoa.

Juoma vihreästä teestä, ananaksesta ja kanelista painonpudotukseen

Vihreästä teestä, ananaksesta ja kanelista valmistetun juoman diureettiset vaikutukset poistavat tehokkaasti ylimääräisiä toksiineja ja nesteitä elimistöstä, jotka taas auttavat vähentämään päivän kalorimäärää ilman, että elimistö alkaisi kärsiä tiettyjen ravintoaineiden puutteesta tai muista haittavaikutuksista.

Tässä juomassa on kyse luonnollisesta ravintolisästä, jonka sisältämien ravintoaineiden ansiosta se auttaa optimoimaan elimistön aineenvaihduntaa helpottaen samalla energialähteiden käyttöä nimenomaan siellä, missä elimistö niitä tarvitsee.

Lue myös: Painonpudotus ilman dieettiä: 7 toimivaa muutosta

Vihreän teen terveysvaikutukset

Some figure

Vihreä tee on yksi näistä painonpudotukseen suunnatuista tuotteista, joka voi auttaa tukemaan ruokavaliota silloin, kun päämääränä on ylipainon ehkäiseminen tai painon pudottaminen.

Vaikka vihreällä teellä on kymmeniä lääkinnällisiä käyttötapoja, on se tullut suosituksi ympäri maailmaa nimenomaan sen rasvaa ja kaloreita polttavista vaikutuksistaan.

 • Vihreä tee sisältää luonnollisesti voimakkaita antioksidantteja, jotka auttavat vähentämään ylimääräisen rasvan kertymistä elimistön eri kudoksiin.
 • Vihreän teen diureettiset ominaisuudet ehkäisevät nesteiden kertymistä ja auttavat samalla kontrolloimaan ylenpalttista turvotusta ympäri elimistöä.
 • Vihreä tee kykenee tehostamaan myrkkyjen suodattamista verestä, jolloin ne eivät pääsee häiritsemään aineenvaihdunnan normaalia toimintaa.
 • Vihreä tee auttaa alentamaan korkeaa kolesterolia ja tämän lisäksi hillitsee myös ahdistuneisuutta.

Ananaksen terveysvaikutukset

Ananas on ruoka-aines, joka sopii lähes kaikenlaisiin ruokavalioihin, eikä pelkästään sen vähäisen energiapitoisuuden vuoksi, vaan lisäksi se on erittäin tärkeä vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien lähde.

 • Ananas sisältää runsaasti A- ja C-vitamiineja, joita tarvitaan erityisesti immuunijärjestelmän vahvistamiseksi ja infektioriskin vähentämiseksi.
 • Voimakkaan ruoansulatusentsyyminsä bromelaiinin ansiosta ananas auttaa vähentämään rasvan kertymistä vatsan alueelle tehostaen samalla aineenvaihdunnan toimintaa.
 • Ananas tunnetaan voimakkaana antioksidanttina ja tulehduksia ehkäisevänä ruoka-aineena ja sen nauttimista suositellaankin erityisesti joidenkin kroonisten sairauksien ehkäisemiseen.
 • Lisäksi on syytä mainita, että ananas toimii myös luonnollisena nesteenpoistajana eli diureettina, joka auttaa edistämään turvotusta aiheuttavien nesteiden poistumista elimistön kudoksissa.
 • Ananas on kaiken kaikkiaan terveellinen ja ravitseva ruoka, joka auttaa pidentämään kylläisyyden tunnetta.

Kanelin terveysvaikutukset

Some figure

Vaikka monet jo tunnistavatkin tämän mausteen kulinaariset käyttötarkoitukset, kaneli on samalla loistava luonnollinen lääkevalmiste, jonka ominaisuuksia voidaan hyödyntää myös tehokkaampaan painonpudotukseen.

 • Kanelista saatavat eteeriset öljyt ja antioksidantit suojaavat elimistöä haitallisilta vapaiden radikaalien vaikutuksilta.
 • Kanelin nauttiminen auttaa tukemaan aineenvaihdunnan toimintaa parantaen samalla elimistön luonnollisia prosesseja, jotka muuntavat rasvaa ja sokeria energialähteiksi.
 • Kanelin kuluttaminen kohtuullisina määrinä auttaa hallitsemaan verensokeria tehokkaammin.
 • Kanelin ominaisuudet auttavat poistamaan veren läpi kulkeutuvia myrkkyjä elimistöstä.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: Rasvaa polttavat joka kodin mausteet

Näin valmistat vihreästä teestä, ananaksesta ja kanelista rasvaa polttavan juoman

Some figure

Tämä ananaksesta, vihreästä teestä ja kanelista valmistettava luonnollinen juoma voi parhaimmillaan osoittautua monipuoliseksi ja ravitsevaksi ruokavalion täydentäjäksi altistamatta elimistöä kuitenkaan erilaisille ravintoaineiden puutostiloille.

Voit nauttia tätä juomaa aamulla ennen aamiaista tai aina silloin, kun tunnet ahdistusta tai levottomuutta ruoan suhteen.

Aineosat

 • 250 ml vettä
 • 1/2 tl jauhettua kanelia
 • 1 tl vihreää teetä
 • 2 siivua ananasta
 • 2 rkl hunajaa

Valmistus

 • Kiehuta vesi kattilassa ja lisää sekaan jauhettu kaneli.
 • Jätä vesi kiehumaan alhaiselle lämmölle kahden minuutin ajaksi ja lisää sitten sekaan vihreä tee.
 • Anna juoman hautua huoneenlämmössä noin 8-10 minuutin ajan ja purista samaan aikaa ananasviipaleiden mehu erilliseen astiaan.
 • Kun juoma on jäähtynyt kunnolla, lisää sekaan vastapuristettu ananasmehu ja mausta halutessasi hunajalla.
 • Sekoita juoma huolellisesti, jotta kaikki ainekset sekoittuvat kunnolla keskenään.
 • Nauti juoma tuoreeltaan.

Käyttöohjeet

 • Voit nauttia tätä juomaa kaksi kertaa päivässä.
 • Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan tätä juomaa päivittäin tai vähintään kolme kertaa viikossa.

Etsitkö tälläkin hetkellä tukea ja neuvoja tehokkaampaan painonpudotukseen tai uskotko, että elimistösi kaipaa nopeaa puhdistuskuuria vapautuakseen ylimääräistä myrkyistä? Kokeile rohkeasti tätä herkullista vihreän teen, ananaksen ja kanelin yhdistelmää ja täydennä ruokavaliotasi ravitsevalla ja luonnollisella ravintolisällä.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.