6 luonnollista kehoa puhdistavaa tuotetta

On olemassa kuusi luonnollista, puhdistavaa tuotetta, jotka auttavat meitä pysymään terveinä poistamalla myrkkyjä ja haitallisia aineita kehostamme. Käyttämällä näitä luonnollisia tuotteita voit taistella useita ongelmia vastaan, kuten nesteen kertymistä, huonoa verenkiertoa, raskausarpia ja jalkojen turvotusta vastaan.

Puhdistaaksesi kehosi sinun pitäisi lisätä päivittäistä liikuntaa, juoda enemmän vettä ja syödä tuoretta ruokaa. Kuusi luonnollista puhdistustuotetta, jotka ovat osoittautuneet tehokkaimmiksi ovat:

1. Fenkoli

Sen lisäksi, että sillä on todella herkullinen tuoksu ja maku, fenkoli on yksi parhaista vaihtoehdoista puhdistukseen. Sen muiden hyötyjen joukossa se parantaa ruoansulatusta ja vähentää kaasujen muodostumista. Infuusiona nautittuna (yksin tai muiden ainesosien kanssa) se edistää ylimääräisten nesteiden poistamista, mikä tekeekin siitä yhden nesteen kerääntymisestä tai niveltulehduksesta kärsivien ihmisten suosikeista. Fenkoli myös helpottaa liman vähentämistä keuhkoissa. 

Voit nauttia fenkolia teenä tai salaattien ainesosana. Mutta sinun pitäisi myös olla varovainen ja varoa käyttämästä sitä liikaa. Tämä johtuu siitä, että sillä on erittäin vahvat ominaisuudet, ja se voi aiheuttaa sivuoireita. Hyvä vaihtoehto on juoda fenkoliuutetta puhdistamiseen kolme päivää ja sitten lopettaa. Juo seuraavina päivinä paljon vettä, jotta puhdistus onnistuu hyvin. 

2. Aloe vera

Aloe vera

Tämä on yksi lääkinnällisten kasvien suosikki ja se on erittäin tehokas puhdistaja. Aloe vera helpottaa maksan aktivointia sen korkean polysakkaridipitoisuuden ansiosta, joka poistaa myrkkyjä, joita maksa kerää ja antaa myös eloa maksalle. On tärkeää syödä aloe veraa niin luonnollisena kuin mahdollista, koska kaupassa myytävillä tuotteilla saattaa olla ominaisuuksia, jotka vähentävät sen tehokkuutta.

Voit syödä teelusikallisen aloe veraa sekoitettuna lasilliseen vettä joka aamu helpottaaksesi maksan oikeanlaista toimintaa päivän kuluessa. Voit tehdä myös puhdistavan uutteen sekoittamalla aloe veraa, maito-ohdaketta, lakritsia ja voikukkaa.

3. Vihreä tee

Vihreä tee on monella tavalla hyödyllinen terveydellesi. Se toimii kuin ”piristeenä” kun haluat puhdistaa kehoasi, sen diureettisten ominaisuuksien ja klorogeenihapon vuoksi. Jälkimmäinen helpottaa ruoansulatusta ja puhdistaa myrkkyjä. Voit käyttää sitä eri tavoin vaikkakin viisi kupillista vihreää teetä päivässä on paras tapa. On myös tärkeää varmistaa, että juot riittävästi vettä.

4. Ananas

Ananas on yksi eniten vettä sisältävistä hedelmistä ja se on runsaskuituinen ja siinä on vain muutama kalori. Se sisältää myös kolmea entsyymiä, jotka parantavat ruoansulatusta ja verenkiertoa: bromelaiini, extranase ja ananasa. Ananas auttaa myös puhdistamaan proteiinikuiduilla ja poistaa rasvakudosta, joka aiheuttaa selluliittia. Ananas puhdistaa sen korkean kaliumpitoisuuden vuoksi, jonka vuoksi solujesi vesimäärä on säännöstelty.

Kaikkien sen hyötyjen vuoksi me suosittelemme lisäämään ananasta ruokavalioosi. Se on helppoa makunsa vuoksi, joka on helppo yhdistää moniin eri ruoka-aineisiin.

5. Korte

 

Korte

Tämä villi yrtti on tullut hyvin yleiseksi luontaishoidoissa. Sen muiden ominaisuuksien joukossa voimme huomata että se on erinomainen lisäämään virtsasi määrää jopa 30 %. Se on hyödyllinen poistamaan myrkkyjä ja helpottamaan munuaisten ja eturauhasen toimintaa. On myös osoitettu, että kortteella on kyky pienentää munuaiskivien kokoa ja lisätä munuaistesi suodatuskykyä. Muistathan, että suokortetta ei tule käyttää, sillä se on sisäisesti käytettynä myrkyllinen kasvi.

6. Kirsikat

Kirsikoilla on muitakin ominaisuuksia kuin herkullinen maku. Kirsikoissa on suuri määrä kaliumsuolaa ja ne auttavat puhdistamaan kehoa lisäämällä virtsan määrää. Ne auttavat myös poistamaan metaboliitteja siten helpottaen vähentämään raskaiden jalkojen tunnetta. Kirsikoiden hyödyt lisääntyvät, kun ne yhdistetään kortteisiin.