Vihreä tee avuksi aknen hoitoon

Olet varmasti tietoinen vihreän teen terveysvaikutuksista. Etenkin viime aikoina monet ovat vaihtaneet mustan teen ja kahvin terveellisempään vihreään teehen. Vihreä tee sisältää 30-40 % veteen liukenevia polyfenoleja ja runsaasti antioksidantteja. Vihreässä teessä on vähemmän kofeiinia kuin mustassa teessä, joten sitä voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa. Vihreä tee pystyy parantamaan mahan haavaumia ja auttaa painonpudotuksessa. Nykyään tiedetään myös se, että vihreä tee hoitaa ihoa ja auttaa monien ihosairauksien kuten aknen hoidossa. Lue lisää siitä, miten vihreää teetä voi käyttää aknen hoitoon.

Vihreän teen hyödyt aknen hoidossa

kasvojenpesu
 • Tee on ollut osa aasialaisia kulttuureita vuosituhansien ajan. Teen on uskottu parantavan monia vaivoja, ja se on ollut osa tärkeitä sosiaalisia seremonioita ja tapahtumia. Vihreää teetä voi juoda ja käyttää ruuanlaitossa, mutta sitä voi hyödyntää myös ulkoisesti kauneudenhoidossa.
 • Vihreässä teessä on suuri määrä vihreä-tee

  Vihreän teen polyfenolit ja antioksidantit taistelevat aknea ja epäpuhtauksia vastaan niin sisältä kuin ulkoa päin. Suosittelemmekin juomaan vihreää teetä paljon ja käyttämään sitä myös suoraan iholle.

  Antioksidantit ja polyfenolit syväpuhdistavat ihoa, poistavat liiallisen talin ja myrkyt, vähentävät tulehdusta ja turvotusta ja eliminoivat juuri niitä bakteereita, joista ihon tulehdustila johtuu. Kaikki tämä yhdistettynä vihreän teen kykyyn korjata ihoa hellävaraisesti tekee siitä yhden parhaimmista keinoista aknen häivyttämiseen ja hoitamiseen. Pikku hiljaa alat huomata, kuinka ihosi kirkastuu, rasvoittuminen vähentyy ja epäpuhtauksia syntyy paljon vähemmän.

  Näin teet hoitavan uutteen kasvoille vihreästä teestä

  Tämä on helppoa, seuraa vain näitä ohjeita:

  Valmista uute vihreästä teestä joka aamu. Tarvitset vain tavallista pussitettua vihreää teetä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös irtoteetä. Laita pussillinen teetä juuri kiehautettuun veteen ja anna sen seistä 20 minuuttia. Poista teepussi ja uutteesi on valmis!

  Käytä sitä kolme kertaa päivässä kasvoille, kaulalle ja selkään niihin kohtiin, jossa epäpuhtauksia esiintyy. Uita vanulappua teessä ja taputtele se iholle, sitä ei tarvitse huuhdella pois. Käytä samaa uutetta päivän verran ja tee uusi seuraavana aamuna.  

  Seuraava vaihe hoitomenetelmässä sisältää myös omenaviinietikkaa. Toteuta tämä hoito kaksi kertaa viikossa iltaisin. Valmista uute samalla tavalla kuin aiemmin. Laita ruokalusikallinen omenaviinietikkaa kupilliseen vihreää teetä, taputtele iholle ja anna vaikuttaa yön yli. Aamulla huuhtele lämpimällä vedellä tai käy suihkussa ja käytä kosteusvoidetta tavalliseen tapaan.

  Omenaviinietikka poistaa epäpuhtauksia, parantaa aknea ja tasapainottaa ihon pH-arvoja. Huomaat muutoksen ihossasi ja itseluottamuksessasi pian!