Aloe veraa ja omenaviinietikkaa sisältävä naamio suonikohjuille

· heinäkuu 19, 2015

Onko sinulla suonikohjuja ja haluatko kenties tietää, kuinka voit päästä niistä eroon tai ainakin häivyttää niitä? Kivuliaiden ja rumien suonikohjujen aiheuttaja on usein geenit taikka tietty elämäntyyli. Monet ihmiset turvautuvat lopulta leikkaukseen, mutta me voimme myös seurata näitä yksinkertaisia ohjeita häivyttääksemme suonikohjut. Entäpä jos kokeilisit?

Kuinka voimme valmistaa kotitekoisen, suonikohjuja hoitavan naamion?

Suonikohjut1-2

Mitä suonikohjut ovat ja miksi niitä ilmestyy ihollemme meitä ärsyttämään? No, tavalla tai toisella me kaikki tiedämme mitä ne ovat. Ne ilmestyvät jalkoihin johtuen huonosta verenkierrosta ja laskimoiden riittämättömästä toiminnasta, jonka aiheuttaa entsymaattiset muutokset verisuonten seinämissä, ja veri ei palaudu oikealla tavalla sydämeen.

Yleensä geeneillä on suuri rooli tässä asiassa, mutta pidä mielessäsi, että paikallaan istuminen ja huono ruokavalio myös lisäävät todennäköisyyttä sen puhkeamiseen. Veren lamautumat pohkeen alueella, jossa pistelee, kramppaa ja esiintyy painon tunnetta… Tiedät mitä tarkoitamme, vai mitä?

No, tutustutaanpa tähän objektiivisesti. Yrittäessämme häivyttää suonikohjuja meillä tulee olla tahdonvoimaa. Ihmeitä ei tapahdu, se on selvää, jos meillä on erittäin turvonneet suonet, tarvitsemme ensimmäiseksi lääkityksen, joka estää hyytymiä ja parantaa verenkiertoa.

Jos kyseessä ovat erittäin suuret suonet, leikkausta suositellaan vakavampien ongelmien välttämiseksi. Jos suonikohjusi eivät ole liian suuret, suosittelemme seuraamaan näitä ohjeita. Aloitetaanpa nyt kotitekoisella voiteella!

Mitä tarvitsen?

Aloe-vera2

Tämä naamio on erittäin helppo valmistaa, ja tärkein asia on muistaa levittää sitä säännöllisesti. Mitä tarvitsemme? Ole huoleti, et tuhlaa paljon rahaa ja takaamme, että sen rakenne on erittäin tehokas helpottamaan suonikohjuja jaloissa. Tässä ainekset:

  • Porkkana
  • Aloe veraa (sama määrä kuin porkkanaa)
  • Puoli kupillista omenaviinietikkaa

Kuinka valmistan sen?

Suonikohjut-2

  • Valmistaaksesi tätä yksinkertaista kotitekosta naamiota suonikohjuja varten aloita laittamalla porkkana tehosekoittimeen käsitelläksesi sen hyvin ja saadaksesi pehmeän seoksen.
  • Kun se on valmis, lisäämme aloe veraa. Laitamme saman määrän aloe veran hedelmälihaa kuin porkkanaa. Ota hedelmäliha kasvista varovaisesti. Poista ensin piikit varsista, avaa se sitten poikittain ja poista hedelmäliha (läpinäkyvä osa) käyttäen lusikkaa.
  • Mikä on seuraava askel? Lisää omenaviinietikkaa. Sinun tulee arvioida määrä sormituntumalla, siten että sitä on tarpeeksi luomaan pehmeä tahna porkkanan ja aloen kanssa ja ettei se ole kovin nestemäistä, mutta ei myöskään liian paksua niin ettemme voi levittää sitä suonikohjuihimme.
  • Saadaksemme nyt pehmeää ja tasaista voidetta voimme laittaa ainesosat tehosekoittimeen. Nyt se on valmista! Mutta muista, että sinun tulee lisätä sitä erityisellä tavalla: aloita tahnan levittäminen hieromalla sitä nilkoista pohkeisiin, auttaen itseäsi käsilläsi ja aina parantaen verenkiertoa ylöspäin.
  • Kun olet levittänyt sitä jalkoihin, anna naamion vaikuttaa puolen tunnin ajan. Poista se sitten lämpimällä vedellä.
  • Voit levittää tätä naamiota jaloillesi joka päivä, kun tulet kotiin. Jos jonakin päivänä sinulla ei ole aikaa tai sinulla ei ole kaikkia ainesosia, voit vaikka kastella kangasta omenaviinietikkaan ja laittaa kankaan siihen paikkaan, jossa sinulla on suonikohjuja ja antaa sen vaikuttaa 20 minuuttia. Se on myös erittäin tehokasta.
  • Muista myös ylläpitää terveellistä, tasapainoista ruokavaliota ja liikuEsimerkiksi kävely puolesta tunnista tuntiin joka päivä on tarpeeksi. Se ei maksa mitään ja sillä on hyvä vaikutus terveyteesi!