3 ainesosan luonnollinen hoito suonikohjuille

14 joulukuun, 2018
Tämän luonnollisen hoidon ainesosien tulehdusta lievittävät ja suonia supistavat vaikutukset vähentävät suonikohjujen näkyvyyttä ja parantavat jalkojen verenkiertoa.

Suonikohjut ovat yksi yleisimmistä kehon ongelmista, joista naiset kärsivät tultuaan aikuisikään. Ne ilmaantuvat, kun verisuonet laajenevat ja estävät verta palaamasta takaisin sydämeen. Tässä artikkelissa kerromme, millainen kolmen ainesosan luonnollinen hoito suonikohjuille on toimiva ja suonikohjuja parantava.

Normaalissa suonessa on läppä, joka tehostaa verenkiertoa raajoista sydänlihakseen. Suonikohju muodostuu silloin, kun läppä ei toimi kunnolla.

Tämä saattaa johtua huonoista elintavoista, kuten liikkumattomuudesta tai tupakkatuotteiden käyttämisestä, mutta suonikohjuja voi myös ilmaantua geneettisistä tekijöistä, raskaudesta tai hormonaalisesta epätasapainosta johtuen.

Aluksi suonikohju saattaa olla hyvin pieni, kuten nuo kuuluisat ”hämähäkkisuonet”, mutta vähitellen se kehittyy siihen pisteeseen, että sinulla on pullisteleva suoni jalassasi.

Monille ihmisille on tärkeää löytää tehokas hoito, sillä sen lisäksi, että suonikohjut näyttävät epämiellyttäviltä, ne voivat myös aiheuttaa tulehdusta ja kipua. Hyvä uutinen on se, että nykyään on tiedossa runsaasti hoitokeinoja, jotka auttavat vähentämään suonikohjuja merkittävästi, ja mikä parasta, hoitoihin ei tarvitse käyttää kovinkaan paljon rahaa.

Muutamia luonnollisia ainesosia käyttäen on mahdollista tehdä hyvin tehokkaita ja edullisia vaihtoehtoisia hoitoja.

Tänään haluamme jakaa kotitekoisen ja luonnollisen, aloe verasta, porkkanasta ja omenaviinietikasta valmistetun suonikohjuhoitoreseptimme. Jatka siis lukemista, niin saat tietää, millainen tämä luonnollinen hoito suonikohjuille on, ja mitä hyötyä siitä on.

Luonnollinen hoito suonikohjuille – mitä hyötyä siitä on?

Luonnollinen hoito suonikohuille omenaviinietikasta, porkkanasta ja aloe verasta.

Aloe veran, porkkanan ja omenaviinietikan yhdistelmä auttaa vähentämään tulehdusta ja suonikohjujen näkyvyyttä. Tätä hoitoa käytetään paikallisesti päivittäin. Näin se auttaa parantamaan verenkiertoa ja vähentämään kipua.

Aloe vera -geeli, yksi hoidon pääainesosista, tunnetaan kosmetiikkateollisuudessa sen ravitsevista ja kosteuttavista ominaisuuksista.

Sillä on myös tulehdusta lievittäviä ja verisuonia laajentavia vaikutuksia, jotka auttavat pienentämääm vaurioituneen suonen kokoa ja edistämään verenkiertoa. Se sisältää myös runsaasti antioksidantteja sekä vettä, joka helpottaa aineen levittämistä, vahingoittamatta ihoa.

Suosittelemme lukemaan: 5 tapaa lisätä aivojen verenkiertoa

Porkkana auttaa ehkäisemään ennenaikaista vanhemenista.

Porkkanat ovat loistava beetakaroteenin lähde. Beetakaroteeni on antioksidantti, joka auttaa ehkäisemään ennenaikaista vanhenemista ja poistamaan ihon värivirheitä.

Porkkanoiden B-vitamiinit, hivenaineet ja kuitu tekevät siitä yhden terveellisimmistä vihanneksista, joita voit lisätä ruokavalioosi. Kun sekoitat kypsennetyistä porkkanoista tasaisen tahnan, sitä on helppo levittää iholle voiteena ja saada paikallisen käytön antamat hyödyt.

Monia porkkanan aktiivisia ainesosia käytetään kiinteyttävissä hoidoissa, sillä ne parantavat ihon kimmoisuutta ja ehkäisevät roikkumista.

Porkkanat ovat luonnollinen hoito suonikohjuihin myös siksi, että ne auttavat parantamaan verenkiertoa ja lievittämään tulehdusta.

Ja lopuksi on jäljellä vielä tuttu omenaviinietikka, ravitseva, elvyttävä ja tehokas ruoka-aine, joka sisältää tähän hoitoon erinomaisesti sopivia tulehdusta lievittäviä yhdisteitä. Omenaviinietikan levittäminen suoraan iholle vähentää vaurioituneiden suonten kokoa ja tuo helpotusta paineeseen ja painontunteeseen.

Katso myös: Eroon löysistä käsivarsista

Kuinka tämä luonnollinen hoito suonikohjuihin valmistetaan?

Tämä suonikohjuhoito aloe verasta, porkkanoista ja omenaviinietikasta valmistetaan helposti.

 

Näiden kolmen ainesosan yhdistäminen yhteen hoitoon on helppoa eikä vie kauan.

Ennen aloittamista sinun tulee kuitenkin huomioida, että tämä hoito ei yksinään ratkaise ongelmiasi. Vaikka hoidon johdonmukainen käyttö parantaakin verenkiertoa ja suonien kuntoa, sinun on täydennettävä sitä hyvällä ruokavaliolla ja säännöllisellä liikunnalla saadaksesi haluamasi tulokset.

Ainekset

 • 1 iso porkkana
 • 2 aloe veran lehteä
 • 3 ruokalusikallista omenaviinietikkaa

Valmistus

 • Kuori porkkana, pilko se pieniksi palasiksi ja hauduta se pienessä määrässä vettä, kunnes se pehmenee.
 • Kun se on kunnolla kypsynyt, muussaa sitä haarukalla, kunnes siitä muodostuu tahna.
 • Halkaise veitsellä kahtia aloe-kasvin lehdet ja kaavi pois sisällä oleva geeli.
 • Sekoita geeli muussatun porkkanan kanssa ja lisää sitten omenaviinietikka.
 • Kun tahnasta on tullut voidemaista, laita tätä hoitoa suonikohjulle.

Käyttö

 • Kuori iho ennen hoidon levittämistä varmistaaksesi, että se imeytyy kunnolla.
 • Levitä voidetta hoidettavalle alueelle hieromalla hellävaraisin liikkein nilkoista pohkeisiin.
 • Anna vaikuttaa 30-40 minuuttia ennen huuhtelua kylmällä vedellä.
 • Toista tämä joka päivä noudattamalla samoja vaiheita.

Kuten näet, ei ole mikään pakko satsata kalliisiin kaupan hoitoihin tämän ongelman käsittelyssä. Jos seuraat tässä artikkelissa antamiamme ohjeita ja käytät hoitoa säännöllisesti, huomaat parannuksia lyhyessä ajassa.