Eroon löysistä käsivarsista

Eroon löysistä käsivarsista
Carlos Fabián Avila

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Carlos Fabián Avila.

Viimeisin päivitys: 26 joulukuuta, 2022

Tietyssä iässä etenkin naisilla käsivarsien iho ja lihaksisto alkavat veltostumaan ja roikkumaan. Jos haluat taistella tätä ongelmaa vastaan luonnonmukaisin menetelmin ja hankkiutua eroon löysistä käsivarsista, et paranna ainoastaan käsivarsien ulkonäköä, vaan kiinteytät myös yleisesti kehoasi.

Eroon löysistä käsivarsista

Tästä artikkelista löydät muutamia yksinkertaisia kotihoitomenetelmiä ja terveellisen ruokavalion auttaaksesi poistamaan käsivarsien roikkuvan ihon.

Syö proteiinia

Proteiini on tarpeellinen terveydellesi ja tässä tapauksessa se auttaa ravitsemaan ja kiinteyttämään ihoa ja lihaksia. Jos et syö tarpeeksi proteiinia, lihas muuttuu helposti rasvaksi.

On tärkeää valita laadukkaita proteiineja, jotka imeytyvät helposti, ja muistaa että niitäkään ei tule nauttia liikaa.

Hyvä tapa saada tarpeeksi proteiineja on syödä niitä joka aterialla. Vältä vähemmän terveellisiä proteiinin lähteitä kuten punaista lihaa, makkaraa ja rasvaisia maitotuotteita. Sen sijaan, valitse näitä terveellisempiä vaihtoehtoja:

eroon löysistä käsivarsista ruokavaliolla
 • Valkoinen liha: ihanteellinen tasoittamaan ja kiinteyttämään.
 • Kala: Rasvainen kala ja valkoinen kala sisältävät hyvän määrän proteiineja. Valkoinen kala on paljon alhaisempi rasvapitoisuudeltaan, tehden siitä upean vaihtoehdon illalliseksi.
 • Kananmunat: Valkuainen sisältää eniten proteiinia ja keltuainen sisältää eniten rasvaa.
 • Maito ja maitotuotteet: Terveimmät ja kevyimmät maitotuotteet ovat vuohenjuusto ja raejuusto, ja jälkimmäinenkin olisi erinomainen vuohenjuustosta valmistettuna.
 • Palkokasvit: Palkokasvit ovat halpa ja ravinteikas kasviproteiinin lähde. Keitä ne kuminan ja kombu -merilevän kanssa tehdäksesi niistä helpommin sulavan.
 • Kuivatut hedelmät ja pähkinät: Terveellisiä ja herkullisia, ne ovat ihanteellinen valinta mihin aikaan päivästä tahansa, mutta älä ylitä suositeltua annosta, joka on vain kourallinen päivässä. Vältä paistettuja, suolattuja ja lisättyä sokeria sisältäviä tuotteita.
Pähkinöillä eroon roikkuvista käsivarsista

Savi poistamaan myrkkyjä

Kun jokin kehon osa kerää liikaa rasvaa tai nestettä, sillä yleensä on vaikeuksia tyhjentää myrkylliset aineet.

Myrkkyjen poistuminen tapahtuu helposti ihohuokosten kautta ja parantaa ihon kiinteyttä, ja suosittelemme käyttämään savinaamiota vähintään kerran viikossa.

 • Sekoita jauhemainen savi riittävään määrään vettä luodaksesi tahnan, joka on helppo levittää.
 • Levitä sitä käsivarsien roikkuviin osiin ja anna vaikuttaa kunnes se on kuivunut.
 • Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa perusteellisesti ennen kuin lisäät kosteusvoidetta.

Kosteutta kiinteytykseen

Tämä askel on perusteellinen kiinteälle iholle, ja me usein unohdamme käsivarret ennen kuin jo huomaamme niiden roikkuvan.

Sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa kalliisiin voiteisiin; voit käyttää mitä tahansa luonnonmukaista kosteusvoidetta joka on hoitava ja jättää käsivartesi hyvin kosteutetuksi.

Kokeile käyttää kosteuttamiseen esimerkiksi manteli-, kookos- tai oliiviöljyä.

Liikunta

Estääksesi lihastesi muuttumisen veteläksi, niitä tulee harjoittaa. Pääset siis eroon löysistä käsivarsista treenaamalla käsivarsiesi lihaksia. Jos niitä ei käytä säännöllisesti, ne menettävät kykynsä ja kiinteytensä.

Sinun ei tarvitse nostaa isoja painoja. Voit käyttää keskipainoisia esineitä ja harjoitella kotona, liikuttaen käsivarsia joka suuntaan.

Omista 5 tai 10 minuuttia päivässä vahvistaaksesi käsivarsia ja ennen kuin huomaatkaan, roikkuminen alkaa hävitä.

Kylmä vesi

Kylmä vesi on loistava virkistämään koska se parantaa verenkiertoa välittömästi.

 • Vältä kuumaa vettä suihkussa.
 • Päätä suihkusi aina kylmällä vedellä, kohdistaen sen käsivarsiin.
 • Kastele käsivarsia kylmällä vedellä muutaman kerran pitkin päivää.
 • Näillä yksinkertaisilla menetelmillä nopeutat virkistysprosessia ja koet välittömän kiinteytyksen.
Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
6 painonpudotusta edistävää eteeristä öljyä
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
6 painonpudotusta edistävää eteeristä öljyä

Tänään kerromme kuudesta parhaasta eteerisestä öljystä painonhallintaan - jatka lukemista, jos haluat vauhdittaa linjojesi muokkausta!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.