Välimeren ruokavalio

Välimeren ruokavalio on yksi terveellisimmistä ruokavalioista. Tässä osiossa kerromme sinulle miltä Välimeren ruokapyramidi näyttää, mitä ruokia siihen sisältyy sesongista riippuen, ja annamme herkullisia reseptejä jotka kohentavat oloasi sekä sisältä- että ulkoapäin.

Välimeren ruokavalion noudattaminen: 10 perusasiaa

Välimeren kulttuureissa periytyvät terveelliset ruokailutottumukset, jotka ovat hyväksi kaikille ihmisille. Välimeren maiden ruokakulttuuri tunnetaan lisäksi kaikkialla maailmassa, ja se on saavuttanut ensimmäisen sijan terveellisimpänä ruokavaliona maailmassa. Jos olet päättänyt muuttaa ruokailutottumuksiasi, jatka lukemista ja tutustu kymmeneen perusasiaan, joita Välimeren ruokavalion…

Kortisolin alentaminen terveellisillä tavoilla

Kortisoli on lisämunuaisen tuottama hormoni. Sen vapautumista säätelevät kaksi tekijää: 1) sitä erittyy reaktiona stressiin, 2) sitä vapautuu silloin, kun glukokortikoideja on veressä normaalia vähemmän. Kortisolin alentaminen onnistuu onneksi terveellisillä tottumuksilla.

Välimeren ruokavalio: 10 vinkkiä painonpudotukseen

Välimeren ruokavalio on yksi terveellisimmistä ruokavaliovaihtoehdoista, sillä se kattaa terveellisen ja hoitavan ravinnon lisäksi kokonaisen elämäntyylin, joka mahdollistaa paremmat elintavat. Lue seuraavat 10 vinkkiä, joiden avulla painon pudottaminen on mahdollista ilman suuria uhrauksia. 

Painonpudotus Välimeren ruokavaliolla

On totta, että on olemassa monenlaisia dieettejä, ehkäpä liikaakin. Mutta asiantuntijat sanovat, että sinun täytyisi noudattaa sellaista, joka on terveellisin. Toisin sanoen sellaista, joka painonpudotuksen lisäksi antaa sinulle tärkeitä ravintoaineita. Välimeren ruokavalio on erinomainen vaihtoehto, jota et voi ohittaa.